fbpx

Pajalica za paučinu 2.5m DUGI četka

, ,

Pajalica za paučinu 2.5m DUGI četka

1,590.00 rsd 1,325.00 rsd bez PDV

Pajalica za paučinu 2.5m

Za ovaj artikal dostava je BESPLATNA

Dimenzije: dužina šipke 250cm
četka: fi 20cm

Šifra proizvoda: NMDR08 Kategorije: , , Oznake: ,

Dostupnost: Na zalihama

Pajalica za paučinu 2.5m – produžena ruka za čistoću!

Dimenzije: dužina šipke 250cm
četka: fi 20cm

Zamislite ovu sliku: visoki plafon, mračni ćoškovi, a vi – udobno smešteni u svom dnevnom boravku – maštate o tome kako biste mogli da dosegnete te nepristupačne tačke i očistite ih od paučine. Ne brinite više! Naša Pajalica za paučinu 2.5m je tu da vam pomogne.

Svako od nas je sigurno imao trenutak kada je morao da se bori sa neugodnim zadatkom čišćenja visokih površina. Sa visokim plafonom ili mračnim kutkom koji se čini kao izazov, često se osećamo beznađe. Ali sada, uz našu pajalicu za paučinu dužine 2.5 metra, možete zaboraviti na te brige.

Pomislite samo: sada možete lako doseći te visoke plafone i teško dostupne površine bez ikakvih napora. Nema više penjanja po merdevinama ili hvatanja za improvizirane alate. Naša Pajalica za paučinu 2.5m je kao produžena ruka koja će vam omogućiti da brzo i efikasno očistite svaki kutak vašeg doma.

Više ne morate da brinete o paučini koja se neprimetno širi po vašem domu. Naša Pajalica za paučinu 2.5m će vam pomoći da se rešite tog dosadnog problema i uživate u čistom i svežem prostoru. Dakle, nema više izgovora! Nabavite svoju pajalicu za paučinu i pretvorite svoj dom u besprekoran prostor bez paučine i prašine.

S ovim praktičnim alatom, svaki put kada se suočite s čišćenjem visokih površina, to će biti kao da započinjete igru. Zamislite samo taj osećaj – kao da ste dobili novi supermoćni alat koji će vam olakšati čitav proces. Nećete više morati da se borite s nepristupačnim ćoškovima  i visokim grebenima jer ćete s lakoćom dosezati svaku površinu.

Zahvaljujući teleskopskoj šipki koja se može protezati na impozantnih 2.5 metra, čišćenje postaje prava igra. Zamislite sebe kako bez napora dosežete te visoke grede, kao pravi majstor svog doma. I to nije sve! Pajalica dolazi s četkom promera 20 cm, koja će vam omogućiti da uklonite prašinu i paučinu s jednim jedinim potezom.

Sada možete zamisliti svoj dom kao pozornicu na kojoj izvodite svoje čišćenje kao pravi profesionalac. Svaki potez Pajalicom za paučinu 2.5m postaje poput čarolije, nestajući paučina i prašina kao od šale. Bez obzira koliko visoka ili skrivena površina bila, s ovom pajalicom nema izazova koji ne možete savladati.

Dakle, uz ovu pajalicu za paučinu, čišćenje postaje ne samo jednostavno već i zabavno iskustvo. Igrajte se s visokim površinama i uživajte u čistoći vašeg doma kao nikada pre.

Ali priča o udobnom čišćenju visokih površina s našom pajalicom za paučinu nije gotova! Postoji još jedan fantastičan dodatak koji će vam uštedeti vrijeme i napore. Naime, naša Pajalica za paučinu 2.5m dolazi s mogućnošću podešavanja dužine drške prema vašim potrebama.

Zamislite samo tu fleksibilnost! Bez obzira na to trebate li dosegnuti najviše ćoškove ili jednostavno očistiti površine na pristupačnoj visini, sada možete prilagoditi dužinu drške kako vam odgovara. Više nema potrebe za napornim pokušajima da se dosegnu visoke površine ili za improvizacijama s drugim alatima. Naša pajalica za paučinu će vam omogućiti udobno i jednostavno čišćenje bez obzira na situaciju.

Dakle, ako želite čišćenje bez napora, naša pajalica za paučinu s mogućnošću podešavanja dužine drške je upravo ono što vam treba. Uživajte u čišćenju vašeg doma bez ikakvog napora ili stresa, zahvaljujući ovoj praktičnoj i prilagodljivoj alatki.

Ali hajde da se malo zabavimo! Zamislite sebe kako, uz našu pajalicu za paučinu, postajete pravi akrobata u svom domu. Dosezanje visokih površina postaje kao izvođenje vlastite akrobatske predstave, dok vaši kućni ljubimci gledaju s divljenjem. Možda ćete otkriti da imate skrivene talente za čišćenje visokih površina s gracioznošću akrobata!

Ova aktivnost može postati i prava igra – “Paučina lov”. Zamislite sebe kako pokušavate ukloniti paučinu prije nego što se ona ponovno stvori, dok se smejete i uživate u čišćenju. Možda ćete čak uvesti nagradu za najbrže uklanjanje paučine ili najkreativniji pokret u procesu čišćenja. Vaš dom će postati mesto ne samo za čistoću već i za zabavu i smeh!

Dakle, uz našu pajalicu za paučinu, čišćenje visokih površina postaje ne samo praktičan zadatak već i prilika za zabavu i stvaranje nezaboravnih trenutaka u vašem domu

Pajalica za paučinu 2.5m

Četka je dostupna u vise boja, salje se u boji koja je trenutno dostupna u nasem magacinu

Pajalica za paučinu 2.5m

Ako želite produženu ruku koja vam omogućava da lako dohvatite teško dostupna mesta i visoke plafone, naša pajalica za paučinu je upravo ono što vam treba.

Ukoliko vam je potrebno još alatki za čišćenje, kliknite OVDE

 

 

Proizvođač

Zemlja Porekla Turska, uvoznik za Srbiju Kovplast, KG, Srbija

Možda će vam se svideti …

Korpa