fbpx

Set plastičnih korpica Monako 3/1

Set plastičnih korpica Monako 3/1

550.00 rsd 459.00 rsd bez PDV

Set plastičnih korpica Monako 3/1

Dimenzije:
XL: 35 x 25 x h6cm
L: 25 x 19 x h6cm
S: 20 x 14 x h6cm

Šifra proizvoda: MPJ1416p Kategorija:

Dostupnost: Na zalihama

Set plastičnih korpica Monako 3/1 – laka organizacija u svakoj prilici!

 

U svakodnevnom životu, sitnice često zauzimaju više prostora nego što bismo želeli, često nam izmiču iz ruku, ispadaju sa stolova ili se gube u neredu ormara. Ako vam je poznata ova slika, ne brinite – Set Plastičnih Korpica Monako 3/1 je savršeno rešenje koje će vam pomoći da povratite kontrolu nad svojim prostorom. Bez obzira da li živite u stanu, kući ili radite u kancelariji, ove korpice su ključ za organizaciju koja će unaprediti vašu svakodnevicu.

ZAŠTO VAM JE POTREBAN SET PLASTIČNIH KORPICA MONAKO 3/1:

  1. Efikasno Sortiranje: Set plastičnih korpica Monako 3/1 dizajniran je sa ciljem da vam omogući precizno sortiranje svih vaših sitnica. Bez obzira da li su to kancelarijski pribor, šminka, escajg ili druge sitnice, ove korpice će vam pomoći da sve držite na svom mestu.
  2. Pristojne Dimenzije za Svaki Prostor: Dimenzije XL: 35 x 25 x h6cm, L: 25 x 19 x h6cm, i S: 20 x 14 x h6cm prilagođene su kako bi odgovarale različitim potrebama. Visina od 6cm čini ih savršenim za fioke, omogućavajući vam da iskoristite prostor na najbolji mogući način.
  3. Izdržljivost za Dugotrajnu Upotrebu: Ove korpice nisu samo estetski privlačne, već su i izuzetno izdržljive. Napravljene su od visokokvalitetne plastike koja će izdržati svakodnevnu upotrebu, čineći ih dugotrajnim rešenjem za organizaciju.
  4. Praktično Skladištenje: Kada korpice trenutno nisu u upotrebi, možete ih jednostavno složiti jednu unutar druge, čime štedite prostor. Ovo je posebno korisno kada želite privremeno osloboditi prostor ili ih nositi sa sobom na putovanja.

Ako želite okončati beskrajnu potragu za izgubljenim sitnicama i stvoriti prostor gde svaka stvar ima svoje mesto, Set Plastičnih Korpica Monako 3/1 je rešenje koje čeka da unapredi vašu organizaciju. Ne dozvolite da vas nered ograničava – investirajte u praktičnost i stil uz ovaj set korpica, i dozvolite sebi da uživate u uređenom prostoru koji odražava vašu efikasnost i ukus.

Set Plastičnih Korpica Monako 3/1 donosi vam tri različite veličine, svaka pažljivo prilagođena kako bi zadovoljila specifične zahteve vaše organizacije:

  • XL (35 x 25 x h6cm): Ova velika korpa pruža dovoljno prostora za organizaciju većih predmeta ili za skladištenje više manjih stvari. Bez obzira da li želite smestiti dokumente, knjige ili garderobu, XL veličina je savršen izbor.
  • L (25 x 19 x h6cm): Srednja veličina je idealna za one srednje veličine stvari koje želite držati uredno organizovane. Bilo da su to kancelarijski pribor, šminke ili escajg, L veličina će ih sigurno smestiti na svoje mesto.
  • S (20 x 14 x h6cm): Mali, ali izuzetno praktičan, ovaj format je savršen za sitnice koje često završe rasute po stolu ili se izgube u fioci. Visina od 6cm osigurava da ovaj prostor bude dovoljan za odlaganje raznih sitnica bez pretrpavanja prostora.

