fbpx

Otvarač za tegle Jari 2-8cm

,

Otvarač za tegle Jari 2-8cm

390.00 rsd 325.00 rsd bez PDV

Otvarač za tegle Jari 2-8cm
Dimenzije: 22×8.5cm
Otvarac za sve poklopcem prečnika od 2 do 8cm
Šifra proizvoda: tt9571 Kategorije: , Oznake: ,

Otvarač za tegle Jari 2-8cm – tajni saveznik svuda !

 

 

Otvarač za tegle Jari 2-8cm

Neki ljudi imaju supermoći kad je u pitanju otvaranje tegli, ali za nas obične smrtnike, tu je spasitelj u obliku – Otvarača za tegle Jari 2-8cm! Zamislite samo ovu scenu: sedite u kuhinji, žudno želeći da zgrabite omiljeni džem iz tegle koja je zapečaćena kao Fort Knox. Ali ne brinite! Uz ovaj čarobni otvarač, svaka tegla postaje prilika za trijumf, jer nijedan poklopac ne može odoljeti njegovim čarima.

 

Možda ste u kampu, okruženi prirodom, a vaša tegla s ukusnim mariniranim paprikama ne želi popustiti pod pritiskom vaših nespretnih ruku. Ovdje ulazi u igru vaš pouzdani pomoćnik, Otvarač za tegle Jari 2-8cm. Samo zamislite kako taj poklopac kapitulira pod pritiskom poluge, otvarajući put ka vašem gastronomskom užitku u samo nekoliko sekundi!

 

A šta je s onim trenucima kada vas neočekivani gosti posete, a vi brzopleto pokušavate otvoriti teglu sa savršenim domaćim ajvarom? Bez brige! Uz Otvarač za tegle Jari 2-8cm, vaša bravura u kuhinji bit će spremna u tren oka. Samo stisnite kao da ste u snažnom stisku sa starim prijateljem i okrenite! Taj poklopac će se otvoriti kao da mu je to bila sudbina.

 

Ali to nije sve! Ovaj magični alat nije samo za kuhinju. Zamislite sebe na pikniku, na suncu, s prijateljima, a vaše vrelo meso s roštilja čeka da se pridruži vašem tanjiru, ali vaša tegla s umakom ne želi popustiti. Otvarač za tegle Jari 2-8cm je tu da spasi dan! Jednostavno ga stavite oko tegle, stisnite kao da držite svoju sreću i okrenite! Tegla će popustiti, a vi ćete biti heroj roštilja!

 

Svojim kompaktnim dizajnom, Otvarač za tegle Jari 2-8cm ne samo da spašava dan u kuhinji, već i štedi prostor u vašim ormarićima. Dimenzije od 22×8.5cm znače da će se ovaj mali superjunak lako uklopiti u bilo koji kutak vaše kuhinje, spremajući se za svoj sledeći podvig otvaranja tegle.

 

Tako da, bez obzira da li ste u kuhinji, na pikniku ili negde između, neka Otvarač za tegle Jari 2-8cm bude vaš prvi saveznik u osvajanju svake tegle. Lako otvaranje tegli postaje vaša nova supermoć uz ovaj neprocenjivi pomoćnik!

 

Otvarač za tegle Jari 2-8cm

 

Otvarač za tegle Jari 2-8cm 

 

Ukoliko su vam potrevni neki dodatni kuhinjski elementi, kliklinte OVDE

Proizvođač

Zemlja porekla Kina, Uvoznik za Srbiju: Tuto Per Tutti N. Bograd

Korpa