fbpx

Organizer za pilule ili lekove ROUND

Organizer za pilule ili lekove ROUND

280.00 rsd 234.00 rsd bez PDV

Organizer za pilule ili lekove ROUND

Dimenzije : 10x2cm

7 pregrada , naslovljenih na 7 dana u nedelji.

Poklopac koji se lako skida radi lakšeg punjenja.

Šifra proizvoda: PDL434 Kategorija:

Dostupnost: Na zalihama

Organizer za pilule ili lekove ROUND – Vaš Saveznik za Doslednost i Praktičnost

U vrtlogu svakodnevnih obaveza, očuvanje doslednosti u uzimanju lekova može predstavljati izazov. Zbog toga vam predstavljamo našu inovativnu i modernu kreaciju – Organizer za pilule ili lekove ROUND . S ovim kompaktnim i prenosivim rešenjem dimenzija 10x2cm, obezbedićemo vam praktičan i stilizovan alat za održavanje doslednosti u vašem režimu lečenja.

Izazov doslednosti u uzimanju lekova

Svaki dan donosi nove izazove, ali zadržavanje doslednosti u uzimanju lekova sada postaje jednostavnije uz naš  Organizer za pilule ili lekove ROUND . Bez obzira na vrstu terapije koju pratite, ovaj elegantni dodatak svakodnevnim rutinama olakšava praćenje i pravilno uzimanje lekova.

Dimenzije koje odgovaraju vašem životu

Organizer za pilule ili lekove ROUND  predstavlja savršen spoj praktičnosti i kompaktnosti. S dimenzijama od 10x2cm, može lako stati u torbu, džep ili kutiju za šminku. Ovaj elegantan dodatak vašem životu prilagođava se vašim potrebama, čineći ga idealnim saveznikom u održavanju doze redovnog zdravlja.

Jasnoća i organizacija

Sedam precizno označenih odeljaka, svaki sa imenom dana napisanim sa strane, obezbeđuje jasan pregled doza za svaki dan u nedelji. Izrađen od čvrste plastike, Organizer za pilule ili lekove ROUND pruža izdržljivost, a istovremeno omogućava lako i brzo punjenje zahvaljujući potpuno odvojivom poklopcu na vrhu.

Inovativnost u svakodnevnom životu

Ovaj organizator nije samo rešenje za lekove. On je multifunkcionalan, pružajući vam mogućnost da ga koristite kao savršen dodatak vašoj putnoj apoteci ili za odlaganje vaših omiljenih nijansi karmina, čime smanjuje nered i čini vašu svakodnevicu organizovanijom.

Stil i Doslednost u Jednom

Organizer za pilule ili lekove ROUND ne samo da čuva vaše zdravlje nego i unapređuje vašu svakodnevicu. Ovaj funkcionalni i estetski privlačan dodatak postaje vaš verni saveznik u održavanju doslednosti i organizaciji, pružajući vam mir uma u vrtlogu života. Oslonite se na Organizer za pilule ili lekove ROUND – vašeg saveznika za doslednost i praktičnost.

Doslednost Uzimanja Lekova na Dohvat Ruke: Pregled Vaše Nedelje u Sedam Odeljaka

Svaki dan nosi sa sobom nove izazove, ali održavanje doslednosti u uzimanju lekova sada postaje ne samo jednostavno, već i elegantno uz naš Organizer za pilule ili lekove ROUND . Ovaj praktični dodatak vašem svakodnevnom životu izdvaja se po sedam precizno obeleženih odeljaka, svaki posvećen jednom danu u nedelji. Imena dana su napisana sa strane, pružajući vam jasnost i organizaciju na dohvat ruke.

Unapred Pripremite Doze za Nedelju Dana

Jednostavnost planiranja i pripremanja vaših doza lekova za celu nedelju postaje stvarnost uz naš Organizer za pilule ili lekove ROUND . Svaki od sedam odeljaka predstavlja jedan dan u nedelji, čime vam omogućava da unapred pripremite sve potrebne lekove. Bez obzira na to koliko lekova uzimate, ovaj organizator čini proces planiranja vaše terapije intuitivnim i brzim.

Brzo i Jednostavno Punjenje s Odvojivim Poklopcem na Vrhu

Otvorite novu dimenziju praktičnosti sa potpuno odvojivim poklopcem na vrhu. Sa mogućnošću potpunog skidanja poklopca, punjenje organizatora postaje brzo, lako i bez trzavica. Ovaj inovativni dizajn vam omogućava da u trenutku prepoznate koji dan sledi, čime se eliminiše bilo kakva nesigurnost u vezi uzimanja vaših lekova.

Estetski i Funkcionalno Savršenstvo

Izrađen od čvrste plastike, Organizer za pilule ili lekove ROUND pruža izdržljivost i sigurnost. Pritom, estetski dizajn ovog organizatora odražava modernu eleganciju, čineći ga ne samo funkcionalnim, već i vizuelno privlačnim dodatkom svakodnevnim rutinama.

