fbpx

Saksija četvrtasta 25X25H24,5 / 8L

Saksija četvrtasta 25X25H24,5 / 8L

290.00 rsd 242.00 rsd bez PDV

Saksija četvrtasta 25X25H24,5 / 8L


Dimenzije:  25X25H24,5 / 8L

Plastična saksija, četvrtastog oblika.

Sve saksije možete pogledati na linku.

Šifra proizvoda: MN435 Kategorija:

Saksija četvrtasta 25X25H24,5 / 8L


Dimenzije:  25X25H24,5 / 8L

Plastična saksija, četvrtastog oblika.

Kada birate biljke za saksiju, važno je uzeti u obzir nekoliko faktora kako biste osigurali da biljke uspevaju i pružaju estetski ugodan izgled. S obzirom na dimenzije saksije koje ste naveli (25x25x24,5 cm) i zapreminu od 8 litara, trebate razmotriti biljke koje se dobro uklapaju u ovu veličinu i imaju slične zahteve za rast i negu. Evo nekoliko predloga za baštensko i kućno cveće koje bi moglo da odgovara vašim potrebama:

  1. Petunije (Petunia spp.): Ove cvetnice su popularne zbog svojih raznovrsnih boja i otpornosti na sušu. Birajte kompaktnije sorte za saksije, koje će se dobro uklopiti u vašu četvrtastu saksiju.
  2. Verbena (Verbena spp.): Verbene su izdržljive biljke sa sitnim cvetovima koji dolaze u širokom spektru boja. Odabir manjih sorti verbene idealan je za saksije.
  3. Kamelije (Camellia japonica): Ove zimzelene biljke su poznate po svojim prelepim cvetovima. Sorte sa manjim cvetovima mogu se uzgajati u saksijama i pružiti elegantan izgled.
  4. Begonije (Begonia spp.): Begonije su prilagodljive biljke koje dolaze u različitim bojama i teksturama lišća. Neki hibridi begonija su idealni za saksije.
  5. Lobelija (Lobelia spp.): Ove biljke su poznate po svojim sitnim plavim, ljubičastim ili belim cvetovima, što ih čini savršenim izborom za saksije, posebno za visoke saksije poput vaše.
  6. Zumbuli (Narcissus spp.): Ako preferirate lukovičaste biljke, zumbuli su odličan izbor. Možete ih posaditi u saksiji kako biste uživali u njihovim prelepim cvetovima u proleće.
  7. Kalanhoje (Kalanchoe spp.): Ove sočne biljke sa jarko obojenim cvetovima su savršene za saksije i zahtevaju minimalno održavanje.
  8. Sedum (Sedum spp.): Sedumi su sočne biljke koje dolaze u različitim oblicima i bojama. Neki od manjih seduma mogu se uzgajati u saksijama i pružiti interesantan izgled.

Kada sadite biljke u saksiju, važno je pravilno pripremiti zemljište, obezbediti drenažu i redovno zalivati ​​biljke kako bi se osiguralo njihovo zdravo rast. Takođe, vodite računa o osvetljenju i temperaturi, birajući biljke koje odgovaraju uslovima koje imate na raspolaganju. Ovaj odabir biljaka treba da vam pomogne da napravite lepu i funkcionalnu kompoziciju u vašoj četvrtastoj saksiji.

Sve saksije možete pogledati na linku.

Težina 0.20000000 kg
BOJA OPŠTE

, , , , ,

Proizvođač

Proizvođač: MN Plastika 1986 DOO,Stara Pazova, Srbija

Možda će vam se svideti …

Korpa