fbpx

Prostirka za kupatilo 50 x 80 FLAFI moka

, , ,

Prostirka za kupatilo 50 x 80 FLAFI moka

1,690.00 rsd 1,409.00 rsd bez PDV

Prostirka za kupatilo 50 x 80 FLAFI moka

Dimenzije : 50×80 cm

Visina resica 1,5 cm

Periva u veš mašini

Dostava za ovaj proizvod je besplatna!

Prostirka za kupatilo 50 x 80 FLAFI moka – Savršen dodatak za vaše kupatilo je upravo ovde

Ova mekana prostirka ne samo da će uneti eleganciju u vašu kupaonicu, već će i pružiti praktične prednosti koje će vaš svakodnevni boravak u njoj učiniti udobnijim i sigurnijim.

Ova prostirka ima dimenzije 50 x 80 cm, savršene da se postavi ispred kade ili čak wc šolje. Jedna od njenih ključnih prednosti je sprečavanje proklizavanja. Sa  FLAFI  sivom prostirkom, nećete više morati da brinete o klizavim površinama, čime ćete osigurati veći stepen sigurnosti u svakom trenutku. Bilo da izlazite iz kade nakon osvežavajućeg kupanja ili stojite ispred wc šolje, osećaćete se sigurno i zaštićeno.

Njena mekana gornja površina ima resice visine od 1,5 cm, što pruža ne samo dodatnu udobnost vašim stopalima, već i izvanrednu sposobnost upijanja tečnosti. Zaboravite na hladne i klizave pločice koje su ne samo neudobne, već i opasne. Prostirka za kupatilo 50 x 80 FLAFI moka će vam pružiti toplinu i suvoću, čineći svaki korak udobnijim i sigurnijim.

Osim toga, ova prostirka je veoma praktična za održavanje. Možete je lako staviti u veš mašinu na 30 stepeni i osigurati da uvek izgleda kao nova. Nema potrebe za posebnim tretmanima ili kompliciranim pranjem – Prostirka za kupatilo 50 x 80 FLAFI moka je jednostavna za održavanje.

Prostirka za kupatilo 50 x 80 FLAFI moka donosi spoj elegancije, udobnosti i sigurnosti u vaše kupatilo. Transformišite svoj svakodnevni ritual u luksuzno iskustvo uz ovu kvalitetnu prostirku. Odaberite praktičnost, stil i sigurnost sa FLAFI moka prostirkom i uživajte u svakom trenutku u vašoj kupaonici.

Prostirka za kupatilo 50 x 80 FLAFI moka donosi nekoliko ključnih prednosti, a jedna od najznačajnijih je njen izvanredan kapacitet upijanja. Ova osobina čini je savršenim dodatkom za vašu kupaonicu.

Na vrhu prostirke se nalaze mekane resice visine od 1,5 cm, čime se postiže dvostruki efekat udobnosti i funkcionalnosti. Ove resice su dizajnirane da brzo upijaju tečnost, bilo da se radi o kapljicama vode nakon tuširanja ili prokislim stopalima nakon izlaska iz kade. Bez obzira na situaciju, FLAFI moka prostirka će apsorbovati vlagu i zadržati je unutar svojih vlakana, čineći vaše kupatilo suvim i bezbednim.

Zamislite da više nikada ne morate brinuti o hladnim pločicama pod nogama. Prostirka za kupatilo 50 x 80 FLAFI moka će stvoriti toplu i udobnu površinu ispod vaših stopala, čak i u najhladnijim jutrima. Ova svojstva ne samo da pružaju osećaj luksuza, već i povećavaju vašu sigurnost. Smanjuje se rizik od klizanja na vlažnim podlogama, čineći vaš svakodnevni boravak u kupaonici mnogo bezbrižnijim.

S FLAFI moka prostirkom, ne samo da ćete uživati u dodatnom komforu i sigurnosti, već ćete takođe održavati svoje kupatilo suvim i čistim. Tako da, zaboravite na brige o kapljicama vode i hladnim pločicama, jer Prostirka za kupatilo 50 x 80 FLAFI moka prostirka čini vašu kupaonicu toplom, suvom i bezbednom za svaku priliku.

Praktičnost je ključna komponenta FLAFI moka prostirke za kupatilo dimenzija 50 x 80 cm. Osim udobnosti i sigurnosti koje pruža, ova prostirka se ističe i po svojoj jednostavnosti održavanja.

Jedan od glavnih izazova u vezi sa prostirkama za kupatilo je očuvanje njihovog izgleda i svežine, s obzirom na često izlaganje vlagi i prljavštini. Međutim, sa FLAFI moka prostirkom, održavanje je brzo i jednostavno. Samo je stavite u veš mašinu, podešavajući temperaturu na 30 stepeni, i dozvolite mašini da obavi ostatak posla.

Pranje u veš mašini na 30 stepeni ne samo da će očistiti prostirku od svih tragova vode i prašine, već će takođe osigurati da ostanu meke resice na gornjoj površini ostanu nežne i mekane. Ova prostirka će izgledati i osećati se kao nova nakon svakog pranja, čime ćete produžiti njen vek trajanja i održati je higijenskom.

Zaboravite na komplikovane ili skupocjene procedure održavanja. Prostirka za kupatilo 50 x 80 FLAFI moka vam omogućava da uživate u praktičnosti i lakoći čišćenja. Bez obzira koliko često koristite vašu kupatilsku prostirku, uvek ćete moći da je održavate svežom i čistom, bez gubitka njenih karakteristika udobnosti i sigurnosti. To je praktičnost koja će vam olakšati život u kupaonici.

Možda će vam se svideti …

Korpa