fbpx

ŠAH SUPER RAF 4-1 Veliki fiokar PLAVI

,

ŠAH SUPER RAF 4-1 Veliki fiokar PLAVI

2,890.00 rsd 2,409.00 rsd bez PDV

ŠAH SUPER RAF 4-1 Veliki fiokar PLAVI

Dimenzije: h 100 x 50 x 40cm

Materijal : regranulirani PP

Namenjen za odlaganje stvari i sitnica.

Celu ponudu fiokara možete pogledati na ovom linku.

Šifra proizvoda: SHM001-11 Kategorije: , Oznake: , , , ,

Šah Super Raf 4: Savršeno Rešenje Za Organizaciju Vašeg Prostora

Šah Super Raf 4 je revolucionarni komad nameštaja koji će transformisati vaš prostor i unaprediti organizaciju na potpuno novi nivo. Ovaj veliki plastični fiokar nije samo funkcionalan, već je i ekološki odgovoran izbor za svakog ko ceni održivost i stil.

 

Dimenzije ovog fantastičnog fiokara su impresivne:visine 100cm, širine 40cm i dubine 50cm. Izrađen je od visokokvalitetnog regranuliranog polipropilena, što osigurava izdržljivost i dugotrajnost.

Plasticni fiokari budućnosti!

sah-super-raf-4-fiokar-fiokari-plasticni-fiokari-veliki-fiokar

Jedna od ključnih karakteristika koja izdvaja ovaj fiokar iz mnoštva je njegova izrada od regranuliranog polipropilena, što ne samo što podiže njegovu funkcionalnost, već i naglašava njegovu održivost. Regranulirani polipropilen je ekološki prihvatljiv materijal koji se dobija recikliranjem plastike. Ovaj proces recikliranja ne samo da smanjuje količinu otpada koji završava na deponijama, već takođe umanjuje potrebu za proizvodnjom novih sirovina, čime se smanjuje ekološki otisak i doprinosi očuvanju prirode.

Kada je reč o ekološkim izazovima s kojima se suočava današnje društvo, odabir održivih materijala postaje sve važniji. U tom kontekstu, fiokar izrađen od regranuliranog polipropilena postaje idealan izbor za one koji žele spojiti praktičnost i ekološku odgovornost. Ne samo što pruža trajno rešenje za organizaciju prostora, već i doprinosi globalnim naporima u zaštiti životne sredine.

Ova održiva opcija ne samo da čini fiokar ekološki prihvatljivim, već takođe garantuje visok nivo kvaliteta i izdržljivosti. Regranulirani polipropilen se pokazao kao materijal koji je otporan na habanje i oštećenja, čineći fiokar dugotrajnim rešenjem za skladištenje različitih predmeta. Time se stvara sinergija između praktičnosti i brige za okolinu, što čini ovaj fiokar savršenim izborom za moderne domove i radne prostore.

Kada se sve ovo uzme u obzir, postaje jasno da fiokar od regranuliranog polipropilena nije samo komad nameštaja, već i simbol promene ka održivijem načinu života. Svaki put kada koristite ovaj fiokar, doprinosite zaštiti životne sredine i podsećate sebe i druge na važnost ekološke odgovornosti. Stoga, izbor fiokara od regranuliranog polipropilena nije samo pitanje stila i funkcionalnosti, već i izjava o vašim vrednostima i opredeljenju ka boljoj budućnosti za sve nas.

Fiokari kao spoj elegancije i modernog dizajna

sah-super-raf-4-fiokar-fiokari-plasticni-fiokari-veliki-fiokar

Dizajn ovog fiokara predstavlja spoj elegancije i modernosti, pružajući ne samo funkcionalnost već i estetsku privlačnost koja će oplemeniti svaki prostor. Sa svojim elegantnim linijama i savremenim izgledom, ovaj fiokar postaje centralni komad nameštaja koji se lako uklapa u različite enterijere.

Glatke linije i jednostavan oblik ovog fiokara čine ga veoma prilagodljivim, omogućavajući mu da se harmonično uklopi u različite stilove uređenja prostora. Bez obzira da li vaš dekor preferira minimalizam, rustični šarm ili moderan dizajn, ovaj fiokar će dodati notu sofisticiranosti i funkcionalnosti.

Boja regranuliranog polipropilena doprinosi neutralnom tonu ovog komada nameštaja, što ga čini savršenim dodatkom za već postojeći dekor. Sa paletom koja se lako uklapa u različite boje i teksture, ovaj fiokar može da se uklopi u svaki ambijent, doprinoseći harmoniji i skladu prostora.

