fbpx

Podmetač za četvrtastu saksiju MELROSE 24×24

,

Podmetač za četvrtastu saksiju MELROSE 24×24

90.00 rsd 75.00 rsd bez PDV

Podmetač za četvrtastu saksiju MELROSE 24×24

Podmetač koji odgovara saksijama melrose 24×24

Podmetač koji odgovara Melrose saksiji 24×24.
Gornje dimenzije : 20.5 x 20.5 cm
Donje dimenzije : 18×18 cm
Visina 3 cm

Podmetač za četvrtastu saksiju, cetvrtasti podmetac, podmetaci za saksije, kockasti podmetac

Podmetač za četvrtastu saksiju MELROSE 24×24 – idealan dodatak vašoj saksiji!

 

Potražujete pouzdan i stilski podmetač za svoje četvrtaste saksije? Upoznajte našu ponudu – Podmetač za četvrtastu saksiju MELROSE 24×24. Ovaj elegantni podmetač je dizajniran da istakne vaše biljke dok istovremeno štiti vaše podne površine.

 

Podmetač za četvrtastu saksiju, cetvrtasti podmetac, podmetaci za saksije, kockasti podmetac

Izrađen je od visokokvalitetnog materijala koji je otporan na vlagu i dugotrajan. Sa dimenzijama 24×24 cm, savršeno odgovara većini četvrtastih saksija, pružajući im stabilnu i sigurnu podlogu.

Naš podmetač za četvrtastu saksiju MELROSE 24×24 je ne samo funkcionalan, već i estetski privlačan. Njegov moderni dizajn dodaje sofisticiranost vašem prostoru, dok klasična boja omogućava da se lako uklopi u bilo koji dekor.

 

Podmetaci za saksije – uvek pravi izbor za vaše domaćinstvo!

Podmetač za četvrtastu saksiju, cetvrtasti podmetac, podmetaci za saksije, kockasti podmetac

Plastični podmetači ispod saksija imaju nekoliko prednosti:

  1. Otpornost na vlagu: Plastični podmetači su otporni na vlagu, što znači da neće trunuti, truliti ili se raspasti kao drveni podmetači. To ih čini idealnim za upotrebu kako unutra, tako i napolju.
  2. Lako čišćenje: Plastični podmetači su jednostavni za čišćenje. Dovoljno je samo isprati ih vodom ili ih obrisati vlažnom krpom kako bi se uklonile prljavština ili voda koja je procurila iz saksije.
  3. Trajnost: Plastični podmetači su obično izrađeni od dugotrajnih materijala koji su otporni na habanje i oštećenja. Mogu izdržati težinu saksije dugoročno bez deformacija ili pucanja.
  4. Raznovrsnost dizajna: Plastični podmetači dolaze u različitim oblicima, veličinama i bojama, što omogućava širok izbor koji odgovara estetici vašeg prostora.
  5. Ekonomičnost: Plastični podmetači su često pristupačniji od drugih materijala poput keramike ili metala, što ih čini privlačnim izborom za one koji traže ekonomično rešenje.
  6. Lagana težina: Plastični podmetači su obično lakši od podmetača izrađenih od drugih materijala poput betona ili keramike, što olakšava manipulaciju i premeštanje saksija.

Zbog ovih prednosti, plastični podmetači su popularan izbor među vlasnicima biljaka kako za kućnu, tako i za spoljnu upotrebu.

Podmetač za četvrtastu saksiju, cetvrtasti podmetac, podmetaci za saksije, kockasti podmetac

Oplemenite Vaš Prostor Sa Cetvrtastim Podmetacem Za Saksije

U potrazi ste za savršenim dodatkom koji će istovremeno naglasiti vaše biljke i očuvati vaše podne površine? Ne tražite dalje! Naša kolekcija cetvrtastih podmetača za saksije nudi idealno rešenje za vaše potrebe. Cetvrtasti podmetači su dizajnirani da pruže stabilnu osnovu vašim biljkama, čuvajući vaše podove od vlage i prljanja. Izrađeni od visokokvalitetnih materijala, naši cetvrtasti podmetači kombinuju funkcionalnost sa stilom, stvarajući elegantan dodatak vašem enterijeru ili eksterijeru. Bez obzira da li su vaše saksije postavljene unutar kuće ili napolju, naši cetvrtasti podmetači će im pružiti sigurnost i estetsku vrednost. Odaberite iz naše široke palete boja i veličina i osigurajte savršeno skladan prostor za vaše biljke. Uz naše cetvrtaste podmetače, vaš dom ili vrt će zasijati novim sjajem.

Unapredite Vašu Dekoraciju Sa Kockastim Podmetačem Za Saksije

 

Tražite elegantan i praktičan dodatak za vaše biljke? Naša kolekcija kockastih podmetača za saksije donosi savršeno rešenje za vašu potragu. Kockasti podmetači su dizajnirani da pruže stabilnu osnovu vašim biljkama, čuvajući vaše površine od vlage i oštećenja. Izrađeni od visokokvalitetnih materijala, naši kockasti podmetači kombinuju funkcionalnost sa stilom, dodajući sofisticiranu notu vašem enterijeru ili eksterijeru. Bez obzira da li su vaše saksije smeštene unutar kuće ili napolju, naši kockasti podmetači će im pružiti sigurnost i estetsku vrednost. Odaberite iz naše široke palete boja i veličina i osigurajte savršeno skladan prostor za vaše biljke. Uz naše kockaste podmetače, vaš dom ili vrt će zasijati novim sjajem.

Melrose saksiju koja odgovara ovom podmetaču možete pogledati OVDE i OVDE .

Za više podmetača , kliknite OVDE

Ako vam je potrebna dodatna dekoracija za vaš vrt, kliknite OVDE 

 

BOJE MELROSE

, , , , , ,

Proizvođač

Proizvodnja Sanja ippi, Stara Pazova,Srbija

Možda će vam se svideti …

Korpa