fbpx

Polica Slim Ozer sa točkićima CRNA

, , , , ,

Polica Slim Ozer sa točkićima CRNA

2,790.00 rsd 2,325.00 rsd bez PDV

VAŽNA NAPOMENA: polica je u crnoj boji ali dezeni na obodu police salju se u zavisnosti od dostupnosti u magacinu. Ukoliko zelite bas odredjeni dezen police molimo vas da to napisete u napomeni prilikom ostavljaja vasih podataka u porudzbenici.

Višenamenska polica za sva mesta u kuci, naročito za prostore izmedju kuhinjskih elemenata, koje možete pretvoriti i višeetažni prostor za odlaganje.
Uska plastična polica sa točkićima je praktičan komad nameštaja koji vam omogućava da organizujete i lako premeštate predmete u uskim prostorima.
Ove police suizrađene od izdržljive plastike i imaju nekoliko nivoa polica na kojima možete staviti različite predmete.
Prednosti upotrebe uske plastične police sa točkićima uključuju:
Prenosnost: Točkići na policama omogućuju vam jednostavno premeštanje police s jednog mesta na drugo. To je korisno ako trebate često menjati raspored ili ako trebate privremeno premestiti policu kako biste lakše očistili prostor.
Ušteda prostora: Uske police su idealne za korištenje u prostorima s ograničenim prostorom, poput uskih hodnika, malih kupatila ili kuhinja.
Možete ih smestiti između drugih komada nameštaja ili uz zid kako biste maksimalno iskoristili prostor.
Organizacija: Ovisno o broju polica možete koristiti uske police sa točkićima za organizovanje različitih predmeta. Na primer, možete ih koristiti za hranu, kozmetiku u kupatilu, za odlaganje knjiga u uskom hodniku ili kao mobilnu stanicu za rad u kuhinji.
Šifra proizvoda: KV0991-CRNA Kategorije: , , , , ,

Polica Slim Ozer sa točkićima

Za ovaj artikal DOSTAVA JE BESPLATNA !
Dimenzije: 48x20x80cm
Korpa