fbpx

Polica na 3 nivoa mini

, , , ,

Polica na 3 nivoa mini

890.00 rsd 742.00 rsd bez PDV

Polica na 3 nivoa mini

Dimenzije : 34x30xh24cm

Razmak izmedju polica : 14cm

 

Polica na 3 nivoa mini – vaš tajni saveznik za organizaciju!

Da li se ikada borite sa neredom u svojoj kuhinji, kupatilu, sobi ili kancelariji? Ukoliko je odgovor potvrdan, naša Polica na 3 nivoa mini može biti savršeno rešenje za vas. Ova praktična polica ne samo da će vam pomoći da organizujete svoje stvari, već će i dodati estetsku vrednost vašem prostoru.

 

Polica na 3 nivoa mini , mala polica, suplja polica , mini polica

Sa dimenzijama od 34x30x24cm, ova kompaktna polica je dovoljno mala da se uklopi u svaku prostoriju, ali dovoljno prostrana da pruži dovoljno mesta za odlaganje. Napravljena od visokokvalitetne plastike, ova polica je izdržljiva i lako se održava, što je čini savršenim izborom za svakodnevnu upotrebu.

 

Jedna od najkorisnijih karakteristika ove police je njen dizajn sa 3 nivoa. Svaki nivo je idealan za različite potrebe – možete koristiti prvi nivo za čuvanje začina u kuhinji, drugi nivo za odlaganje kozmetike u kupatilu, a treći nivo za organizaciju knjiga ili papira u kancelariji.

Razmak od 14cm između svakog nivoa omogućava vam da efikasno iskoristite prostor na polici, čime se osigurava maksimalna upotreba dostupnog prostora. Sa svojom supljikavom strukturom, možete lako videti sadržaj svakog nivoa, olakšavajući pronalaženje potrebnih stvari.

Ne samo da je ova polica funkcionalna, već je i estetski privlačna. Njen moderni dizajn se lako uklapa u različite enterijere, dodajući notu elegancije i organizacije svakoj prostoriji.

Ukratko, naša Polica na 3 nivoa mini je sveobuhvatno rešenje za organizaciju vašeg prostora. Bilo da je koristite u kuhinji, kupatilu, sobi ili kancelariji, ova polica će vam pomoći da maksimalno iskoristite prostor i učinite ga funkcionalnijim i lepšim.

Mini polica a maksi upotreba!

Polica na 3 nivoa mini , mala polica, suplja polica , mini polica

Polica na 3 nivoa mini je pravo multifunkcionalno čudo koje će unaprediti organizaciju u svakom delu vašeg doma ili radnog prostora.

U kuhinji, ovu policu možete koristiti za odlaganje raznovrsnih začina, sitnica poput šibica, štapića za uši ili za čuvanje manjih kuhinjskih aparata poput blendera ili električnih šejkera. Takođe, idealna je za smeštanje čajeva, kafu ili drugih omiljenih napitaka, čime oslobađate prostor na radnoj površini.

U kupatilu, ova polica će postati vaš verni saveznik u organizaciji toaletnih potrepština. Smeštajte sve, od šampona, gelova za tuširanje, krema, do četkica za zube i pasta, na jednostavan i pregledan način. Ne samo da ćete imati sve na dohvat ruke, već ćete i osloboditi prostor na umivaoniku ili u ormaru.

U spavaćoj sobi ili dečijoj sobi, ova polica će vam pomoći da održite red i organizaciju. Koristite je za organizaciju knjiga, igračaka, kockica ili ostalih dečijih potrepština. Za starije članove porodice, ova polica može biti savršeno mesto za čuvanje knjiga koje trenutno čitate ili za odlaganje predmeta potrebnih za školu ili rad od kuće.

U kancelariji, Polica na 3 nivoa mini postaje nezamenljiv alat za organizaciju. Smeštajte papire, fascikle, olovke, notesove i ostale kancelarijske potrepštine na jednostavan i pregledan način. Takođe, možete koristiti jedan od nivoa za odlaganje elektronike poput punjača, slušalica ili eksternih hard diskova.

