fbpx

Silikonski kalup četvrtasti

Silikonski kalup četvrtasti

890.00 rsd 742.00 rsd bez PDV

Unapredite svoje kulinarske veštine s našim Silikonskim Četvrtastim Kalupom! 🥘🍰

Sa dimenzijama 26 x 25 x 5.5 cm, ovaj četvrtasti silikonski kalup je savršen alat za sve vaše kulinarske avanture. Bilo da pravite kolače, hleb, quiche, pa čak i slane jela, ovaj kalup će vam pomoći da postignete savršene rezultate svaki put.

Za razliku od tradicionalnih kalupa, naš silikonski kalup nudi brojne prednosti. On je fleksibilan, što olakšava izvlačenje pečenih proizvoda bez straha od lepljenja. Takođe, može izdržati širok raspon temperatura, što ga čini pogodnim za upotrebu u pećnici, mikrotalasnoj, a čak i u frižideru za hlađenje ili zamrzavanje.

Održavanje našeg silikonskog kalupa je jednostavno i praktično. Možete ga prati u mašini za pranje sudova bez straha da će se oštetiti. Otporan je na udarce, neće se deformisati i dugo će trajati u vašoj kuhinji.

Ali zašto je baš VAMA potreban ovaj silikonski kalup? Zato što svaka kuhinja zaslužuje alate koji omogućavaju lakoću upotrebe, dugotrajnost i fleksibilnost. Ovaj kalup je više od alata – on je vaš partner u stvaranju ukusnih jela koja će oduševiti vaše voljene.

Neka vaša kuhinja bude mesto gde se čarolija stvaranja jela dešava! Kliknite na link u opisu i naručite svoj Silikonski Četvrtasti Kalup danas!

Šifra proizvoda: tpmys613 Kategorija:

Silikonski kalup

Dimenzije (DxŠxV):26 x 25 x 5.5 cm

četvrtasti kalup pogodan za upotrebu od -20 do +220 stepeni

Korpa