fbpx

Oceđivač za suđe MYSTIC VELIKI

,

Oceđivač za suđe MYSTIC VELIKI

690.00 rsd 575.00 rsd bez PDV

Oceđivač za suđe MYSTIC VELIKI

Dimenzije : 48x37cm h 9cm

 

Šifra proizvoda: msp108707 Kategorije: , Oznake: ,
Oceđivač za suđe MYSTIC VELIKI – Efikasnost, Stil i Savršena Organizacija na Jednom Mestu

uložak se vadi potpuno                                           stopice sprečavaju proklizavanje                    čep za lakše pražnjenje vode

Da li ste umorni od nereda u kuhinji? Želite li efikasan i estetski privlačan način da organizujete svoje posuđe? Oceđivač za suđe MYSTIC VELIKI je upravo ono što vam je potrebno da unapredite vaše kulinarsko iskustvo.

Efikasna Organizacija: Opremljen sa dimenzijama 48x37cm i visinom od 9cm, Oceđivač za suđe MYSTIC VELIKI pruža obilje prostora za sve vrste posuđa. Sa posebnim odeljkom za escajg koji se lako izdvaja, imaćete sve na dohvat ruke, uvek organizovano i spremno za upotrebu.

Stil Prilagođen Vama: Dostupan u različitim bojama, Oceđivač za suđe MYSTIC VELIKI ne samo da pruža funkcionalnost, već se i sjajno uklapa u estetiku vaše kuhinje. Bez obzira da li preferirate klasične nijanse ili moderni dizajn, ovaj oceđivač će doprineti vizuelnom dojmu vašeg prostora.

Inovativne Funkcije za Brzu i Efikasnu Upotrebu: Unutrašnjost MYSTIC Velikog oceđivača je pažljivo dizajnirana sa usmerivačima vode koji omogućavaju ravnomernu cirkulaciju vode tokom procesa cedjenja. Gumeni čepić na dnu oceđivača je praktičan dodatak koji omogućava lako pražnjenje vode u sudoper.

Povećajte Kapacitet: Sa mogućnošću smeštanja do 18 tanjira, Oceđivač za suđe MYSTIC VELIKI ne samo da pomaže u organizaciji, već i omogućava da se posuđe suši brže i efikasnije.

Stabilnost i Sigurnost: Gumene stopice na donjoj strani oceđivača pružaju dodatnu sigurnost tako da se oceđivač neće kliziti po radnoj površini. Vaše posuđe će ostati sigurno i stabilno čak i tokom cedjenja.

Kvalitet koji Traje: Oceđivač za suđe MYSTIC VELIKI je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji garantuju dug vek trajanja. Otporan je na svakodnevnu upotrebu, čime obezbeđuje dugotrajnu funkcionalnost.

Transformišite svoju kuhinju sa Oceđivačem za Sudje MYSTIC Veliki – gde efikasnost susreće stil, a organizacija postaje zadovoljstvo. Nabavite svoj danas i doživite savršenu harmoniju između funkcionalnosti i estetike u vašem domu.

Dimenzije Prilagođene Vašim Potrebama:

Oceđivač za suđe MYSTIC VELIKI ne samo da donosi efikasnost u vašu kuhinju, već je i dizajniran sa dimenzijama koje odgovaraju svim potrebama modernog domaćinstva. Sa impresivnim prostorom od 48x37cm i visinom od 9cm, ovaj prostrani oceđivač postavlja novi standard u organizaciji posuđa.

Prostornost Bez Kompromisa:

Ove dimenzije pružaju dovoljno mesta za sve vaše potrebe – od tanjira do čaša i escajga. Oceđivač je osmišljen kako bi udovoljio različitim potrebama vašeg domaćinstva, čineći ga više od jednostavnog kućnog aparata.

Idealan za Sve Tipove Posuđa:

Sa mogućnošću smeštanja do 18 tanjira, Oceđivač za suđe MYSTIC VELIKI nije samo oceđivač; to je savršeno organizaciono rešenje za vaše posuđe. Bez obzira da li su u pitanju tanjiri, čaše, šolje ili escajg, ovaj oceđivač ima dovoljno prostora za sve, čineći vašu kuhinju efikasnijom i lepšom.

