fbpx

Zidni nosač folije i ubrusa FOLKO 3 u 1

, ,

Zidni nosač folije i ubrusa FOLKO 3 u 1

2,200.00 rsd 1,834.00 rsd bez PDV

Organizer za ubruse i folije FOLKO

Šifra proizvoda: nmdd07 Kategorije: , ,
Organizer za ubruse i folije FOLKO

 

Da li kao rešenja za nered birate organizere i police koji se kače na zid, i ako ne, zašto ne?
Organizer za rolne je tačno onaj proizvod za koji niste znali da vam treba dok ga niste kupili, i onda ste počeli da se pitate kako ste živeli pre njega 😃
Dimenzije organizera su 39×24 cm, sa širinom od 10 cm  ali sigurni smo , olakšaće vam život mnogostruko!


U sklopu ovog nosača dobijate veliku pregradu na koju možete da okačite ubrus, kao i dve manje koje imaju u sebi nožiće da se lakše iseče. Nožići su okrenuti ka unutra tako da nema bojazni da ćete se poseći. Na te možete da stavite papir za pečenje, alu foliju , streč foliju, sve ono što bi vam inače zauzimalo mesto u fioci i konstantno se odmotavalo i pravilo nered 😃 Ono što je nama najbolji deo ovog nosača je taj što kad jednom stavimo streč foliju nema više beskonačnog traženja gde je početak , a kod alu folije nema onog napornog cepanja kako ne treba – uvek je sve ravno i precizno isečeno, a čak i ostane mali deo napolju uz pomoć kojeg lako možete da uvek izvučete novu količinu.
Pored toga, na vrhu nosača se nalazi malena polica na koju možete da stavite neke onovne začine koji vam trebaju na dogvat ruke – so, biber, papriku i na taj način da oslobodite još više mesta na radnoj površini.

Proizvođač

proizvođač Melisaplastik, Poreklo Turska, uvoznik za Srbiju tpr Kovplast, KG, Srbija

Korpa