fbpx

Polica na 3 nivoa KLASER

, , , ,

Polica na 3 nivoa KLASER

980.00 rsd 817.00 rsd bez PDV

Polica na 3 nivoa KLASER

Dimenzije pojedinačnog dela : 39x24x13 cm

dimenzije seta od 3 kom : 39x33x38 cm

 

Polica-na-3-nivoa-KLASER-moka plasticne police raf policePolica-na-3-nivoa-KLASER plasticne police raf police odlaganje

 

Polica na 3 nivoa KLASER – Savršeno rešenje za Organizaciju Prostora

Dobrodošli u svet organizacije bez napora uz KLASER plastičnu policu na 3 nivoa. Ova izuzetno funkcionalna polica je kruna praktičnosti i estetike, prilagođena različitim potrebama vašeg doma.

Višenamenska Praktičnost: Sastavljena od 3 manje police koje se jednostavno uklapaju jedna u drugu, Polica na 3 nivoa KLASER pruža neograničene mogućnosti organizacije prostora. Ovaj modularni dizajn omogućava optimalnu fleksibilnost, prilagođavajući se vašim potrebama i prostornim zahtevima.

Dimenzije Prilagodljivosti: Svaki deo ove police ima dimenzije 39x24x13 cm, a ukupna dimenzija iznosi 39x33x38 cm. Ovaj dobro promišljen raspored dimenzija čini je savršenom za različite prostorije u vašem domu, od kuhinje do kupatila, nudeći svestranu upotrebu bez kompromisa.

Estetika u Organizaciji: Polica na 3 nivoa KLASER ne samo da nudi funkcionalnost, već i doprinosi estetskom izgledu prostora. Sa svojom modernom, čistom linijom i pažljivo odabranim materijalom, ova polica će unaprediti izgled svake sobe, čineći je ne samo organizovanom već i elegantnom.

Izdržljiva i Praktična KLASER Plastična Polica na 3 Nivoa za Savršenu Organizaciju !

Dugotrajnost kroz Kvalitetnu Plastiku: Polica na 3 nivoa KLASER  je izrađena od visokokvalitetne plastike koja garantuje dugotrajnost i izdržljivost. Ova vrhunska plastika osigurava da će vaša polica ostati netaknuta, čak i pod uticajem svakodnevnog korišćenja i teških predmeta koje često čuvamo.

Šupljikava Struktura za Višestruku Upotrebu: Jedinstvena šupljikava struktura ove police čini je idealnom za različite namene. Bez obzira na to da li je potrebno čuvati sveže voće u kuhinji, organizovati sitnice u kupatilu ili smestiti raznovrsne igračke u dečiju sobu, polica na 3 nivoa KLASER pruža savršeno rešenje. Ova karakteristika omogućava dobru cirkulaciju vazduha, čuvajući stvari svežim i čistim.

Mogućnost Naslaganja za Maksimalnu Iskoristivost Prostora: Jedna od ključnih prednosti ove police je mogućnost naslaganja. Ova inovativna karakteristika omogućava vam prilagodljivo korišćenje prostora prema vašim potrebama. Bez obzira na veličinu prostora, polica na 3 nivoa KLASER će se lako prilagoditi, čineći organizaciju prostora lakšom i efikasnijom.

Praktična i Atraktivna: Polica na 3 nivoa KLASER nije samo funkcionalna, već i atraktivna. Njen moderni dizajn i čiste linije doprinose elegantnom izgledu svake prostorije. Ova polica zadovoljava i estetske i funkcionalne potrebe, čineći organizaciju prostora ne samo lakšom već i elegantnijom.

Učinite svoj dom organizovanim i elegantnim uz  KLASER . Neka vaš prostor odiše redom, a vaš život postane jednostavniji uz ovu praktičnu i estetski privlačnu policu koja će zadovoljiti sve potrebe vašeg doma.

Ako vam je potrebna plasticna polica za kupatilo koja neće zauzimati puno prostora, ovo je sigurno smo odličan izbor za vas!

Ako vam treba još neka plasticna polica za kuhinju pogledajte OVDE

Više polica možete pogledati na OVDE 

Polica-na-3-nivoa-KLASER plasticne police raf police odlaganjePolica-na-3-nivoa-KLASER plasticne police raf police odlaganje

 

Boja

, , ,

Korpa