Doslednost s Elegancijom

“ROUND” organizer za pilule i lekove nije samo alat za organizaciju; to je estetski i funkcionalni saveznik u vašem svakodnevnom životu. Ovaj organizator čini proces uzimanja lekova doslednim, brzim i jednostavnim. Osvestite doslednost uzimanja lekova s elegancijom i funkcionalnošću Organizera za pilule ili lekove ROUND – vašeg saveznika za očuvanje vašeg zdravlja.

Inovativan Dizajn za Neuporedivu Praktičnost i Doslednost

Organizer za pilule ili lekove ROUND ne samo da definiše doslednost, već i postavlja nove standarde u praktičnosti zahvaljujući svom inovativnom dizajnu. Izrađen od čvrste plastike, ovaj organizator predstavlja spoj izdržljivosti i funkcionalnosti, čineći svaki trenutak uzimanja lekova intuitivnim i jednostavnim.

Savršenstvo u Svakom Detalju

Svaki dan u nedelji ima svoj odvojeni pregradni deo, stvarajući logičnu i preglednu strukturu. Ove pregrade su dizajnirane tako da se pojedinačno otvaraju, pružajući vam jednostavan pristup tačnoj dozi potrebnoj za taj dan. Ovaj detalj omogućava vam da lako organizujete svoje lekove, bez obzira na to koliko kompleksan bio vaš režim lečenja.

Pomeranje Poklopca – Jednostavno i Intuitivno

Jedan od ključnih elemenata ovog inovativnog dizajna je sposobnost pomeranja poklopca iznad sledećeg dana. Ovo intuitivno rešenje omogućava vam da u trenutku prepoznate koji dan sledi, pružajući vam dodatnu sigurnost i eliminisanje bilo kakve zabune. Pomeranjem poklopca, organizator postaje interaktivno sredstvo koje vam pomaže da ostanete u skladu sa svojim terapijskim planom.

Vrhunska Praktičnost uz Estetski Dizajn

Ovaj organizator ne samo da zadovoljava vaše potrebe za praktičnošću već i unapređuje estetski doživljaj. Sa precizno izrađenim detaljima, čvrstom plastikom i intuitivnim pomeranjem poklopca, Organizer za pilule ili lekove ROUND je estetski i funkcionalni dragulj, stvarajući nezaboravno iskustvo uzimanja lekova.

Inovacija koja Oduzima Dah

Organizer za pilule ili lekove ROUND ne samo da olakšava vašu svakodnevicu, već postavlja novi standard u doslednosti i praktičnosti. Sa preciznim dizajnom, čvrstom plastikom i interaktivnim pomeranjem poklopca, ovaj organizator je inovacija koja oduzima dah, pružajući vam doživljaj uzimanja lekova koji će promeniti način na koji pristupate svojoj terapiji. Doslednost nikada nije bila ovako jednostavna i elegantna.

Organizer za pilule ili lekove ROUND – Vaša Neizostavna Praktičnost u Svakodnevnom Životu

“Organizer za pilule ili lekove ROUND  predstavlja ne samo prostu kutiju, već esencijalni saveznik u vašoj svakodnevici. Sa svojom harmonijom stila i funkcionalnosti, ovaj organizator preobražava vaš odnos prema uzimanju lekova, čineći ga ne samo neophodnim alatom, već i delom vašeg svakodnevnog rituala.

Savršena Ravnoteža Doslednosti i Praktičnosti

Uz Organizer za pilule ili lekove ROUND , doslednost postaje nevidljiva snaga koja vas vodi kroz vašu terapiju. Sedam jasno obeleženih odeljaka za svaki dan u nedelji pruža vam strukturu i preglednost, dok odvojivi poklopac na vrhu omogućava brzo i jednostavno punjenje, čineći ovaj organizator ključnim partnerom u održavanju zdravlja.

Stilizovana Efikasnost za Vašu Svakodnevicu

Ovaj organizator je više od rešenja za lekove; to je stilizovana efikasnost koja unapređuje vašu svakodnevnicu. Sa svojom čvrstom plastikom, inovativnim pomeranjem poklopca i preciznim dizajnom, “ROUND” organizator postaje nezaobilazni deo vaše rutine, prateći vas gde god da krenete.

Organizacija koja Transformiše Vaš Život

Zaboravite na nered od kutija i teglica – sada je vreme za transformaciju uz “ROUND” organizator. Ovaj svestrani alat ne samo da čuva doslednost u uzimanju lekova, već i unapređuje organizaciju vašeg života. Bilo da je u pitanju kuća, putovanje ili dnevna rutina, ovaj organizator je ključ za održavanje reda i lakšeg pristupa svim vašim potrebama.

Vaša Praktična Svakodnevnica

U konačnom zaključku, “ROUND” organizator za pilule i lekove postaje vaša praktična svakodnevnica. Ovaj elegantni dodatak nije samo sredstvo za održavanje doslednosti u terapiji, već je i izraz stila i efikasnosti. Sada je vreme da se oslobodite briga, jer “ROUND” je tu da vašu terapiju učini lakšom, organizovanijom i stilizovanijom.

Težina 0.20000000 kg

Proizvođač

Poreklo Turska , Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Korpa