Svestrana, praktična i elegantna, ova polica je savršeno rešenje za organizaciju u svakom delu vašeg doma ili radnog prostora. Uz Polica na 3 nivoa mini, svaka prostorija će postati uređena i funkcionalna, čineći vaš život lakšim i organizovanijim.

Šuplja polica koja vam omogućava apolutnu preglednost!

Polica na 3 nivoa mini , mala polica, suplja polica , mini polica

Polica na 3 nivoa mini je pažljivo dizajnirana kako bi vam pružila maksimalnu funkcionalnost i praktičnost u organizaciji vašeg prostora. Razmak od 14cm između svakog nivoa omogućava vam da efikasno iskoristite prostor na policama. Ova udaljenost je optimalna, omogućavajući vam da bez problema smestite različite veličine predmeta na svaki nivo, bez gubitka prostora.

Supljikava struktura ove police dodatno olakšava organizaciju. Zahvaljujući rupičastom dizajnu, vazduh cirkuliše kroz policu, što je čini idealnom za čuvanje stvari koje su sklone vlagi ili kondenzaciji, kao što su boca sa tečnostima ili predmeti od plastike koji mogu zadržati vlagu. Osim toga, supljikava struktura omogućava vam da lako vidite šta se nalazi na svakom nivou. To znači da ne morate da pretražujete svaku policu da biste pronašli određeni predmet – jednostavno pogledajte kroz rupe i lako ćete pronaći ono što vam je potrebno.

Ova praktična karakteristika čini Polica na 3 nivoa mini idealnom za brzo pronalaženje i pristupanje vašim potrepštinama, što vam štedi vreme i trud u svakodnevnom životu. Bez obzira da li koristite policu u kuhinji, kupatilu, sobi ili kancelariji, supljikava struktura će vam olakšati organizaciju i čuvanje različitih predmeta na pregledan i praktičan način.

Mala polica sa puno namena!

Polica na 3 nivoa mini , mala polica, suplja polica , mini polica

Ne samo da je Polica na 3 nivoa mini izuzetno funkcionalna, već je i estetski privlačna, čime će dodati notu elegancije i organizacije svakoj prostoriji u kojoj se nalazi. Njen moderni dizajn je pažljivo osmišljen kako bi se lako uklopio u različite enterijere, bilo da je u pitanju tradicionalni, moderni ili minimalistički stil.

Sa svojim čistim linijama i diskretnim izgledom, ova polica će se savršeno uklopiti u bilo koji prostor bez da dominira ili preplavljuje. Njena neutralna boja dopušta joj da se stopi sa okolinom, dok njen jednostavan, ali elegantan dizajn dodaje sofisticiranost i organizovanost prostoru.

Kroz kombinaciju funkcionalnosti i estetike, Polica na 3 nivoa mini postaje centralni deo vašeg enterijera, istovremeno pružajući praktično rešenje za organizaciju i dodajući estetsku vrednost prostoru. Bez obzira da li je koristite u kuhinji, kupatilu, sobi ili kancelariji, ova polica će unaprediti izgled i funkcionalnost svake prostorije.

Ukratko, Polica na 3 nivoa mini nije samo komad nameštaja – ona je sveobuhvatno rešenje za organizaciju vašeg prostora. Njen savršeno uravnotežen spoj funkcionalnosti i estetike čini je nezamenljivim dodatkom u vašem domu ili radnom prostoru. Iskoristite ovu policu kako biste maksimalno iskoristili prostor i učinili ga funkcionalnijim i lepšim nego ikada pre.

Polica na 3 nivoa mini , mala polica, suplja polica , mini polica

Ukoliko su vam potrebne još neke police, kliknite OVDE

Ako vam trebaju fiokari, kliknite OVDE 

 

Polica na 3 nivoa mini , mala polica, suplja polica , mini polica 12

Boja

, , ,

Proizvođač

Uvoz za Srbiju : Decorama doo, Beograd

Korpa