fbpx

Organizer za tufere ROUND

, , , ,

Organizer za tufere ROUND

490.00 rsd 409.00 rsd bez PDV

Organizer za tufere ROUND
Šifra artikla: DCAK497
Dimenzije: fi 10xm h 13.4 cm
Šifra proizvoda: DCAK497 Kategorije: , , , ,
Organizer za tufere ROUND
Šifra artikla: DCAK497
Dimenzije: fi 10xm h 13.4 cm
Kompaktni Okrugli Organizer za Tufere i Štapiće za Uši – Savršen za Vašu Kupatilsku Rutinu!
Tražite idealno rešenje za organizaciju tufara i štapića za uši u vašem kupatilu? Naš kompaktni okrugli organizer je dizajniran s vašim potrebama na umu! Ovaj praktični i estetski privlačan organizer omogućava vam da efikasno organizujete svoje beauty proizvode, čineći vašu jutarnju i večernju rutinu bržom i prijatnijom.
Ključne Karakteristike:
Kompaktan i Praktičan: Okrugli dizajn savršeno se uklapa u svako kupatilo. Zauzima minimalno prostora, a pruža maksimalnu organizaciju.
Dvostruka Namena: Ovaj organizator ima dve odvojene sekcije – jednu za tufere i drugu za štapiće za uši, što vam omogućava da sve držite na jednom mestu.
Vodootporan Materijal: Izrađen od vodootporne plastike, ovaj organizer štiti vaše beauty proizvode od vlage i produžava njihovu trajnost.
Transparentni Poklopac: Poklopac s providnim prozorom omogućava vam da brzo pronađete željeni proizvod i čuva ih od prašine i vlage.
Naručite svoj kompaktni okrugli organizer za tufere i štapiće za uši danas kako biste olakšali svoju jutarnju i večernju rutinu u kupatilu. Učinite svoju kupatilsku šminku bolje organizovanom i uživajte u besprekornom izgledu svakog dana. Ne propustite ovu priliku da poboljšate estetiku i funkcionalnost svog kupatila.
 
Korpa