fbpx

Plastični stalak za kolače sa poklopcem BAROK GOLD

,

Plastični stalak za kolače sa poklopcem BAROK GOLD

2,290.00 rsd 1,909.00 rsd bez PDV

Plastični stalak za kolače sa poklopcem BAROK GOLD

Dimenzije : 23 cm prečnik

Ukupna visina stalka za kolače : 25 cm

Visina samo stalka ( bez poklopca ) : 10 cm

Šifra proizvoda: tt9684 Kategorije: , Oznake: ,
Plastični Stalak za Kolače sa Poklopcem Barok Gold: Slavlje u Punom Sjaju

Kada razmišljate o svim proslavama, rođendanima, godišnjicama i drugim posebnim trenucima, što je prva stvar koja vam padne na pamet? To je divan osećaj zajedništva, topla atmosfera okupljenih prijatelja i porodice, i naravno, izloženi kolači koji čekaju da budu posluženi. Plastični Stalak za Kolače sa Poklopcem Barok Gold je kreiran upravo s tom vizijom u umu.

Ovaj okrugli stalak prečnika 23 cm i impresivne visine od 25 cm savršeno je dizajniran za svaku priliku. Donji deo je napravljen od visokokvalitetne plastike obavijene u elegantnu zlatnu boju koja će se zasigurno istaći na svakom stolu. Ali prava magija leži u detaljima. Ukrasni šraf koji spaja nožicu i tanjir je ne samo funkcionalan, već i estetski doprinosi celokupnom izgledu stalka.

Kvalitetan poklopac, sa ručkicom u baroknom dezenom, ne samo da čuva vaše kolače i sprečava nečistoću da dođe u dodir s njima, već i doprinosi elegantnom izgledu. Ručka u baroknom stilu dodaje dašak sofisticiranosti i osigurava lako prenošenje.

Kada organizujete proslavu, želite da svaki detalj bude savršen. Plastični Stalak za Kolače sa Poklopcem Barok Gold će se pobrinuti da vaši kolači zasijaju u punom sjaju, dok istovremeno podstiče emocije lepote slavlja i zajedništva. Zamišljajte osmeh na licima vaših gostiju dok se okupljaju oko ovog divnog stalka, razmenjujući priče, smeh i tople trenutke.

Zato, kada sledeći put planirate proslavu, neka vaša poslastica bude u centru pažnje, postavljena na Plastičnom Stalku za Kolače sa Poklopcem Barok Gold. Jer svaki trenutak zaslužuje da bude proslavljen na najlepši mogući način.

Proizvođač

Zemlja porekla Kina, Uvoznik za Srbiju: Tuto Per Tutti N. Bograd

Korpa