Sama boja regranuliranog polipropilena ne samo da pruža estetski privlačan izgled, već i naglašava njegovu ekološku održivost. Ovaj materijal, dobijen recikliranjem plastike, smanjuje ekološki otisak i doprinosi očuvanju prirode. Kroz upotrebu ovakvog materijala, fiokar postaje ne samo dekorativni element, već i simbol ekološke odgovornosti.

Ukupno, dizajn ovog fiokara predstavlja harmoniju između estetike, funkcionalnosti i održivosti. Sa sposobnošću da se prilagodi različitim enterijerima, ovo je komad nameštaja koji ne samo da unapređuje organizaciju prostora već i doprinosi očuvanju životne sredine.

Veliki fiokar kao idealno skaldište za sve sitnice!,

 

Četiri prostrane fioke ovog fiokara su osmišljene s namerom da pruže izuzetnu praktičnost i organizaciju u vašem prostoru. Sa velikim kapacitetom za odlaganje, ove fioke su idealne za čuvanje raznolikih predmeta, bilo da su u pitanju važni dokumenti i papiri, dragocenosti ili sitnice koje želite da imate na dohvat ruke.

Sa dovoljno dubine i visine, fioke su osmišljene tako da maksimalno iskoriste prostor unutar fiokara, omogućavajući vam da organizujete svoje stvari na uredan i pristupačan način. Bez obzira na to koliko su predmeti veliki ili raznovrsni, fioke će vam pružiti dovoljno prostora za njihovo smeštanje, čineći organizaciju prostora jednostavnom i efikasnom.

Ručke fioke su dizajnirane s posebnom pažnjom na ergonomiju i praktičnost. Njihov oblik omogućava vam lako hvatanje i otvaranje fioke, dok se mehanizam za zatvaranje osigurava glatko i bez napora. Ovakav ergonomski dizajn doprinosi ukupnom korisničkom iskustvu, čineći svakodnevno korišćenje fiokara jednostavnim i prijatnim.

Ukratko, ove prostrane fioke ne samo da pružaju dovoljno prostora za odlaganje različitih predmeta već i omogućavaju jednostavnu organizaciju i pristup njima. Sa ergonomski dizajniranim ručkama, njihovo korišćenje postaje praktično i efikasno, čineći ovaj fiokar savršenim dodatkom za svaki prostor.

Kvalitet izrade ovog fiokara predstavlja temelj njegove dugotrajnosti i pouzdanosti u svakodnevnoj upotrebi. Svaki detalj ovog komada nameštaja pažljivo je osmišljen i izrađen kako bi se osigurala vrhunska izdržljivost i otpornost na sve izazove svakodnevnog života.

Regranulirani polipropilen, od kojeg je ovaj fiokar izrađen, pokazao se kao materijal vrhunskih karakteristika. Njegova izuzetna čvrstoća čini ga otpornim na habanje, udarce i oštećenja, čime se garantuje dugotrajna upotreba bez gubitka kvaliteta ili estetike. Bez obzira na to koliko često se fiokar koristi ili izložen različitim uslovima, regranulirani polipropilen će zadržati svoj integritet i izgled.

Ova izdržljivost čini ovaj fiokar pouzdanim partnerom u organizaciji prostora tokom dužeg vremenskog perioda. Bez potrebe za čestim zamjenama ili popravkama, možete biti sigurni da će ovaj fiokar trajati i pružati vam neophodnu podršku u održavanju reda i organizaciji vašeg prostora. Dakle, investiranje u ovaj fiokar nije samo ulaganje u praktičnost i estetiku, već i u dugoročnu pouzdanost i zadovoljstvo.

Jedna od dodatnih prednosti ovog izvanrednog fiokara leži u njegovom jednostavnom procesu montaže, koji je osmišljen kako bi vam olakšao postavljanje i uživanje u svim njegovim beneficijama bez suvišnog napora ili komplikacija.

Sa jasnim i detaljnim uputstvima priloženim uz fiokar, montaža postaje intuitivan i lako izvodljiv proces. Svaki korak je pažljivo objašnjen, a koraci su organizovani na način koji omogućava laganu navigaciju i razumevanje. Ovakav pristup montaži osigurava da čak i osobe bez prethodnog iskustva u montaži nameštaja mogu uspešno sastaviti ovaj fiokar bez poteškoća.

