fbpx

Silikonski kalup macaroons 16/1

Silikonski kalup macaroons 16/1

690.00 rsd 575.00 rsd bez PDV

Unesite francusku eleganciju u svoju kuhinju s našim Silikonskim Kalupom za Macarons! 🇫🇷🍰

Otkrijte pravu sofisticiranost pečenja uz naš silikonski kalup za macarons. Ovaj kalup, s 16 otvora promjera 5 cm, savršen je za stvaranje tih neodoljivo ukusnih, luksuznih poslastica poznatih širom sveta.

Zamislite, bez muke stvarate macaronse savršene veličine svaki put. Nema više neujednačenih parova ili lomljenja tokom vađenja. Zbog fleksibilnosti silikonskog materijala, vaši macaronsi će lako kliznuti iz kalupa, sačuvavši svoj elegantni oblik.

Sa našim silikonskim kalupom, pečenje macaronsa je poput proslave – svaka faza je ispunjena elegancijom i zadovoljstvom. I što je najbolje, održavanje kalupa je jednostavno. Bez obzira na to da li ga perete rukom ili u mašini za pranje sudova, ovaj kalup će ostati besprekorno čist, spreman za sledeću rundu kreiranja ovih malih poslastica.

Zašto je baš VAMA potreban ovaj silikonski kalup za macarons? Zato što svaka sofisticirana kuhinja zaslužuje alat koji omogućava kreiranje poslastica dostojnih najluksuznijih francuskih patisserie. Ovaj kalup je više od alata – on je putovanje u svet rafiniranih ukusa, on je slavlje elegancije i prefinjenosti.

Neka vaša kuhinja zasija sa sofisticiranim francuskim šarmom!

Šifra proizvoda: tpmys612 Kategorija:

Silikonski kalup

Dimenzije (DxŠxV):25 x 25 cm

prečnik jednog kruga 5cm

Korpa