fbpx

Ofinger Dečiji (pakovanje od 10 komada)

,

Ofinger Dečiji (pakovanje od 10 komada)

280.00 rsd 234.00 rsd bez PDV

Ofingeri dečiji namenjeni za naše najmlađe

Šifra proizvoda: DR10308 Kategorije: , Oznaka:

Dostupnost: Na zalihama

Ofinger Dečiji

Dimenzije 29,5 x 14,5 cm

u setu dolazi 10 ofingera mix boja

Neka Vaši mališani od malih nogu nauče da odlažu svoju odeću!

u pakovanju dolazi 10 komada, fabričko pakovanje je šareno.

Da li ste smenili letnje i zimske odevne kombinacije? Znamo da ormaru nema mesta za obe i vreme je da se odeća jednog godišnjeg doba odloži i izloži nova odeća prihvatljiva za novo godišnje doba. Dobro sortirana garderoba uštedece vam vreme i novac. Osim sto ćete zbog bolje preglednosti brze odabrati odevnu kombinaciju za taj dan, neće vam se desiti da zaboravite na neki odevni predmet, jer kada su stvari na ofingerima uvek ćete imati dobru preglednost.
Učite vaše mališane da od malih nogu uče da vode racuna o svojoj garderobi. Učite ih veštini odlaganja i slaganja garderobe.
Nema više stvari preko stolice sada su tu deciji ofingeri u veselim bojama spremni da prihvate svu dečiju odeću koja će biti okacena o njih i lepo izložena u ormaru.
Ofingeri dolaze u 5 različitih boja pa je dobra ideja da vam svaka boja predstavlja jedan dan u nedelji i tako možete zajedno sa vašim mališanima rasporediti sta ce nositi koji dan. Na ovaj način ćete se zabaviti i naučite dete važnost planiranja.

Ofingeri su urađeni od čvrste plastike u boji, ivice su glatke tako da nema bojazni od povrede.

Zbog čega je dobro da se vaša deca bave  slaganjem odece?
Važnost podučavanja vašeg deteta kako da slaže svoju odeću je veština nege o sebi koja dovodi do njegove dugoročne nezavisnosti.
Ako mislite da je slaganje garderoba mučenje vašeg deteta i radite to umesto njega, možda propustite priliku da vaše dete postane pametnije. Razlog? Slaganje garderobe je jedan od onih zadataka za sampomoc koji je duboko povezan sa pomaganjem vašem detetu da se ponosi sa vlastitom veštinom i da razvije osećaj lične važnosti i odgovornosti.
Sro više vežba vaše dete će se osećati sigurnije i imaće više volje da preuzme brigu o sebi i da preuzme brigu i o drugim poslovima u kuci.
Slaganje odeće takodje podstiče vašu decu da provode vreme u aktivnosti koja je dobra za:
-uce nove reči i stiču nove jezičke veštine
-koriste velike i male grupe mišića
-brojanje i selekcija
– utvrđivanje sličnosti i razlika
-grupisanje sličnih stavki
-prepoznavanje oblika
Težina 0.20000000 kg
Dimenzije 29.0 × 14.0 cm
DRINA BOJE

, , , ,

Proizvođač

Proizvodnja Drina Plastika-86 doo, Nova Pazova

Korpa