fbpx

Ratan raf MEGA, fiokar -BELI

,

Ratan raf MEGA, fiokar -BELI

3,790.00 rsd 3,159.00 rsd bez PDV

Ratan Raf MEGA Fiokar

Specifikacije proizvoda

  • Visina: 90,5 cm
  • Širina: 37 cm
  • Dubina: 44 cm
  • Dubina fioke: oko 20 cm

Ključne prednosti

  • Estetski ratan dizajn: Ulepšava vaš prostor i daje mu sofisticiran izgled.
  • Modularnost: Mogućnost dodavanja više nivoa fioka za još više prostora ( mi prodajemo samo u kompletu od 4 fioke)
  • Univerzalnost: Može se koristiti kako unutra, tako i napolju.
  • Svestranost: Idealno za odlaganje različitih predmeta.

ratan raf mega fiokar , plasticni fiokar, fiokar sa 4 fioke

Šifra proizvoda: MPJ1335-5 Kategorije: ,

Dostupnost: Na zalihama

Ratan Raf MEGA Fiokar: Savršeno Rešenje za Svaki Dom

Ratan Raf MEGA fiokar predstavlja idealno rešenje za svakog ko traži funkcionalan, stabilan i estetski privlačan način za odlaganje različitih stvari. Ovaj plastični fiokar sa četiri fioke, dizajniran u imitaciji ratana, svojim elegantnim izgledom i praktičnim karakteristikama, savršeno se uklapa u svaki dom.

Sa visinom od 90,5 cm, širinom od 37 cm i dubinom od 44 cm, nudi dovoljno prostora za organizaciju vaših stvari, dok dubina fioke od oko 20 cm omogućava optimalno skladištenje.

Za Koga je Namenjen?

ratan raf mega fiokar , plasticni fiokar, fiokar sa 4 fioke

Ratan Raf MEGA fiokar je namenjen svima koji žele da poboljšaju organizaciju svog prostora. Bilo da živite u stanu, kući ili imate vikendicu, ovaj fiokar će se pokazati kao neophodan dodatak vašem domu.

Bez obzira na to da li vam treba prostor za odlaganje peškira, igračaka, zimnice, krompira i luka, ili jastučića sa terase, Ratan Raf MEGA fiokar je savršeno rešenje za vas.

Lakoća Upotrebe

ratan raf mega fiokar , plasticni fiokar, fiokar sa 4 fioke

Jedna od najvećih prednosti ovog fiokara je jednostavnost sklapanja. Sastavljanje fiokara je brzo i lako – bočne strane se jednostavno umetnu u okvire, a zatim se postavi poklopac na vrh.

Standardno dolazi sa četiri fioke, ali ukoliko imate potrebu, možete sami složiti više ili manje fioka, iako se prodaje isključivo u paketu sa četiri fioke.

Ovaj fiokar je pogodan kako za unutrašnju, tako i za spoljašnju upotrebu, što dodatno povećava njegovu vrednost i funkcionalnost.

Plasticni fiokar – Ključne Prednosti

ratan raf mega fiokar , plasticni fiokar, fiokar sa 4 fioke

Ratan Raf MEGA fiokar donosi brojne prednosti.

Prvo, njegov estetski ratan dizajn ne samo da omogućava da se prostor ulepša, već i dodaje sofisticirani izgled svakom enterijeru.

Drugo, modularna struktura omogućava da fiokar prilagodite svojim potrebama, dodajući ili uklanjajući nivoe po želji.

Treće, njegova univerzalnost čini ga pogodnim za upotrebu i unutra i napolju, bez obzira na vremenske uslove. Na kraju, njegova svestranost u upotrebi čini ga idealnim za skladištenje različitih vrsta predmeta.

Svestranost u Upotrebi

 

Peškiri: Ovaj fiokar je savršen za odlaganje peškira. Njegove prostrane fioke omogućavaju da peškiri budu uredno složeni i lako dostupni, bilo da ih koristite u kupatilu, pored bazena ili u vešernici.

