fbpx

Silikonska Mušema 100cm širina rolne

Silikonska Mušema 100cm širina rolne

150.00 rsd 125.00 rsd bez PDV

Širina 100cm  debljina je 1,0mm što garantuje vrhunski kvalitet i sporo habanje – sečemo na traženu dužinu po dužnom decimetru! 

Cena je formirana na 10cm duzine!

Na primer: Ukoliko je vaš sto dimenzija 160 cm dužine i 80 cm širine, mi vam možemo iseći i poslati 160 cm sa širinom 100cm. Vi je sami dalje ukrajate i isecate makazama ili skalperom.  Vi poručujete tako što ćete odrediti količinu 16 (16 x 10cm = 160cm), jer je količina 1 izražena kao 1dm tj 10cm.

Odgovara na sve vrste drvenih i plastičnih stolova. Što duže silikonska mušema stoji na stolu to je njeno prijanjanje bolje.

Napomena: Kod neskih stolova sa visokim sjajem moze doci do formiranja vazdusnih dzepova ispod mušeme koji mogu narusiti estetski izgled museme  na stolu ali ne i njenu funkcionalnost, ona ce i dalje stititi vas sto

Najbitnija odlika i svrha silikonske mušeme je ta da trajno čuva površinu vašeg stola. Veoma se lako prebriše vodom i krpom, otporna je razne udare, tanjiri, tacne i čaše neće više kliziti po njoj.

PVC mušema je proizvedena u skladu sa OEXO-TEX, REACH standardima.

Mušema je zdravstveno ispravna, shodno odredbama Zakona o zdravstvenoj ispravnosti predmeta opšte upotrebe i Pravilnika o uslovima        u pogledu zdravstvene ispravnosti predmeta opšte upotrebe koji se mogu stavljati u promet na teritoriji Republike Srbije / Crne Gore / Bosne i Hercegovine / Republike Hrvatske / Makedonije i Slovenije.

NAPOMENA : JEDNOM ISEČENE MUŠEME NE PODLEŽU REKLAMACIJI I NIJE MOGUĆA ZAMENA.

Šifra proizvoda: SMM470 Kategorija:

Dostupnost: Na zalihama

Silikonska Mušema

 


 


Težina 0.20000000 kg

Proizvođač

Mirella mušeme

Korpa