Jednostavno Čišćenje i Održavanje:

Dimenzije oceđivača nisu samo o praktičnosti, već i o jednostavnom održavanju. S obzirom na dovoljno prostora, čišćenje postaje lakši zadatak, a organizacija ostaje besprekorna.

Prilagođen Vašem Stilu Života:

Ove dimenzije su pažljivo odabrane kako bi se uklopile u različite kuhinjske prostore. Oceđivač za suđe MYSTIC VELIKI ne samo da donosi praktičnost, već i doprinosi estetici vaše kuhinje, prilagodivši se vašem jedinstvenom stilu života.

Uz MYSTIC Veliki Oceđivač za Sudje, dimenzije nisu samo brojevi – to je suština organizacije koja se uklapa u vašu svakodnevicu, čineći vašu kuhinju mestom efikasnosti i stila.

Savršeno Organizovanje:

Oceđivač za suđe MYSTIC VELIKI predstavlja vrhunsku organizacionu raskrsnicu za vaš pribor za jelo, nudeći ne samo prostor, već i finesu u svakodnevnom kulinarskom iskustvu.

Escajg – Uvek Na Dohvat Ruke:

Posebno dizajniran deo za escajg je pravi dragulj u organizaciji. Ovaj deo se lako izdvaja, čineći posluživanje i postavljanje stola brzim i jednostavnim. Ne samo da čuva vaš escajg, već ga i čini lako dostupnim kad god vam zatreba. Više nema kopanja po fiokama – vaš pribor za jelo je uvek na dohvat ruke, spremno za elegantno posluživanje.

Prostranost za 18 Tanjira – Bez Zabrinutosti za Prostor:

Oceđivač za suđe MYSTIC VELIKI je dizajniran sa dovoljno mesta da smesti do 18 tanjira, čineći završetak obroka i pranje posuđa istinski bezbrižnim iskustvom. Više ne morate razmišljati o ograničenom prostoru – vaši omiljeni tanjiri će pronaći savršeno mesto, spremni za sledeći obrok.

Estetski i Funkcionalno:

Ovaj oceđivač ne samo da nudi praktično rešenje za organizaciju, već i doprinosi estetici vaše kuhinje. Escajg i tanjiri su pažljivo postavljeni, čineći oceđivač vizuelno privlačnim i doprinoseći opštem dojmu vašeg kulinarskog prostora.

Brza i Efikasna Preglednost:

Zaboravite na pretragu kroz hrpu posuđa – sa organizovanim delom za escajg i dovoljno prostora za tanjire, svaki deo vašeg pribora je na svom mestu. Preglednost je ključna, a MOceđivač za suđe MYSTIC VELIKI vam omogućava brz pristup svemu što vam je potrebno.

Oceđivač za suđe MYSTIC VELIKI nije samo praktičan; to je komad inventivne organizacije koji čini vašu kuhinju mestom gde svaka čaša, svaki tanjir i svaki pribor ima svoje mesto, čineći vašu svakodnevicu efikasnijom i lepšom.

Estetski Dizajn – Unikatna Harmonija Boja za Vašu Kuhinju:

Oceđivač za suđe MYSTIC VELIKI nije samo funkcionalan, već i estetski privlačan, pružajući vam mogućnost da unesete unikatnu harmoniju boja u srce vaše kuhinje. Sa pažljivo odabranim detaljima i raznovrsnim opcijama boja, MYSTIC Veliki se transformiše u dizajnerski element koji ne samo da zadovoljava vaše praktične potrebe, već i dodaje dozu stila u vaš prostor.

Paleta Boja za Svačiji Ukus:

Dostupan je u nekoliko elegantnih boja koje su pažljivo odabrane kako bi zadovoljile širok spektar preferencija. Bez obzira da li volite klasične tonove koja se stapaju sa tradicionalnom estetikom ili ste više naklonjeni modernim, osvežavajućim nijansama, Oceđivač za suđe MYSTIC VELIKI ima širok spektar opcija da zadovolji svačiji ukus.

