fbpx

Set od 3 zlatna svećnjaka

Set od 3 zlatna svećnjaka

2,390.00 rsd 1,992.00 rsd bez PDV

Set od 3 zlatna svećnjaka

Dimenzije :

1 : visina 22cm

2: visina 27 cm

3: visina 32cm

Prečnik postolja : 8cm

Prečnik za sveće : 2,5 cm

Veoma elegantni, metalni svećnjaci.

Ukoliko Vam je potrebno još nešto za dekoraciju vašeg stola , kliknite OVDE 

 

Set od 3 zlatna svećnjaka – sve što vam treba da ulepšate vaš prostor!

Zlatni dodiri mogu transformisati svaki prostor, a naš set od 3 zlatna svećnjaka je savršen izbor za dodavanje elegancije i topline u vaš dom. Ovi metalni svećnjaci su izrađeni s pažnjom prema detaljima, pružajući vam sofisticiranu imitaciju zlata koja će dodati sjaj vašem prostoru.

 

Svaki svećnjak iz seta dolazi u različitim dimenzijama, omogućavajući vam da kreirate slojevit i harmoničan izgled na vašem stolu ili u kući. Visine od 22cm, 27cm i 32cm pružaju dinamičnost i interesantnost aranžmanu, dok prečnik postolja od 8cm obezbeđuje stabilnost i sigurnost. Sa prečnikom za sveće od 2,5cm, ovi svećnjaci su savršeno dizajnirani kako bi držali vaše omiljene sveće čvrsto na mestu, stvarajući magičan sjaj u prostoru.

Ne samo da su ovi svećnjaci funkcionalni, već će takođe dodati notu luksuza i stila svakoj dekoraciji stola. Zamislite trenutak kada gosti uđu u vašu elegantno dekorisanu trpezariju, gde blistavi zlatni svećnjaci stvaraju atmosferu raskošne topline i dobrodošlice. Neka vaša kuća postane oaza mira i lepote uz ove prefinjene komade dekoracije.

Dekorisani sto nije samo mesto za obedovanje; to je prostor gde se stvaraju posebni trenuci i deljeni su dragoceni trenuci sa voljenima. Kada vaša kuća zrači toplinom i elegancijom, svaki trenutak postaje još dragoceniji. Ovi zlatni svećnjaci su više od dekorativnih komada; oni su simbol stila, elegancije i pažnje prema detaljima.

Ukrasite svoj prostor sa našim setom od 3 zlatna svećnjaka i doživite čaroliju koju donose ovi prefinjeni komadi. Budite kreativni sa njihovim aranžmanom i uživajte u lepoti koju donose u svaki ambijent.

Set od 3 zlatna svećnjaka , metalni svecnjak, zlatni svecnjak, dekoracija stola
Set od 3 zlatna svećnjaka
Metalni svecnjak kao centralni deo vaše dekoracije
Set od 3 zlatna svećnjaka , metalni svecnjak, zlatni svecnjak, dekoracija stola
Set od 3 zlatna svećnjaka

Prednost metalnih svećnjaka je njihova izdržljivost i trajnost. Metalni svećnjaci obično su stabilniji i manje podložni oštećenjima u poređenju s drugim materijalima, poput stakla ili keramike. Osim toga, metalni svećnjaci često imaju elegantan i luksuzan izgled koji doprinosi estetici prostora.

Takođe, metalni materijali mogu se lako očistiti i održavati, što ih čini praktičnim izborom za dekoraciju stola ili kuće. Uz to, metalni svećnjaci mogu se koristiti kako unutra tako i napolju, pružajući vam veću fleksibilnost u dekorisanju i stvaranju ambijenta koji odgovara vašem stilu.

Zlatni svecnjak kao dodir luksuza u svakoj dekoraciji!

Prednost zlatnih svećnjaka u dekoracijama stolova ili delova domaćinstva je ta što dodaju sofisticiranu i luksuznu notu svakom prostoru. Evo nekoliko prednosti koje zlatni svećnjaci donose:

 1. Elegancija: Zlatni tonovi unose eleganciju i raskoš u prostoriju, čineći je privlačnijom i privlačnijom za goste.
 2. Toplina: Zlatni detalji mogu stvoriti toplu i prijatnu atmosferu, posebno kada su upareni sa svećama koje pružaju blagi sjaj.
 3. Lako kombinovanje: Zlatni svećnjaci lako se kombinuju sa različitim dekorativnim elementima i bojama, što ih čini svestranim komadima dekoracije.
 4. Luksuzni izgled: Zlatni svećnjaci često imaju bogat i luksuzan izgled koji može dodati dozu glamura bilo kojoj prostoriji.
 5. Fokusiranje pažnje: Zlatni svećnjaci mogu služiti kao fokalna tačka na stolu ili drugim delovima domaćinstva, privlačeći pažnju i dodajući estetsku vrednost.
 6. Vrednost: Zlatni svećnjaci mogu dodati percepciju vrednosti i kvaliteta prostoru, čineći ga još privlačnijim i ugostiteljskim.

Ukratko, zlatni svećnjaci donose toplinu, eleganciju i luksuz u prostoriju, čineći ih idealnim izborom za dekoraciju stolova ili delova domaćinstva.

Dekoracija stola koja svima donosi radost!

Dekoracija stola ima značajnu ulogu u stvaranju prijatne atmosfere i poboljšanju iskustva bilo koje prilike, bilo da je reč o običnom porodičnom ručku, svečanoj večeri ili proslavi. Evo nekoliko razloga zašto je dekoracija stola bitna:

 1. Vizuelni dojam: Dekoracija stola doprinosi estetici prostora i stvara vizuelni dojam koji može biti prijatan i inspirativan. Lepo dekorisan sto čini prostoriju privlačnijom i ugodnijom za boravak.
 2. Stvaranje atmosfere: Odgovarajuća dekoracija stola može postaviti ton za celokupno iskustvo. Na primer, svečana dekoracija može stvoriti elegantnu i svečanu atmosferu, dok topli detalji mogu uneti osećaj udobnosti i intimnosti.
 3. Osvetljavanje prostora: Svećnjaci i svećnjaci koji se koriste kao deo dekoracije stola mogu pružiti prijatno osvetljenje, stvarajući toplu i intimnu atmosferu, pogotovo tokom večernjih događaja.
 4. Stvaranje uspomena: Lepo dekorisan sto može doprineti stvaranju nezaboravnih trenutaka i uspomena. Osećaj zajedništva koji se stvara za stolom može biti pojačan lepom dekoracijom koja dodaje poseban šarm i emotivnu vrednost.
 5. Izbacivanje kreativnosti: Dekoracija stola pruža priliku za izražavanje kreativnosti i ličnog stila. Kroz odabir boja, tekstura, elemenata i aranžmana, možete stvoriti jedinstvenu atmosferu koja odražava vašu ličnost i estetske preferencije.

Ukratko, dekoracija stola je bitna jer doprinosi lepoti, udobnosti i atmosferi prostora, stvarajući nezaboravne trenutke i podstičući druženje i zajedništvo.

Set od 3 zlatna svećnjaka , metalni svecnjak, zlatni svecnjak, dekoracija stola

Ukoliko Vam je potrebno još nešto za dekoraciju vašeg stola , kliknite OVDE 

Korpa