fbpx

Set metalniih stolova ELEGANCE silber

, , ,

Set metalniih stolova ELEGANCE silber

9,990.00 rsd 8,325.00 rsd bez PDV

Set metalniih stolova ELEGANCE silber

 

Besplatna dostava za ovaj set

Set metalnih stolova

Dimenzije:
visoki sto: fi46cm visina: 55cm

 

srednji sto: fi38cm visina: 49cm
najmanji sto: fi30cm visina: 43cm
debljina metalne šipke 2x2cm

Nema na zalihama

Set metalniih stolova ELEGANCE silber

 

Otkrijte multifunkcionalnost i elegantan dizajn našeg seta metalnih stolova “Elegance Gold”. Sa tri stola različitih veličina – visoki sto (fi46cm, visina: 55cm), srednji sto (fi38cm, visina: 49cm) i najmanji sto (fi30cm, visina: 43cm) – ovaj set pruža fleksibilnost i prostornu efikasnost za svaku sobu.

“Elegance Gold” stolovi predstavljaju savršen spoj forme i funkcionalnosti. Izrađeni od robustnog metala debljine 2×2 cm, oni obećavaju izdržljivost i stabilnost. Površine stolova, izvedene u drvu sa PVC folijom u imitaciji mermera, donose dozu sofisticiranosti svakom prostoru.

Zahvaljujući svom inteligentnom “nesting” dizajnu, ovi stolovi lako se sklapaju jedan ispod drugog, štedeći dragoceni prostor. Koristite ih zajedno za stvaranje upečatljivog centralnog mesta u vašem dnevnom boravku, ili ih rasporedite odvojeno po prostoru za dodatnu funkcionalnost.

Bez obzira da li držite piće i grickalice na visokom stolu, izlažete omiljene knjige na srednjem, ili koristite najmanji sto za čuvanje daljinskih upravljača, “Elegance Gold” stolovi nude praktično rešenje.

Održavanje ovih stolova je jednostavno. Zahvaljujući njihovom kvalitetnom materijalu, lako se čiste i otporni su na vlagu i habanje. Ovaj set stolova nije samo lep za gledanje, već je dizajniran da izdrži svakodnevnu upotrebu.

Preoblikujte svoj prostor sa našim setom stolova “Elegance Gold”. Ovi multifunkcionalni stolovi donose modernu eleganciju i praktičnost u svaki dom, pružajući savršeno mesto za izlaganje, skladištenje i opuštanje. Otkrijte zašto je “Elegance Gold” savršen izbor za vaš dom. Počnite sa transformacijom svog prostora danas!

Mali okrugli stolovi u setu mogu biti odličan dodatak domaćinstvu iz više razloga:

  1. Ergonomija: Okrugli stolovi nemaju oštre uglove, što znači da su sigurni i praktični, posebno ako imate decu ili kućne ljubimce. Manji okrugli stolovi često su i prikladni za prostorije s ograničenim prostorom, jer se lako uklapaju u različite kutove.
  2. Svestranost: Ovi stolovi su izuzetno svestrani. Mogu se koristiti kao trpezarijski stolovi za manje obroke, kao dodatne površine za odlaganje predmeta ili čak kao stolovi za druženje uz kafu ili čaj.
  3. Prijateljski ambijent: Mali okrugli stolovi stvaraju intimniju i prijateljsku atmosferu. Ljudi koji sede za okruglim stolom često se osećaju bližima i imaju bolju komunikaciju, što ga čini idealnim za društvene aktivnosti poput razgovora ili druženja.
  4. Lako održavanje: Okrugli stolovi obično imaju glatke površine koje se lako čiste. To ih čini praktičnim za svakodnevnu upotrebu, jer se brže i jednostavnije očiste od stolova sa složenim oblicima.
  5. Dekorativni element: Okrugli stolovi dolaze u različitim stilovima i materijalima, što znači da možete pronaći onaj koji se savršeno uklapa u vašu unutrašnju dekoraciju. Mogu dodati estetsku vrednost prostoru.
  6. Mobilnost: Manji okrugli stolovi su često lakši i lakše se premestiti po potrebi. To je korisno kada želite promeniti raspored nameštaja ili kada imate goste i trebate dodatni sto.
  7. Praktičnost za male prostore: Ako živite u stanu s ograničenim kvadratima, mali okrugli stolovi su često bolji izbor jer zauzimaju manje prostora u odnosu na veće trpezarijske stolove.

Ukratko, mali okrugli stolovi u setu su funkcionalni i estetski privlačni komadi nameštaja koji mogu uneti mnogo praktičnosti i udobnosti u vaše domaćinstvo, posebno ako imate manji prostor ili želite stvoriti prijatnu atmosferu za druženje.

Proizvođač

Uvoz za Srbiju : Decorama doo, Beograd

Možda će vam se svideti …

Korpa