fbpx

PVC letva za ograde h100 i širine 7,5cm BELA

PVC letva za ograde h100 i širine 7,5cm BELA

180.00 rsd 150.00 rsd bez PDV

Šifra proizvoda: PVC100 Kategorija:

Dostupnost: Na zalihama

Visina PVC letve 100cm, širina 7,5 cm, debljina 2 cm

PVC ograde (letve) postavljaju su na prethodno postavljenu metalnu konstrukciju, preporučeni razmak je 2,5 cm ( na 1 m se postavlja 10 letvi). Šrafi se zadnje strane tako da se odnapred ne vide navoji. Veoma čvrsta i dugotrajna (nekoliko puta dugotrajnija od metalne i drvene ograde). Izuzetno čvrsta i UV otporna, neće žuteti na suncu. Ne farbaju se, nemaju održavanje, osim da ih nekad operete vodom. 

Pogodne su za ograde, terase, kako za spoljašnji tako i za unutrašnji prostor. Procenjeni vek trajanja je preko 30 godina dok drvene i metalne ograde imaju znatno kraći vek trajanja sa obaveznim održavanjem.

U cenu je uračunata samo PVC letva. 

Kupac prethodno treba sam da postavi metalnu ili drvenu konstrukciju na koju će se letve ušrafljivati. Od debljine vaše konstrukcije zavisi i koji će se šrafovi kupovati. Šraf treba u PVC letvu montirati na dužinu od 1,5cm koji se postavlja na samoj sredini letve gde se nalaze 3 komore (videti na slici ispod). Letva ima čak 7 komora koje povećavaju zateznu čvrstoću (5 puta veću nego što ima drvo). Materijal je celokupan već obojen tako de se ogrebotine ne mogu lako primetiti, letve se mogu 100% reciklirati (pravljene su od novog PVC materijala), potpuno netoksična za životnu okolinu.

NAPOMENA: Montažu vrši sam kupac! Kapice se posebno dokupljuju.

Težina 0.20000000 kg

Proizvođač

SMR ALFA PLAST , Nova Pazova, Srbija

Korpa