fbpx

Organizer za pilule ili lekove LINE

,

Organizer za pilule ili lekove LINE

280.00 rsd 234.00 rsd bez PDV

Organizer za pilule ili lekove LINE

Dimenzije organizera su 16cm x 2 cm, Ima 7 odeljaka na kojima su sa strane napisani dani , odozgo ima poklopac za svaki odeljak pojedinacno.

Na vrhu svakog dela je ispisan dan u nedelji i na brajevom pismu, velicina pojedinacnog odeljka je 3x 2cm

Šifra proizvoda: PDL434-l Kategorije: , Oznake: , , ,
Organizer za pilule ili lekove LINE – savršena organizacija za svaki dan!

Organizer za pilule ili lekove LINE predstavlja izuzetno koristan dodatak za svakodnevnu organizaciju vašeg zdravlja. S dimenzijama 16cm x 2cm, ova kompaktna ali robustna plastična kutija pruža 7 prostranih odeljaka, svaki opremljen sopstvenim poklopcem. Ova pametna organizacija omogućava vam da lako pratite i upravljate uzimanjem vaših lekova.

Šta ovaj organizer čini posebnim? Na bočnim stranama su diskretno označeni dani u nedelji brajevim pismom, dodajući dodatnu dozu praktičnosti i olakšavajući organizaciju, posebno osobama s oštećenjem vida. Ove jasne oznake čine svaki deo organizera jedinstvenim i lako prepoznatljivim.

Sa svakim od 7 odeljaka imaće te dovoljno prostora za sortiranje različitih vrsta lekova ili suplemenata. Velika prednost ovog organizera je mogućnost pojedinačnog otvaranja svakog dela iznad određenog dana. Ovo je izuzetno korisno, omogućavajući vam precizno praćenje i prilagođavanje rasporeda uzimanja lekova prema vašim potrebama.

Organizer za pilule ili lekove LINE nije samo praktičan za svakodnevnu upotrebu, već takođe predstavlja sjajno rešenje za putovanja. Zamislite jednostavnost bez nošenja raznih kutija lekova – Organizer za pilule ili lekove LINE može poslužiti kao vaša kompaktna putna apoteka.

Osim toga, ovo je višenamenski organizer koji može poslužiti i kao elegantno rešenje za odlaganje većeg broja karmina izvan originalnih pakovanja. Takođe može biti vaš saveznik u održavanju reda u kući ili na putu.

Investirajte u svoje zdravlje i organizaciju uz Organizer za pilule ili lekove LINE – inovativno rešenje koje čini vaš svakodnevni život lakšim, organizovanijim i sigurnijim.

Jedinstvena osobina Organizer za pilule ili lekove LINE, koja ga izdvaja iz mase, je mogućnost pojedinačnog otvaranja svakog dela iznad određenog dana. Ova inovativna karakteristika pruža vam potpunu kontrolu nad vašim režimom lečenja, omogućavajući precizno praćenje i organizaciju uzimanja lekova.

Kada se fokusiramo na veličinu pojedinačnih odeljaka, dimenzije od 3x2cm donose praktičnost na više nivoa. Ovi prostrani odeljci nisu samo dovoljno veliki da prime više vrsta lekova, već takođe nude fleksibilnost u skladištenju različitih vrsta suplemenata ili čak kozmetičkih proizvoda. Sada možete na jednom mestu organizovati ne samo svoje lekove već i druge sitnice koje su vam neophodne tokom dana.

Pojedinačno otvaranje svakog dela olakšava pristup tačno onim lekovima ili proizvodima koji su vam potrebni tog dana. Ova finesa ne samo da čini Organizer za pilule ili lekove LINE praktičnim, već i doprinosi jednostavnom i efikasnom upravljanju vašim zdravstvenim rutinama.

Veličina pojedinačnog odeljka nije samo funkcionalna, već i estetski prijatna. Pruža dovoljno prostora za jasno organizovanje, ali istovremeno zadržava kompaktnost organizera. Ova dimenzija je idealna za različite vrste tableta, kapsula ili drugih manjih predmeta koje želite čuvati u organizovanom i sigurnom okruženju.