Igračke: Roditelji će obožavati Ratan Raf MEGA fiokar za odlaganje igračaka. Sa četiri fioke, postoji dovoljno prostora da sve igračke budu na svom mestu, čime se obezbeđuje urednost i organizovanost dečje sobe.

Zimnica: Ratan Raf MEGA fiokar je idealan za čuvanje zimnice. Njegove duboke fioke mogu primiti tegle sa zimnicom, čineći ga savršenim dodatkom svakoj ostavi ili špajzu.

Namirnice po kuhinji : Ovaj fiokar je izuzetno izdržljiv, što ga čini odličnim za čuvanje svih namirnica u kuhinji sa kojima ne znate gde bi. Plastični materijal olakšava održavanje higijene i čistoće, što je posebno važno kod čuvanja hrane.

Jastučići sa terase: Ako tražite mesto za odlaganje jastučića sa terase, Ratan Raf MEGA fiokar je savršen izbor. Držaće vaše jastučiće čistim i zaštićenim, bilo da su unutra ili napolju.

ratan raf mega fiokar , plasticni fiokar, fiokar sa 4 fioke

Naši kupci su oduševljeni multifunkcionalnošću i estetikom Ratan Raf MEGA fiokara. Njegov elegantni ratan dizajn i praktičnost čine ga omiljenim dodatkom u mnogim domovima.

Kupci ističu kako im je ovaj fiokar pomogao da bolje organizuju svoj prostor, bilo da ga koriste unutra ili napolju.

Fiokar sa 4 fioke – Održavanje

ratan raf mega fiokar , plasticni fiokar, fiokar sa 4 fioke

Održavanje Ratan Raf MEGA fiokara je izuzetno jednostavno, što ga čini savršenim izborom za svakoga ko traži praktičnost u svakodnevnom životu. Da biste održali vaš fiokar u najboljem stanju, potrebno je samo malo vremena i truda. Plastični materijal od kojeg je fiokar napravljen omogućava lako čišćenje, što znači da se ne morate brinuti o tvrdokornim mrljama ili prljavštini.

Preporučuje se da fiokar povremeno operete blagim sapunom i vodom. Ovaj jednostavan postupak pomoći će vam da uklonite prašinu, prljavštinu i eventualne mrlje koje su se nakupile tokom korišćenja. Koristite mekanu krpu ili sunđer kako biste temeljno oprali sve delove fiokara, uključujući i unutrašnjost fioka. Nakon pranja, fiokar isperite čistom vodom kako biste uklonili sve ostatke sapuna.

Nakon pranja, fiokar obrišite suvom krpom kako biste uklonili višak vode i sprečili stvaranje vodenih mrlja. Ovaj korak je posebno važan ako planirate da fiokar koristite napolju, jer će osigurati da fiokar ostane suh i spreman za upotrebu. Plastični materijal se brzo suši, što znači da ćete fiokar moći brzo vratiti na njegovo mesto.

Jedna od velikih prednosti Ratan Raf MEGA fiokara je to što je otporan na vlagu i druge vremenske uslove, što ga čini idealnim za korišćenje na otvorenom. Međutim, redovno održavanje će pomoći da fiokar zadrži svoj lep izgled i funkcionalnost dugi niz godina. Povremeno proveravajte fiokar i uklanjajte sve eventualne naslage prljavštine, naročito ako se koristi napolju gde je izložen prašini, kiši i drugim elementima.

Nabavite Ratan Raf MEGA fiokar i iskusite sve njegove prednosti. Multifunkcionalnost, stabilnost i estetski dizajn koji će ulepšati vaš prostor, čine ga savršenim izborom za svaki dom. Pogodan za unutrašnju i spoljašnju upotrebu, ovaj fiokar će vam pomoći da organizujete svoj prostor na najefikasniji način.

Ratan Raf MEGA fiokar – vaše rešenje za uredan i lepo organizovan prostor!

 

Težina 0.20000000 kg

Proizvođač

Proizvođač: MegaPlast Jovanovic DOO, Nova Pazova, Srbija

Možda će vam se svideti …

Korpa