Dodatno, jednostavni koraci montaže omogućavaju vam da brzo i efikasno završite ovaj proces, čime se štedi dragoceno vreme i energija. Bez dugotrajnih pauza ili frustracija, možete brzo dovesti raf u funkcionalno stanje i početi da uživate u njegovim brojnim prednostima.

Na kraju, zahvaljujući jednostavnom procesu montaže, možete brzo i lako integrisati ovaj funkcionalni komad nameštaja u svoj prostor, bez suvišnog odlaganja ili problema. Stoga, investiranje u ovaj raf ne samo da vam pruža praktično rešenje za organizaciju prostora, već vam takođe omogućava da uštedite vreme i trud prilikom njegove postavke, čime se olakšava put ka maksimalnom iskorišćenju njegovih beneficija.

sah-super-raf-4-fiokar-fiokari-plasticni-fiokari-veliki-fiokar

Jedna od ključnih karakteristika ovog izvanrednog rafa leži u pametnom dizajnu koji uključuje točkiće kod svake fioke, omogućavajući vam da sa lakoćom pristupite svom sadržaju. Ovi točkići su više od običnog detalja – oni su ključni za poboljšanje funkcionalnosti i praktičnosti ovog komada nameštaja.

Zahvaljujući točkićima, izvlačenje fioke postaje lak i bez napora. Nema više vučenja i guranja, već jednostavno pomeranje fioke unapred i nazad, kao da klizi po tlu. Ova funkcija je posebno korisna kada su fioke pune teških predmeta ili kada želite brz i jednostavan pristup svom sadržaju.

Dodatno, točkići omogućavaju vam da optimalno iskoristite prostor unutar rafa. Bez obzira na to koliko su fioke napunjene, možete ih lako izvlačiti i gurati unazad, čime se sprečava gubljenje prostora i maksimalno koristi svaki centimetar.

Osim praktičnosti, točkići dodaju i fleksibilnost ovom rafu. Možete lako promeniti raspored fioke ili premestiti raf na drugo mesto bez teškoća. Ova mobilnost omogućava vam da prilagodite svoj prostor prema potrebama i promenama u okruženju, čineći ovaj raf još funkcionalnijim i prilagodljivijim.

Ukratko, točkići kod rafa nisu samo detalj, već ključna karakteristika koja unapređuje funkcionalnost, praktičnost i fleksibilnost ovog rafaa. Omogućavajući vam lak i jednostavan pristup sadržaju, kao i maksimalno korišćenje prostora, ovi točkići čine ovaj raf savršenim rešenjem za organizaciju prostora u svakom domu ili kancelariji.

sah-super-raf-4-fiokar-fiokari-plasticni-fiokari-veliki-fiokar

Neka vam bude dozvoljeno da zavirite u fascinantnu priču o rafu koji je postao prava legenda u kancelariji jednog poslovnog preduzetnika. Bilo je to u danu kada je neumorna oluja zavladala spoljnim svetom, prožimajući okolinu snažnim vetrovima i neumornom kišom. U toj nesigurnosti i kaosu spoljašnjeg sveta, jedan komad nameštaja, ovaj hrabri raf, izdvojio se kao simbol čvrstine i pouzdanosti.

Stajao je neustrašivo na svom mestu, kao tvrđava koja brani dragocen sadržaj od nedaća koje su se nadvile. U njegovim prostranim fiokama ležala je organizacija i red, a tačnost je bila njegova vrlina. Bez obzira na moć oluje koja je pokušavala da ga pokoleba, raf  je ostao nepokolebljiv, zadržavajući svoju neosporivu eleganciju i funkcionalnost.

Dok je kiša lila napolju, unutar kancelarije vladala je mirna atmosfera, zaštićena od svega što je divljalo izvan zidova. Dokumenti su ostali suvi, dragocenosti su bile sigurne, a svaka sitnica je zauzela svoje mesto, čuvana od uticaja spoljašnjeg sveta. Super raf je postao simbol sigurnosti i poverenja, pouzdani čuvar svega što je važno.

Ta priča o rafu postala je inspiracija, podsjećajući na važnost stabilnosti i pouzdanosti u svetu koji se neprestano menja. Raf je postao više od običnog komada nameštaja; postao je simbol hrabrosti, pouzdanosti i odanosti svom zadatku. U kancelariji jednog preduzetnika, on je postao legenda koja će se prepričavati, simbolizujući snagu i izdržljivost čak i u najtežim vremenima.

 

Proizvođač

Proizvodnja: ŠAHMATIK DOO , Stara Pazova,Srbija

Možda će vam se svideti …

Korpa