Uz Organizer za pilule ili lekove LINE, ne samo da čuvate svoje lekove na sigurnom i organizovanom mestu, već i olakšavate svakodnevno upravljanje vašim zdravstvenim potrebama. Ovaj multifunkcionalni i inteligentno dizajniran organizer postaje nezamenjiv deo vaše svakodnevice, čineći je lakšom, organizovanijom i sigurnijom.

Organizer za pilule ili lekove LINE ne samo da pruža izuzetnu praktičnost u organizaciji lekova, već se ističe i svojom svestranošću, čineći ga nezaobilaznim dodatkom za različite situacije u vašem životu.

Prvo, zamislite ga kao savršenu putnu apoteku. Sa sedam prostranih odeljaka, svaki sa svojim poklopcem, ovaj organizer se lako prilagođava različitim vrstama lekova koje možda koristite tokom putovanja. Pojedinačno otvaranje dela iznad određenog dana dodatno olakšava pristup potrebnim lekovima tokom vašeg boravka daleko od kuće.

Eliminisanje potrebe za nošenjem više kutija sa različitim lekovima pruža ne samo praktičnost, već i smanjuje prostornu zauzetost u vašem prtljagu. Organizer za pilule ili lekove LINE postaje vaša kompaktna i organizovana putna apoteka, što je od posebnog značaja kada su prostor i praktičnost ključni tokom putovanja.

Osim toga, Organizer za pilule ili lekove LINE je i elegantno rešenje za odlaganje većeg broja karmina izvan njihovih originalnih pakovanja. Sa dovoljno prostora u svakom od sedam odeljaka, možete organizovati svoju kolekciju karmina na način koji vam najviše odgovara. Pojedinačni poklopci održavaju svaki karmin odvojenim i lako dostupnim.

Ova svestranost čini Organizer za pilule ili lekove LINE ne samo korisnim u medicinskom kontekstu, već i kao estetski prijatnu opciju za organizaciju kozmetičkih proizvoda. Ne samo da smanjuje nered u vašoj kozmetičkoj torbici, već i dodaje dozu elegancije i praktičnosti vašem svakodnevnom životu.

Investirajte u praktičnost, organizaciju i stil sa Organizerom za pilule ili lekove LINE – uređajem koji ne samo da čuva vaše lekove na sigurnom, već i olakšava život kako kod kuće, tako i na putovanjima.

Uz Organizer za pilule ili lekove LINE, održavanje reda u uzimanju lekova postaje pravo zadovoljstvo zahvaljujući pametnom i praktičnom dizajnu ovog korisnog pomagala. Ovaj organizator nije samo prostor za čuvanje lekova; to je vaš ključ za dosledno i efikasno upravljanje vašim zdravstvenim rutinama.

Pojedinačno otvaranje svakog od sedam odeljaka iznad određenog dana u nedelji stvara sistem koji vam omogućava precizno praćenje i prilagođavanje vašeg režima uzimanja lekova. To znači da nećete propustiti nijednu dozu, a istovremeno ćete biti sigurni da ćete uzimati pravu vrstu leka u pravo vreme. Ova jedinstvena funkcija čini LINE Organizer ne samo praktičnim, već i sredstvom koje vam pomaže da održite doslednost u brizi o svom zdravlju.

Investiranje u LINE Organizer nije samo ulaganje u organizaciju lekova, već i u celokupno dobrostanje. Njegova kompaktna veličina, jasne oznake dana u nedelji, i mogućnost individualnog pristupa svakom od sedam odeljaka čine ga vašim pouzdanim partnerom u održavanju reda i discipline u vezi sa lekovima.

Uzimanje lekova postaje jednostavno i bezbrižno iskustvo, dok LINE Organizer radi za vas. Ovaj praktičan alat ne samo da olakšava upravljanje lekovima, već i dodaje dozu sigurnosti u vaš svakodnevni život. Odlučite se za LINE Organizer i investirajte u svoje zdravlje i organizaciju, jer sada je održavanje reda u uzimanju lekova postalo ne samo jednostavno, već i elegantno.

Proizvođač

Poreklo Turska , Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Korpa