fbpx

Rende 2u1 sa Kutijom BONITA

Rende 2u1 sa Kutijom BONITA

890.00 rsd 742.00 rsd bez PDV

Rende 2u1 sa Kutijom BONITA

Dimenzije: 21x17x8cm

Sadržaj seta: frigo kutija, metalno rende i rešetka za ceđenje
Šifra proizvoda: mpjbsf550 Kategorija: Oznake: , , , ,

Rende 2u1 sa Kutijom BONITA – revolucija u rendanju!

 

 

Upoznajte savršeni saveznik za vašu kuhinju – Rende 2u1 sa kutijom BONITA. Ovaj inovativni rende nije običan alat za seckanje; to je prava revolucija u svetu kulinarskih pomagala.

Sa dva nastavka koji su elegantno smešteni jedan pored drugog, ovo rende omogućava neverovatnu fleksibilnost u rendanju – od grubo do sitno rendanih sastojaka, sve samo na jednom mestu.

Rende 2u1 sa kutijom Bonita
Rende 2u1 sa kutijom Bonita

Ono što ovaj rende čini posebnim je njegova funkcionalnost dizajnirana do najsitnijih detalja. Sve što rendate završava direktno u kutiji sa poklopcem, koja nije samo obična posuda – već prava mala čarolija u kuhinji.

Na dnu posude nalazi se mrežica za cedjenje, koja osigurava da se višak tečnosti odmah izdvoji, čineći proces rendanja još lakšim i efikasnijim.

 

Dimenzije ovog čudesnog rendea su 21x17x8cm, što ga čini idealnim dodatkom za svaku kuhinju, bez obzira na veličinu prostora. A to nije sve! Kutija je takođe frigo, znači da sve što rendate zadržava svoju svežinu čim se posuda zatvori.

To znači da možete pripremiti više namirnica unapred, bez brige da će izgubiti svežinu.

 

Rende 2u1 sa kutijom Bonita
Rende 2u1 sa kutijom Bonita

Uz Rende 2u1 sa kutijom BONITA, vaša kuhinja će postati mesto gde se jednostavno stvaraju čarolije. Rendačete sa lakoćom, čuvajući svežinu i ukus svakog sastojka, a sve to uz minimalan nered i maksimalnu praktičnost. Nabavite svoj Rende 2u1 danas i osetite razliku u kuhinji!

 

Ukoliko su vam potrebne još neke sitnice za kuhinju, kliknite OVDE

Korpa