fbpx

Set od 2 tegle na postolju LACY

Set od 2 tegle na postolju LACY

1,590.00 rsd 1,325.00 rsd bez PDV

Set od 2 tegle na postolju LACY

Dimenzije nosača :

ukupno : 25×10 cm

Unutrašnja dimenzija : 21×10 cm

Dimenzije tegle : prečnik 9 cm

Visina – ukupna : 16cm

Visina bez poklopca : 10 cm

U setu dolaze 2 staklene tegle sa poklopcem i metalno postolje.

Set od 2 tegle na postolju – vaš momenat sreće svakog jutra!

 

U svetu gde elegancija susreće praktičnost, Set od 2 tegle na postolju postaje neizostavan deo vašeg doma. Sa svojim sofisticiranim dizajnom i funkcionalnošću, ove tegle predstavljaju savršeno rešenje za skladištenje vaših omiljenih napitaka – kafe ili čaja.

 

Svaka tegla iz ovog seta dolazi s poklopcem, pružajući vam mogućnost da čuvate vaše dragocene napitke na najbolji mogući način. Ovaj poklopac ne samo što čuva svežinu vaše kafe ili čaja, već dodaje i dodatni sloj zaštite od svakodnevnih elemenata.

Dimenzije postolja su pažljivo izabrane kako bi se savršeno uklopile u vaš prostor. Ukupne dimenzije postolja su 25×10 cm, dok unutrašnja dimenzija iznosi 21×10 cm. To znači da ove tegle ne samo da su estetski prijatne, već su i praktične za svakodnevnu upotrebu.

Što se tiče samih tegli, one su izuzetno prostrane i funkcionalne. Njihov prečnik iznosi 9 cm, dok visina tegle, uključujući poklopac, iznosi 16 cm. Bez poklopca, visina tegle je 10 cm, pružajući dovoljno prostora za vaše omiljene napitke.

Ovaj set od 2 tegle na postolju nije samo običan komad kuhinjskog pribora. On nosi sa sobom notu elegancije i stila, čineći vaš prostor još privlačnijim. Bez obzira jeste li ljubitelj kafe ili čaja, ove tegle će vam omogućiti da uživate u njihovom ukusu i aromi na najbolji mogući način.

Uzmite svoj omiljeni napitak, pripremite se za dan koji dolazi i dopustite da Set od 2 tegle na postolju upotpuni vaše jutro sa stilom i praktičnošću koji zaslužujete.

Staklene tegle – idealne za skladištenje vaših omiljenih napitaka!

Set od 2 tegle na postolju, staklene tegle, tegla za kafu, tegla za caj

Skladištenje kafe i čaja u staklenim posudama je ključno za očuvanje njihove svežine i ukusa. Staklo  omogućava da vizuelno uživate u lepoti vaših omiljenih napitaka. Kafa i čaj zadržavaju svoju aromu i svežinu, čuvajući ih od nepoželjnih spoljašnjih uticaja.

Tegla za kafu – glavni detalj svakog jutra!

Set od 2 tegle na postolju, staklene tegle, tegla za kafu, tegla za caj

U mislima se prepustite idiličnoj slici: probuđeni ste od blage jutarnje svetlosti koja tiho obasjava vašu kuhinju, nagoveštavajući još jedan dan prepun mogućnosti i radosti. Dok se pripremate za početak dana, u prostoriji se širi očaravajući miris sveže pripremljene kafe ili čaja. To je trenutak koji svaki put iznova unosi osmeh na vaše lice, pružajući vam priliku da započnete dan na pravi način.

U ruci držite jednu od tegli s postolja, osmišljenu da čuva vaše omiljene napitke na najbolji mogući način. Kad otvorite poklopac, otkrivate ne samo aromu već i vizuelnu lepotu vaše kafe ili čaja, koje su pažljivo čuvane u staklenoj tegli. Ovaj set od 2 staklene tegle s postoljem predstavlja ne samo funkcionalno skladište, već i estetski dodatak vašem prostoru, svojom gracioznom imitacijom bele čipke i elegantnim linijama.

Svaki gutljaj koji uzmete postaje trenutak čiste uživancije. Osećate kako vas toplina napitka obavija, dok se pripremate za sve što vam dan nosi. Kao što svaki čajni list ili zrno kafe nosi sa sobom priču, tako i ova tegla čuva vaše trenutke, čineći ih još dragocenijim.

Uz dimenzije koje omogućavaju optimalno skladištenje, ove staklene tegle savršene su za čuvanje vaših omiljenih napitaka poput kafe ili čaja. Bez obzira jeste li zaljubljenik u intenzivan okus jutarnje kafe ili u mirisnu toplinu čaja, ovaj set pruža sigurno i elegantno rešenje za vaše potrebe.

Dakle, neka svako jutro postane prilika za uživanje u trenucima koji su posebni baš kao i vi, uz ovaj prefinjeni set tegli na postolju. Uzbuđenje i radost koje donosi svaki novi dan samo su pojačani kad počnu s dragocenim trenucima izvučenim iz ovog proizvoda koji pleni svojom lepotom.

Tegla za caj – aroma na dohvat ruke!

Set od 2 tegle na postolju, staklene tegle, tegla za kafu, tegla za caj

Ovaj set od 2 tegle na postolju ne samo da čuva vaše omiljene napitke na pravilan način, već unosi i dodatnu dozu elegancije u vaš dom svojim dizajnom koji oponaša belu čipku i staklene tegle. Uživajte u svakom trenutku, od jutra do večeri, uz ovo prefinjeno i praktično rešenje za skladištenje.

Ukoliko su vam potrebne još neke sitnice za kuhinju, pogledajte OVDE 

Proizvođač

Zemlja porekla Kina, Uvoznik za Srbiju: Tuto Per Tutti N. Bograd

Korpa