fbpx

Silikonski kalup za macaroons mini

Silikonski kalup za macaroons mini

590.00 rsd 492.00 rsd bez PDV

Otkrijte sofisticiranost malih stvari s našim Mini Silikonskim Kalupom za Macarons! 🇫🇷🍰

Ponekad su najmanje stvari te koje donose najveću radost, a naš mini silikonski kalup za macarons je savršen primer. Sa ovim kalupom, možete pripremiti 24 savršene polovice macaronsa, što je ukupno 12 malenih macaronsa u jednom pečenju.

Ovaj kalup je idealan za pripremu malih, elegantnih poslastica za proslave, poklone ili samo za uživanje u prefinjenim ukusima u udobnosti svog doma.

Zbog svoje fleksibilnosti i nemetaličke prirode, macaronsi lako klize iz kalupa, čuvajući svoj delikatni oblik i teksturu. Štaviše, naš mini kalup može izdržati širok raspon temperatura, što ga čini pogodnim za različite načine pečenja i hlađenja.

Održavanje kalupa je jednostavno kao njegova upotreba. Bez obzira da li ga perete rukom ili u mašini za pranje sudova, čišćenje je lako i brzo. Nakon čišćenja, njegova fleksibilnost i izdržljivost omogućavaju lako skladištenje u bilo kojem kutku vaše kuhinje.

Zašto je baš VAMA potreban ovaj mini silikonski kalup za macarons? Zato što svaki trenutak proslave, druženja ili uživanja u samoći zaslužuje poslasticu koja odiše sofisticiranošću i elegancijom.

Šifra proizvoda: tpmys791 Kategorija:

Silikonski kalup

Dimenzije (DxŠxV):29 x 17.7 cm

 

Proizvođač

Proizvođač Trioplast Vigo com doo, Nova Pazova, Srbija

Korpa