fbpx

Polica za veš mašinu sa 3 nivoa

, , , , ,

Polica za veš mašinu sa 3 nivoa

3,990.00 rsd 3,325.00 rsd bez PDV

Polica za veš mašinu sa 3 nivoa – Složi sve ono što ti stoji na mašini pa još tri puta tako!

Da moguće je, prostor iznad veš mašine konačno možete da iskoristite na pametan način a mašinu oslobodite od gomile stvari na njoj.

Dimenzije: 68×25×166cm
Deo gde ulazi mašina: 63x90cm
+ 4 podesive nogare koje se mogu podešavati ukoliko pod nije ravan pa se lako nivelise odvrtanjem ili zavrtanjem nogara.
Boja: bela
Materijal: metal

Nema mašine u kupatilu a da se na njoj, hteli mi to ili ne, ne nadje gomila stvari. Svako ostavi neku svoju sitnicu na mašini pa to postane jedno nepregledno brdo, još ako imate i jednu od onih mašina koje se malo drmaju u ritmu centrifuge pa onda sve popada sa nje. Nema više toga, mašina će biti oslobođena sitnica, ukroćena sa policom koja odgovara svakom tipu mašine.

Polica za veš mašinu sa 3 nivoa koja će vam stvoriti prostor u tri nivoa iznad same veš mašine.

Za sve vaše kupke, šampone, peškire, prašak za veš, omekšavač itd Sve pregledno i lepo složeno, lepo na oko a olakšava život jer ćete konačno znati gde se šta nalazi. Aparate koje koristite u kupatilu, fen za kosu, aparate za brijanje, topilice za vosak sve to od sad može naći svoje mesto na ovoj polici. A kao da to nije dovoljno sa strane na polici nalaze se kuke na koje možete okačiti peškire, toalet papir i sl.

Polica je uradjena od kvalitetnog metala premazana bojom koja je otporna na rdju.
Održavanje police je vrlo jednostavno samo se prebriše vlažno krpom.

Polica za veš mašinu sa 3 nivoa: Prostor iznad mašine iskorišćen na najpametniji način!

Svi smo mi krivi za ostavljanje sitnica na veš mašini, ali sada postoji rešenje! Sa našom policom za veš mašinu sa 3 nivoa, konačno možete osloboditi prostor iznad mašine na pametan način. Zaboravite na nepregledna brda stvari na mašini – dozvolite joj da diše uz pomoć naše inovativne police.

Dimenzije ove praktične Police za veš mašinu sa 3 nivoa su 68×25×166cm, sa delom gde ulazi mašina od 63x90cm, čineći je savršeno prilagodljivom za većinu tipova mašina. Dodatna prednost su 4 podesive nogare, omogućavajući vam da lako nivelisete policu čak i ako vaš pod nije savršeno ravan.

Osim što pruža prostor za vaše kupke, šampone, peškire, prašak za veš, omekšivač i druge potrepštine, ova polica je idealno rešenje za organizaciju vašeg kupatila. Zaboravite na traženje stvari – sada ćete sve imati na dohvat ruke u tri pregledna nivoa iznad mašine.

Ova bela polica za veš mašinu sa 3 nivoa izrađena je od visokokvalitetnog metala, premazana bojom otpornom na rdju. Održavanje je jednostavno, a podesive nogare omogućavaju brzo prilagođavanje čak i neravnim podovima.

Dodatna prednost su kuke sa strane police, savršene za okačivanje peškira, toalet papira i drugih sitnica. Ova polica za veš mašinu sa 3 nivoa će transformisati vaš prostor iznad veš mašine, čineći ga organizovanim, lepim i funkcionalnim.

Konačno, vaša veš mašina može biti oslobođena gomile stvari, a vi možete uživati u dobro organizovanom kupatilu bez nepotrebnog nereda. Obezbedite prostor i red uz našu policu za veš mašinu na 3 nivoa – jednostavno rešenje za bolje organizovan život!

Polica za veš mašinu sa 3 nivoa je vaš siguran saveznik bilo da živite u svom ili iznajmljenom stanu jer ona ne zahteva pričvršćivanje u zid i lako je možete poneti sa sobom gde god.

 

Proizvođač

Poreklo Turska, Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Korpa