Presa za beli luk

390.00 rsd 325.00 rsd bez PDV-a

Šifra proizvoda: tpsc337 Kategorije: , ,
Beli luk je stvar ukusa, složićete se , a mi bi rekli stvar DOBROG ukusa. 😃
Većina naših omiljenih recepata uključuje par čenova belog luka koji se dodaju u nekom momentu a najdosadnija stvar na svetu je sitno iseckati beli luk tako da se najbolje uklopi uz ostale sastojke i da naravno nemamo problem smrdljivih prstiju danima 😃
Postoji nekoliko saveta na internetu kako da uklonite miris belog luka sa prstiju ali mi vam dajemo najbolje rešenje – presu koja će vam omogućiti da ni ne morate da tražite način uklanjanja mirisa !
Samo oljuštene čenove stavite u presu i okrećete ručkicu i za par sekundi imate savršeno usitnjen beli luk pogodan za upotrebu – i to bez puno muke i bez puno suđa za pranje. Sama presa se izrazito lako čisti i izgleda dekorativno, tako da možete čak da je držite kao ukras na stolu prilikom služenja ribljih specijaliteta pa da svako može sebi da dozira koliko belog luka želi. Najbolja stvar je da možete da stavite u samu presu nekoliko čenova pa ne morate stalno da dopunjavate. Mi , naravno, najviše volimo našu ribu sa već spremljenim umakom od 5 supenih kašika ulja ( najbolje maslinovog ) , gomile sitno seckanog peršuna i gomile sitno ispresovanog belog luka, i naravno pola limuna.
Boja prese zavisi od trenutne raspoloživosti boja u magacinu.

Proizvođač

Proizvođač Trioplast Vigo com doo, Nova Pazova, Srbija

Korpa