fbpx

Rotirajuća Četka za Čišćenje 3-1 TURBO SCRUB

, , ,

Rotirajuća Četka za Čišćenje 3-1 TURBO SCRUB

2,990.00 rsd 2,492.00 rsd bez PDV

Rotirajuća Četka za Čišćenje 3-1 TURBO SCRUB

Dimenzija okrugle četke : 13×6 cm

Dimenzije ravne četke : 10 x 3cm

Dimenzija četke za uglove : 5×6 cm

Štap za izduživanje se može izdužiti na maksimalno 110 cm.

U kompletu dobijate :

glavu na koju se stavljaju 3 četke ( i 3 četke )

štap za izduživanje

Bateriju i punjač

 

Rotirajuća Četka za Čišćenje 3-1 TURBO SCRUB: Revolucija u Čišćenju Vašeg Doma!

Predstavljamo vam savršenog partnera za čišćenje a to je – Rotirajuća Četka za Čišćenje 3-1 TURBO SCRUB. Uz nju, održavanje čistoće doma postaje ne samo efikasnije, već i zabavno. Pogledajte zašto je Rotirajuća Četka za Čišćenje 3-1 TURBO SCRUB neophodan alat za svaku kuću:

Snaga i brzina na delu: Ne dopustite da vas prljavština i tvrdokorne mrlje obeshrabre. Sa uredjajem Rotirajuća Četka za Čišćenje 3-1 TURBO SCRUB , koja radi na fantastičnih 300 okr/min, čišćenje postaje ne samo jednostavno, već i efikasno. Samo dodajte svoje omiljeno sredstvo za čišćenje i gledajte kako sve fleke, čak i one najtvrdokornije poput kamenca za vratima tuš kabine, nestaju za čas. Zaboravite na iscrpljujuće metode ribanja; sa TURBO SCRUB čišćenje se transformiše u laganu i brzu aktivnost. Na vama je samo da pritisnete prekidač na ON i da usmerite četku tamo gde želite da čistite, nema potrebe ni da se sagnete!

Tri specijalizovane glave: Rotirajuća Četka za Čišćenje 3-1 TURBO SCRUB donosi rešenje za svaku potrebu čišćenja zahvaljujući svojim specifično dizajniranim glavama:

  • Okugla četka: Sa svojim poluloptastim oblikom, idealna je za sve površine, lako se prilagođava i dopire do svih pregiba.
  • Ravna četka: Dimenzija od 10 cm u prečniku i visine od 3 cm, pruža odličnu pokrivenost velikih površina, čineći je savršenom za brzo i temeljno čišćenje podova ili pločica.
  • Četka za uglove: Sa svojim jedinstvenim piramidalnim oblikom, osigurava da nijedna površina, pa ni najteže dostupni uglovi, ne ostanu neobrađeni.

Najbolja stvar od svega, naravno , je da imate 1 glavu i 3 nastavka koja se lako menjaju tako da nikad nećete imati problem da u toku čišćanja promenite glavu i stavite onu koja vam više odgovara.

Dosegnite sve visine bez muke: Produžna drška, koja se izvlači do 110 cm, eliminiše potrebu za merdevinama i stolicama. Dvostruka korist je očigledna – ne samo da ćete se osloboditi nepotrebne muke oko prenošenja teških predmeta, već ćete se i zaštititi od mogućih nezgoda i padova.

Maksimalna mobilnost: Zaboravite na neprestano traženje utičnica ili borbu sa zapetljanim kablovima. Zahvaljujući integrisanoj bateriji koja traje do 60 minuta, vaša sloboda kretanja tokom čišćenja je potpuna.

Kompaktan i praktičan: Uz Rotirajuća Četka za Čišćenje 3-1 TURBO SCRUB, ne samo da ćete uštedeti prostor, već ćete i zameniti sve vaše četke i sunđere za pranje. Iako dolazi sa osnovnom četkom , tri dodatka, štapom za produživanje i punjačem,  uređaj se lako montira i demontira, stajući u gotovo svaku fioku. Uprkos svojoj svestranosti, zauzima manje prostora od tradicionalnog usisivača.

Punjenje: Prvi put kada punite uredjaj Rotirajuća Četka za Čišćenje 3-1 TURBO SCRUB, punjenje će trajati 20 sati. Nakon toga, potrebno je svega 8 sati da se baterija potpuno napuni. Jednostavan indikator koji sija zeleno kada je uređaj potpuno napunjen osigurava da uvek znate kada je vaša četka spremna za upotrebu. Molimo vas da ne koristite uredjaj u toku punjenja. Ako je uređaj topao na dodir prilikom punjenja  – to nije ništa alarmantno. Molimo vas da zaštni poklopac koji ide preko ulaza za punjač uvek vratite na mesto nakon punjenja uređaja.

Zašto je Rotirajuća Četka za Čišćenje 3-1 TURBO SCRUB toliko posebna?

Ušteda vremena: Svi znamo koliko čišćenje doma može oduzeti vremena, posebno kada se suočavamo sa tvrdokornom prljavštinom i mrljama koje se godinama nakupljaju. Ponekad se čini kao da sati prolaze dok trljamo i ribamo, a rezultati su često ispod očekivanih. Međutim, sa našim uredjajem Rotirajuća Četka za Čišćenje 3-1 TURBO SCRUB, ovaj scenario postaje stvar prošlosti. Zahvaljujući impresivnoj rotirajućoj snazi od 300 okr/min, čišćenje se sada odvija u deliću vremena koje ste ranije trošili. Pored toga što štedi vreme, smanjuje se i fizički napor, čime čitav proces postaje manje iscrpljujući. Uz TURBO SCRUB, možete se posvetiti drugim aktivnostima, uživajući u više slobodnog vremena i čistijem domu bez napornog rada.

Zdravlje na prvom mestu: Tradicionalno čišćenje često zahteva mnogo savijanja, rastezanja i nošenja teških predmeta, što može negativno uticati na vaša leđa i zglobove. Mnogi od nas su nakon temeljnog čišćenja osetili bol u donjem delu leđa ili napetost u rukama. Uz to, vučenje različitih četki, sredstava i opreme po kući može dodatno iscrpiti i napraviti haos. Ali sa TURBO SCRUB četkom, ovakve brige postaju nepotrebne. Njen ergonomski dizajn i produžna drška omogućavaju vam da čistite bez nepotrebnog savijanja ili istezanja. Ovo ne samo da štiti vaše telo od prekomernog napora, već i smanjuje rizik od povreda. Dodatno, kada znate da imate alat koji učinkovito radi umesto vas, osećaj stresa i frustracije tokom čišćenja se značajno smanjuje. Na kraju dana, uz TURBO SCRUB, nećete samo imati čistiji dom, već i zdravije telo i mirniji um.

Zabava dok čistite: Da, dobro ste pročitali! Brzina i efikasnost TURBO SCRUB-a čine čišćenje zabavnim. Gledajući kako prljavština nestaje za tren, poželećete da čistite češće.

Sa Rotirajućom četkom 3-1 TURBO SCRUB, svaka površina u vašem domu će blistati. Pređite na moderno, efikasno i zdravo čišćenje! Investirajte u svoj TURBO SCRUB danas i doživite revoluciju čišćenja!

Proizvođač

Poreklo Turska , Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Korpa