fbpx

Seckalica za voće i povrće – multifunkcionalni secko 12-1

, ,

Seckalica za voće i povrće – multifunkcionalni secko 12-1

2,200.00 rsd 1,834.00 rsd bez PDV

Seckalica za voće i povrće – multifunkcionalni secko 12-1

Dimenzije : 32 x 11 cm, visina 10 cm

Unutrašnja kutija : 24×10,5 cm visina 8cm

Cedka : 20,5 x 10 cm , visina 7cm

Okrugli držač prečnika 8 cm za voće i povrće.

Površina za seckanje na kockice : 7×7 cm

Seckalica za voće i povrće – multifunkcionalni secko 12-1: Revolucija u vašoj kuhinji

 

 

Seckalica za voće i povrće - multifunkcionalni secko 12-1
Seckalica za voće i povrće – multifunkcionalni secko 12-1

Dolazak savremenih kuhinjskih aparata omogućava nam da s lakoćom pripremimo svakodnevne obroke. Među njima, jedno od najinovativnijih rešenja svakako je Seckalica za voće i povrće – multifunkcionalni secko 12-1. Ovo nije samo još jedan secko. To je revolucija u načinu na koji pripremate hranu.

Materijal i dizajn

Prvo što ćete primetiti je kvalitetna plastika iz koje je napravljena Seckalica za voće i povrće – multifunkcionalni secko 12-1. Osim što je izdržljiva, daje aparatu moderni izgled koji će se uklopiti u svaku kuhinju. Donji deo secka opremljen je specijalno dizajniranim stopicama koje sprečavaju proklizavanje, što je od presudnog značaja kada radimo sa oštrim alatima. S druge strane, ergonomska ručka na vrhu secka osigurava lako pritiskanje, čineći svaki postupak seckanja ugodnim i brzim.

Funkcionalnost i praktičnost

Najveća prednost ovog secka je njegova višenamenska funkcija. Sa čak 7 različitih nastavaka za seckanje, možete seckati voće i povrće na različite načine. Ali to nije sve! Ispod nastavaka nalazi se prostrana posuda koja skuplja iseckane komade, sprečavajući nered u kuhinji.

Jedan od najčešćih izazova u kuhinji je seckanje luka bez suza. Zahvaljujući našem secku, ovaj problem postaje prošlost. Brzo i lako seckanje luka sada je postalo stvarnost! Ali to nije jedina stvar! Sa ovim seckom spremanje salata prilikom roštilja u prirodi je najlakša stvar na svetu!

Pored toga, integrisana cediljka u posudi, koja može lako da se izvadi, omogućava iscediti bilo koji višak tečnosti, bez potrebe za dodatnim prljavim posuđem. Za one koji žele dodatnu bezbednost, Seckalica za voće i povrće – multifunkcionalni secko 12-1 dolazi s posebnom zaštitom za prste, koja garantuje bezbednost čak i pri seckanju većih komada voća ili povrća.

Raznolikost alata i precizne dimenzije: Sve što treba da znate o multifunkcionalnom secku 12-1

Diversifikovani alati za seckanje i rendanje

Seckalica za voće i povrće – multifunkcionalni secko 12-1 ne samo da je običan alat za seckanje, već je osmišljena tako da udovolji različitim potrebama ljubitelja kuvanja.

  1. Noževi za sečenje na kockice: Ovaj set dolazi s dva precizna noža specifičnih dimenzija. Prvi, dimenzija 12x12mm, savršen je za grubo seckanje, dok je drugi nož veličine 6x6mm idealan za sitnije kockice. Bez obzira da li pravite salsu, gulaš ili neko drugo jelo, ovi noževi će vam omogućiti savršenu konzistenciju svaki put.
  2. Dodaci za rendanje: Rendanje je često zahtevan i naporan posao. Međutim, sa seckom 12-1, rendanje postaje pravo zadovoljstvo. Dva dodatka različitih širina, od 3mm i 4mm, omogućavaju vam da izaberete savršenu teksturu, dok dodatak za rendanje na mrežasti uzorak dodaje još jednu dimenziju vašim jelimа.
  3. Tanko sečene kriške: Ako ste ljubitelj tanjih kriški, poseban dodatak za sečenje je vaš saveznik. Idealno za sveže krastavčeve salate, čips od povrća ili bilo koju drugu namirnicu koju želite da isečete u savršene, tanke kriške.
  4. Specijalizovani alati: Ovaj secko nije rezervisan samo za voće i povrće. Sa dodatkom za rendanje čvrstih sireva, kao i specijalnim delom za začine poput đumbira ili muškatnog oraščića, postajete pravi kuvarski majstor. Tu je i separator za belance, idealan za pripremu poslastica.

Dimenzije koje čine razliku

Precizne dimenzije secka su ključne za njegovu funkcionalnost. Glavno telo secka ima dimenzije od 32cmx11cmx10 cm, što ga čini kompaktnim, ali istovremeno prostranim. Cediljka koja je integrisana unutar secka dolazi sa dimenzijama 20,5x10x7cm, omogućavajući vam da odvojite višak tečnosti lako i efikasno. A kada govorimo o sečenju kriški, najveća širina koju možete postići je 8 cm, što je savršeno za većinu voća i povrća.

Ovim detaljima, Seckalica za voće i povrće – multifunkcionalni secko 12-1 postaje ne samo esencijalni alat u vašoj kuhinji, već i partner koji će vam olakšati svakodnevne kulinarske avanture.

.

Zaključak

Seckalica za voće i povrće – multifunkcionalni secko 12-1 je savršeni partner svakoj domaćici ili domaćinu. Ušteda vremena, manje nereda, svestranost i efikasnost su samo neki od razloga zašto bi trebalo da ga dodate u svoju kuhinju. Sada možete pripremiti obrok za celu porodicu za čas i imati samo jedan kuhinjski alat da operete! Ovo je prava revolucija u svetu kuhinjskih aparata, i sigurno nećete požaliti što ste ga dodali svom kuhinjskom arsenalu.

Proizvođač

Poreklo Turska , Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Корпа