fbpx

Set metalnih stolova black wood

, , ,

Set metalnih stolova black wood

9,990.00 rsd 8,325.00 rsd bez PDV

Set metalnih stolova black wood

 

Besplatna dostava za ovaj set

Set metalnih stolova

Dimenzije:
visoki sto: fi46cm visina: 55cmsrednji sto: fi38cm visina: 49cm
najmanji sto: fi30cm visina: 43cm
debljina metalne šipke 2x2cm

Šifra proizvoda: dc6719-1-1 Kategorije: , , ,
Set metalnih stolova black wood

Otkrijte multifunkcionalnost i elegantan dizajn našeg Seta metalnih stolova black wood. Sa tri stola različitih veličina – visoki sto (fi46cm, visina: 55cm), srednji sto (fi38cm, visina: 49cm) i najmanji sto (fi30cm, visina: 43cm) – ovaj Set metalnih stolova black wood pruža fleksibilnost i prostornu efikasnost za svaku sobu.

Set metalnih stolova black wood  predstavljaja savršen spoj forme i funkcionalnosti. Izrađeni od robustnog metala debljine 2×2 cm, oni obećavaju izdržljivost i stabilnost. Površine stolova, izvedene u drvu , donose dozu sofisticiranosti svakom prostoru.

Zahvaljujući svom inteligentnom “nesting” dizajnu, ovaj Set metalnih stolova black wood lako se sklapa jedan ispod drugog, štedeći dragoceni prostor. Koristite ih zajedno za stvaranje upečatljivog centralnog mesta u vašem dnevnom boravku, ili ih rasporedite odvojeno po prostoru za dodatnu funkcionalnost.

Bez obzira da li držite piće i grickalice na visokom stolu, izlažete omiljene knjige na srednjem, ili koristite najmanji sto za čuvanje daljinskih upravljača, Set metalnih stolova black wood stolovi nude praktično rešenje.

Održavanje Seta metalnih stolova black wood je jednostavno. Zahvaljujući njihovom kvalitetnom materijalu, lako se čiste i otporni su na vlagu i habanje. Ovaj Set metalnih stolova black wood nije samo lep za gledanje, već je dizajniran da izdrži svakodnevnu upotrebu.

Preoblikujte svoj prostor sa našim setom stolova black wood. Ovi multifunkcionalni stolovi donose modernu eleganciju i praktičnost u svaki dom, pružajući savršeno mesto za izlaganje, skladištenje i opuštanje. Otkrijte zašto je Set metalnih stolova black wood savršen izbor za vaš dom. Počnite sa transformacijom svog prostora danas!

Mali okrugli stolovi u setu mogu biti odličan dodatak domaćinstvu iz više razloga:

 1. Ergonomija okruglih stolova:
  1. Bez oštrih uglova: Okrugli stolovi nemaju oštre uglove, što čini njihovu upotrebu sigurnom, posebno u kućanstvima s decom ili kućnim ljubimcima. Ova karakteristika smanjuje rizik od povreda ili nesreća, jer nema oštrih ivica na koje biste mogli udariti.
  2. Praktičnost i bezbednost za porodice: Za porodice s decom, okrugli stol može biti idealan izbor jer nema oštrih rubova koji bi mogli predstavljati opasnost. Deca se mogu slobodno kretati oko stola bez straha od povreda.
  3. Prilagodljivost malim prostorima: Manji okrugli stolovi su odlični za prostorije s ograničenim prostorom, kao što su manji stanovi ili kuhinje s malo kvadrata. Njihov zaobljeni oblik omogućava im da se lako smeste u različite kutove prostorije, maksimalno iskorišćavajući dostupan prostor.

  Svestranost okruglih stolova:

  1. Trpezarijski stolovi: Okrugli stolovi su savršeni za manje obroke ili večere. Uz pravilno postavljanje, svi gosti mogu biti uključeni u razgovor, jer nema “glave stola”. Ovo stvara prijateljsku i socijalnu atmosferu tokom obroka.
  2. Dodatna površina za odlaganje: Okrugli stol može služiti i kao dodatna površina za odlaganje predmeta, kao što su dekorativni elementi, knjige, ili čak igračke. Ovo je korisno, posebno u prostorijama s ograničenim prostorom.
  3. Druženje uz kafu ili čaj: Mali okrugli stolovi su odlični za opuštanje uz kafu ili čaj. Za razgovor s prijateljima ili porodične igre, okrugli stol stvara intimnu atmosferu i omogućava bolju komunikaciju među učesnicima.

  Lako održavanje okruglih stolova:

  1. Glatke površine: Okrugli stolovi obično imaju glatke površine koje se lako čiste. Mrlje ili ostatke hrane i pića je lakše ukloniti s takvih površina u poređenju s stolovima koji imaju više uglova i neravnina.
  2. Brza i jednostavna čišćenja: Zbog svoje jednostavne geometrije, okrugli stolovi ne zahtevaju puno vremena ni truda za čišćenje. Samo brisanje vlažnom krpom obično je dovoljno da očistite stol.

  Dekorativni element okruglih stolova:

  1. Različiti stilovi i materijali: Okrugli stolovi dolaze u različitim stilovima, što znači da možete pronaći onaj koji se savršeno uklapa u vašu unutrašnju dekoraciju. Bilo da preferirate klasičan, rustičan, modernistički ili neki drugi stil, postoji mnogo opcija između kojih možete birati. Takođe, materijali kao što su drvo, staklo, metal ili kombinacije ovih materijala pružaju raznovrsne estetske mogućnosti.

  Mobilnost okruglih stolova:

  1. Lakši za premestiti: Manji okrugli stolovi su često lakši od većih trpezarijskih stolova, što ih čini lakšim za premestiti po potrebi. Ova mobilnost je korisna kada želite promeniti raspored nameštaja ili kada imate goste i trebate dodatni sto za serviranje hrane ili pića.

  Praktičnost za male prostore okruglih stolova:

  1. Ušteda prostora: Ako živite u stanu s ograničenim kvadratima, mali okrugli stolovi su često bolji izbor od većih trpezarijskih stolova. Njihova kompaktna veličina zauzima manje prostora, što omogućava bolje iskorišćavanje dostupnog prostora u malim stanovima ili kuhinjama.

Ukratko, mali okrugli stolovi u setu su funkcionalni i estetski privlačni komadi nameštaja koji mogu uneti mnogo praktičnosti i udobnosti u vaše domaćinstvo, posebno ako imate manji prostor ili želite stvoriti prijatnu atmosferu za druženje.

Set metalnih stolova “Black Wood” predstavlja odličan izbor za sve one koji žele uneti stil i toplinu u svoj dom. Ovaj set kombinuje moderni dizajn sa prirodnim elementima, što ga čini privlačnim i funkcionalnim za različite prostorije u kući.

Set metalnih stolova Black Wood
Set metalnih stolova Black Wood

Proizvođač

Uvoz za Srbiju : Decorama doo, Beograd

Možda će vam se svideti …

Korpa