IDEALNE ZA SMESTITI U FIOKE:

Visina od 6cm ovih korpica nije slučajnost – ona je pažljivo odabrana kako bi vam omogućila da ih lako smestite u fioke. Bez obzira da li koristite XL, L ili S veličinu, ove korpice postaju integrisani deo vašeg sistema organizacije. Ne samo da štede prostor, već i pomažu održavanju reda, omogućavajući vam da brzo i lako pronađete sve što vam je potrebno.

EFIKASNO ISKORIŠTEN PROSTOR:

Kada koristite Set Plastičnih Korpica Monako 3/1, ne samo da organizujete svoj prostor, već ga i efikasno koristite. Svaka veličina je pažljivo projektovana kako bi vam pružila maksimalni prostor za odlaganje, istovremeno očuvavajući estetiku vašeg prostora. Ove korpice ne samo da su funkcionalne, već i doprinose vizuelnom uređenju prostora, stvarajući harmoničan sklad reda i stila.

SVET KOLORA I SVESTRANOST ORGANIZACIJE:

Set Plastičnih Korpica Monako nije samo praktičan organizacioni sistem; on je umetničko delo u svestranosti. Ovaj izuzetan set nije samo rešenje za nered, već i dodatak vašem prostoru koji odiše elegancijom. Svestranost ovih korpica čini ih nezaobilaznim delom svakodnevnog života, bilo da se radi o vašem domu ili radnom prostoru.

ELEGANTNA BEŽ NIJANSA:

Bojenje u elegantnu bež nijansu dodaje notu sofisticiranosti ovom setu korpica. Bež nije samo boja, već i izjava stila. Ova neutralna nijansa se lako uklapa u različite enterijere, pružajući prostoru toplinu i harmoniju. Bez obzira na to da li ste ljubitelj klasičnog, modernog ili eklektičnog stila, bež boja ovih korpica će se uklopiti sa vašim estetskim preferencijama.

IDEALNO ZA RAZLIČITE PREDMETE:

Ove korpice su dizajnirane sa svestranšću na umu. Bilo da vam je potrebno odlaganje šminke, escajga, kancelarijskog materijala ili veša, Set Plastičnih Korpica Monako će zadovoljiti sve vaše potrebe. Njihova univerzalna upotreba čini ih savršenim rešenjem za organizaciju ne samo različitih predmeta, već i različitih aspekata vašeg života.

FUNKCIONALNOST I STIL HAND IN HAND:

Ove korpice ne nude samo praktičnost, već i estetiku. Njihov dizajn omogućava vam da organizujete svoje stvari na efikasan način, čineći svaki predmet lako dostupnim. Istovremeno, bež boja i jednostavan, ali elegantan dizajn doprinose estetskom dojmu vašeg prostora. Set Plastičnih Korpica Monako je spoj funkcionalnosti i stila, gde organizacija postaje umetnost.

Za one koji traže nešto više od običnih organizacionih rešenja, Set Plastičnih Korpica Monako predstavlja harmoničan spoj praktičnosti, svestranosti i elegancije. Ove korpice nisu samo kontejneri; one su deo vašeg prostora koji odiše inteligentnim dizajnom i estetskom vrednošću. Dopustite da organizacija bude iskustvo koje se pamti uz ovaj izuzetan set korpica.

Jedan od ključnih elemenata koji čini Set Plastičnih Korpica Monako neprikosnovenim u svetu organizacije je njihova neosporna izdržljivost. Ove korpice nisu samo privlačne na oko, već i građene da izdrže test vremena i svakodnevnog korišćenja. Njihova izdržljivost ide iznad i dalje od običnog organizacionog rešenja, obećavajući vam dugotrajno i pouzdano rešenje za održavanje reda u vašem prostoru.

KVALITETNA IZGRADNJA ZA SIGURNOST VAŠIH STVARI:

Napravljene su sa pažnjom i fokusom na kvalitetu materijala, čineći ih otpornim na habanje, udarce i oštećenja. Ova izuzetna izdržljivost čini ih savršenim izborom za svakodnevnu upotrebu, čak i u okruženjima gde organizacija podrazumeva stalno uzimanje i vraćanje stvari.

