fbpx

Organizer za tufere Bee 505

, , , ,

Organizer za tufere Bee 505

490.00 rsd 409.00 rsd bez PDV

Organizer za tufere Bee 505
Šifra artikla: DCAK505
Dimenzije artikla: fi 6cm h 17cm
Šifra proizvoda: DCAK505 Kategorije: , , , ,
Organizer za tufere Bee 505
Šifra artikla: DCAK505
Dimenzije artikla: fi 6cm h 17cm
Izvanredan Držač za Tufere – Organizujte svoj prostor sa Stilom!
Tražite savršeno rešenje za organizaciju svojih tufera za sidanje šminke? Naš plastični držač za tufere je upravo ono što vam treba! Ovaj elegantni i funkcionalni organizer je dizajniran da zadovolji sve vaše potrebe za skladištenjem i pristupom tufarima, čineći vašu svakodnevnu rutinu ćišćenja lica lakšom i efikasnijom.
Glavne karakteristike:
Izdržljiva Plastika: Naš držač je napravljen od visokokvalitetne plastike koja je čvrsta i izdržljiva. Ne morate se brinuti o oštećenjima ili pucanju.
Praktičan Dizajn: Poklopac držača se skida pa va olaksava punjenje stalka i sprecava prljanje tufera.
Elegantan Izgled: Minimalistički, moderan dizajn ovog držača dodaje dašak elegancije vašem stolu ili šminkerskom stolu. Sjajan je dodatak svakom okruženju.
Jednostavna Montaža: Montaža je brza i jednostavna, tako da ćete brzo moći da koristite svoj novi držač.
Povećajte Efikasnost: Organizacijom svojih tufara, ubrzavate proces šminkanja. Nikada više nećete morati tražiti izgubljeni tufer.
Kupite Držač za Tufere Online
Naručite svoj plastični držač za tufere danas i transformišite svoj ritual šminkanja. Poboljšajte organizaciju svoje šminke i uživajte u besprekornom izgledu svakog dana. Ne propustite ovu priliku da olakšate svoj život i unapredite svoju šminkersku rutinu.
 
 
Korpa