fbpx

Paris SUPER RAF fiokar (4 fioke) – visina 96cm

, , ,

Paris SUPER RAF fiokar (4 fioke) – visina 96cm

3,290.00 rsd 2,742.00 rsd bez PDV

Paris SUPER RAF fiokar (4 fioke)

Dimenzije: h 96 x 40 x 50cm

Veliki plastični fiokar sa 4 fioke sa motivima Pariza

Fiokar dolazi sa točkićima.

Namenjen za odlaganje stvari i sitnica.

Šifra proizvoda: TP1071 Kategorije: , , ,

Dostupnost: Na zalihama

Paris SUPER RAF fiokar (4 fioke)

Dimenzije: h 96 x 40 x 50cm

Veliki plastični fiokar sa 4 fioke sa motivima Pariza

Fiokar dolazi sa točkićima.

Namenjen za odlaganje stvari i sitnica.

Komad nameštaja koji će unaprediti organizaciju vašeg prostora i pružiti elegantno rešenje za skladištenje različitih predmeta. Sa četiri prostrane fioke, ovaj fiokar je idealan za dom, kancelariju ili bilo koji prostor gde želite dodatni prostor za odlaganje.

Jedna od ključnih karakteristika ovog fiokara je njegova izrada od regranuliranog polipropilena, čime se ističe ne samo funkcionalnost već i održivost. Regranulirani polipropilen predstavlja ekološki prihvatljiv materijal dobijen recikliranjem plastike, smanjujući tako ekološki otisak i doprinoseći očuvanju prirode. Ova održiva opcija čini fiokar savršenim izborom za one koji žele spojiti praktičnost i ekološku odgovornost.

Dizajn ovog fiokara je elegantan i moderan, prilagodljiv različitim enterijerima. Sa glatkim linijama i jednostavnim oblikom, fiokar se lako uklapa u različite stilove uređenja prostora, dodajući mu sofisticiranost i funkcionalnost. Boja regranuliranog polipropilena doprinosi neutralnom tonu, omogućavajući lako uklapanje u već postojeći dekor.

Četiri prostrane fioke pružaju dovoljno prostora za odlaganje različitih predmeta, od dokumenata i papira do sitnica i ličnih stvari. Sa dovoljno dubine i visine, fioke su idealne za organizaciju i čuvanje stvari na uredan i pristupačan način. Ručke fioke su ergonomski dizajnirane, omogućavajući lako otvaranje i zatvaranje, čime se poboljšava ukupno korisničko iskustvo.

Kvalitet izrade ovog fiokara garantuje dugotrajnost i otpornost na svakodnevnu upotrebu. Regranulirani polipropilen se pokazao kao izuzetno izdržljiv materijal, otporan na habanje i oštećenja. Ovo ga čini pouzdanim partnerom u organizaciji prostora tokom dužeg vremenskog perioda.

Dodatna prednost ovog fiokara je jednostavan proces montaže. Sa jasnim uputstvima i jednostavnim koracima, montaža je brza i efikasna, omogućavajući vam da brzo i lako uživate u svim prednostima ovog funkcionalnog komada nameštaja.

Uz sve ove karakteristike predstavlja praktično i estetski zadovoljavajuće rešenje za organizaciju prostora. Bilo da ga koristite kod kuće, u kancelariji ili bilo gde drugde, ovaj fiokar će vam pomoći da održite red i eleganciju u svom okruženju. Svojom održivošću, funkcionalnošću i modernim dizajnom, je investicija koja će vam doneti dugotrajnu korist i zadovoljstvo.

Celu ponudu fiokara možete pogledati na ovom linku.

 

Težina 0.20000000 kg

Proizvođač

Proizvođač Trioplast Vigo com doo, Nova Pazova, Srbija

Korpa