DUGOTRAJNO REŠENJE ZA ORGANIZACIJU:

Set Plastičnih Korpica Monako nudi dugoročno rešenje za vaše potrebe organizacije. Ova izdržljivost znači da ne morate brinuti o čestom zamajanju ili zameni organizacionih kontejnera. Kada jednom investirate u ove korpice, možete biti sigurni da će trajati, pružajući vam dugoročnu stabilnost i pouzdanost u održavanju reda u vašem prostoru.

PRAKTIČNO SKLADIŠTENJE ZA ŠTEDNJU PROSTORA:

Njihova čvrsta konstrukcija omogućava vam ne samo dugotrajnu upotrebu već i praktično skladištenje. Kada korpice trenutno nisu u upotrebi, lako ih možete složiti jednu unutar druge, štedeći vam dragocen prostor. Ovaj element je posebno koristan kada želite privremeno osloboditi prostor ili kada želite organizovati svoj prostor na više nivoa.

Set Plastičnih Korpica Monako je sinonim za dugovečnost i pouzdanost u organizaciji. Njihova izuzetna izdržljivost obećava vam dugoročno rešenje, dok njihova praktičnost čini svakodnevno održavanje reda lakim i efikasnim. Investirajte u korpice koje će rasti zajedno sa vašim potrebama organizacije i pružiti vam dugotrajan osećaj stabilnosti u vašem prostoru.

KONAČNO REŠENJE ZA ORGANIZACIJU:

Ako ste umorni od beskrajne potrage za izgubljenim stvarima i neprestanog nereda u svom prostoru, Set Plastičnih Korpica Monako 3/1 je revolucionarno rešenje koje će transformisati vaš svakodnevni život. Ovo nije samo set korpica, već ključ koji otključava vrata ka dobroorganizovanom i estetski prijatnom okruženju.

SVAKA STVAR NA SVOM MESTU:

Set Plastičnih Korpica Monako 3/1 postavlja kamen temeljac za red u vašem životnom prostoru. Bez obzira da li su to sitnice koje se često gube ili veće stvari koje vam zauzimaju prostor, ove korpice nude sistem koji će svakoj stvari pružiti svoje određeno mesto. Zaboravite na bespotrebno traženje – sada možete jednostavno uzeti ono što vam treba jer će sve biti na dohvat ruke.

UNAPREĐENJE ORGANIZACIJE I ESTETIKE:

Nemojte dozvoliti da vas nered ograničava. Set Plastičnih Korpica Monako 3/1 nije samo funkcionalan, već i estetski privlačan. Njegov elegantan dizajn i boja doprineće stvaranju prostora koji ne samo da je organizovan već i odiše stilom. Investicija u ovaj set korpica znači investiciju u praktičnost i estetiku, dozvoljavajući vam da uživate u svakom trenutku provedenom u uređenom okruženju.

POVEĆAJTE EFIKASNOST I UKUS:

Ovaj set korpica nije samo alat za organizaciju; to je izraz vaše efikasnosti i ukusa. Organizovan prostor nije samo prostor gde se stvari nalaze na mestu, već i prostor gde svaka stavka doprinosi harmoniji celokupnog ambijenta. Set Plastičnih Korpica Monako 3/1 vam omogućava da povećate efikasnost svakodnevnih aktivnosti i istovremeno izrazite svoj individualni stil.

Ne čekajte da nered preuzme kontrolu. Investirajte u Set Plastičnih Korpica Monako 3/1 i otvorite vrata ka organizovanom životu punom praktičnosti i stila. Neka vaš prostor odražava vašu efikasnost i ukus, pružajući vam osećaj zadovoljstva svaki put kad kročite u njega. Sada je vreme da okončate beskrajnu potragu i dozvolite sebi uživanje u uređenom i dobroorganizovanom prostoru.

Proizvođač

Proizvodjac: Megaplast, Srbija

Možda će vam se svideti …

Korpa