fbpx

Ratan fiokar MEGA – BRAON-BEŽ

,

Ratan fiokar MEGA – BRAON-BEŽ

3,790.00 rsd 3,159.00 rsd bez PDV

Ratan fiokar MEGA
**Ratan Fiokar Mega: Harmonija Elegancije i Funkcionalnosti**

Ratan Fiokar Mega donosi novi nivo stila i organizacije u vaš dom, ističući se kao sinonim za eleganciju i funkcionalnost. Ovaj izuzetan komad nameštaja prepoznatljiv je po svojoj veličini i jedinstvenom dizajnu, čime transformiše prostor u kojem se nalazi.

Šifra proizvoda: MPJ1335-2 Kategorije: ,

Nema na zalihama

Ratan fiokar MEGA

**Ratan Fiokar Mega: Harmonija Elegancije i Funkcionalnosti**

Ratan Fiokar Mega donosi novi nivo stila i organizacije u vaš dom, ističući se kao sinonim za eleganciju i funkcionalnost. Ovaj izuzetan komad nameštaja prepoznatljiv je po svojoj veličini i jedinstvenom dizajnu, čime transformiše prostor u kojem se nalazi.

*Jedinstveni Dizajn:*
Ratan Fiokar Mega se ističe svojim jedinstvenim dizajnom koji spaja klasičnu eleganciju i modernu estetiku. Ratan, kao prirodni materijal, unosi toplinu u prostor, dok su dimenzije ovog fiokara impresivne, čineći ga centralnim komadom u bilo kojoj prostoriji. Sa pažljivo izrađenim detaljima, ovaj fiokar postaje ne samo funkcionalan komad nameštaja, već i umetničko delo koje privlači pažnju.

*Vrhunska Kvaliteta Materijala:*
Ratan Fiokar Mega izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji garantuju dugotrajnost i izdržljivost. Ratan, kao glavni materijal, pruža prirodnu teksturu koja oplemenjuje prostor i dodaje element prirode u unutrašnji ambijent. Ovaj fiokar je izuzetno otporan na habanje i održavanje, pružajući dugoročnu vrednost i estetski doživljaj.

*Funkcionalnost na Svojoj Maksimalnoj Tački:*
Sa svojim impresivnim dimenzijama, Ratan Fiokar Mega pruža obilje prostora za organizaciju. Velike fiokice omogućavaju smeštanje različitih predmeta, od odeće do dokumentacije, čime unapređuje organizaciju prostora u domu ili kancelariji. Pored toga, različite veličine fioka omogućavaju klasifikaciju i sortiranje predmeta, čineći ovaj fiokar izuzetno funkcionalnim.

*Univerzalna Primena:*
Jedna od ključnih karakteristika Ratan Fiokra Mega je njegova univerzalna primena. Bez obzira da li ga postavljate u dnevnu sobu, spavaću sobu ili kancelariju, ovaj fiokar se lako uklapa u različite dekorativne stilove. Njegova prirodna boja ratana prilagodljiva je različitim paletama boja i dizajnerskim konceptima, što ga čini svestranim komadom za svaki prostor.

*Estetski Dodatak Prostoru:*
Nije samo funkcionalan, već i estetski dodatak prostoru. Elegancija materijala kombinovana sa sofisticiranim dizajnom čini ovaj fiokar izuzetnim komadom nameštaja koji privlači pažnju. Njegova prisutnost u prostoriji donosi notu luksuza i topline, stvarajući atmosferu ugodnosti i stila.

*Održivost i Ekološka Svest:*
Osim estetike i funkcionalnosti, Ratan Fiokar Mega takođe ističe i pitanje održivosti. Korišćenjem ratana kao prirodnog materijala, ovaj fiokar naglašava ekološku svest i poštovanje prema prirodi. Održivost je postala ključni faktor u modernom dizajnu, a Ratan Fiokar Mega odgovara na tu potrebu svojim ekološki prihvatljivim pristupom.

*Zaključak:*
Ratan Fiokar Mega nije samo komad nameštaja; to je iskustvo koje donosi spoj funkcionalnosti, stila i održivosti. Njegova impozantna prisutnost u prostoru obećava transformaciju svakog ambijenta, čineći ga idealnim izborom za one koji traže više od običnog fiokara. Ovaj fiokar je simbol savremenog dizajna, gde se forma i funkcija susreću u savršenom skladu, ostavljajući snažan utisak i zadovoljavajući i najzahtevnije ukuse.

Celu ponudu fiokara možete pogledati ovde.

Dimenzije: 44x37x90,5 cm

Višenamenske fioke od ratana.

Pogodna za odlaganje stvari u kuhinji, kupatilu, špajzu I SL

Težina 0.20000000 kg

Proizvođač

Proizvođač: MegaPlast Jovanovic DOO, Nova Pazova, Srbija

Možda će vam se svideti …

Korpa