Klasične Nijanse za Vintidž Eleganciju:

Ako volite tople i klasične tonove, Oceđivač za suđe MYSTIC VELIKI dolazi u nijansama koje odišu vintidž elegancijom. Ove boje se prepliću sa tradicionalnim prostorima, dodajući notu topline i sofisticiranosti.

Moderni Akcenti za Savremene Prostore:

Za one koji preferiraju modernu estetiku, MYSTIC Veliki nudi paletu suvremenih boja koje osvežavaju prostor i dodaju suptilne akcente. Ove nijanse savršeno se uklapaju sa modernim kuhinjama, stvarajući prostor koji je istovremeno funkcionalan i vizuelno privlačan.

Detalji koji Doprinosi Harmoniji:

Osim izbora boja, MYSTIC Veliki se ističe pažljivo razmišljenim detaljima. Harmonično usklađeni elementi, poput finih linija i proporcija, čine ovaj oceđivač ne samo praktičnim, već i dekorativnim elementom u vašem domu.

Uz MYSTIC Veliki Oceđivač za Sudje, dobijate ne samo rešenje za organizaciju, već i umetnički dodatak koji oslikava vaš lični stil. Sa opcijama boja koje se uklapaju u svaki ukus, ovaj oceđivač postaje neizostavni deo vaše kuhinje, donoseći estetski doživljaj koji će se uklopiti u svaki prostor.

Inovativne Funkcije – Tehnološki Savršenstvo za Vašu Kuhinju:

MYSTIC Veliki Oceđivač za Sudje ne samo da pruža prostor za vaše posuđe već u svojoj unutrašnjosti krije niz inovacija koje čine vaše kulinarsko iskustvo neuporedivim.

Usmerivači Vode za Savršenu Cedjenje:

Unutrašnjost ovog oceđivača je opremljena naprednim usmerivačima vode, postavljenim sa preciznošću kako bi omogućili ravnomernu distribuciju vode tokom celog procesa cedjenja. Ova tehnološka inovacija obezbeđuje da svaki deo posuđa dobije potrebnu količinu vode, čime se osigurava brzo i efikasno sušenje.

Brzo i Jednostavno Pražnjenje:

Gumeni čepić na dnu oceđivača predstavlja revolucionarni dodatak koji pojednostavljuje proces održavanja. Ovaj gumeni čepić se lako izvlači, pružajući vam mogućnost brzog i jednostavnog pražnjenja vode direktno u sudoper. Bez obzira da li čistite oceđivač ili pripremate prostor za sledeće korisćenje, ova funkcija čini celokupno iskustvo ne samo praktičnim, već i higijenskim.

Ergonomska Perfekcija:

Osim što čini čitav proces cedjenja efikasnim, ove inovacije dodaju i element praktičnosti u svakodnevnu rutinu. Ergonomske prednosti ovih funkcija čine MYSTIC Veliki ne samo oceđivačem već i partnerom u organizaciji, štedeći vaše vreme i napor.

Tehnologija koja Prati Vaš Ritm:

MYSTIC Veliki nije samo posuda za posuđe; to je svedočanstvo o tome kako tehnologija može unaprediti svakodnevne zadatke. Sa usmerivačima vode i gumenim čepićem, ovaj oceđivač postavlja standarde u tehnološkoj inovaciji u kuhinji, donoseći harmoniju između praktičnosti i efikasnosti. Vaša kuhinja nikada nije bila spremna za suđenje na ovako sofisticiran način.

Stabilnost i Sigurnost – Temelj Bezbednosti i Mirnog Duha:

Kada je reč o organizaciji posuđa, stabilnost i sigurnost su ključni aspekti koji definiraju funkcionalnost i bezbednost svakog kuhinjskog pribora. MYSTIC Veliki Oceđivač za Sudje ne samo da pruža dovoljno prostora, već se i fokusira na osiguranje čvrste i sigurne postavke za vaše dragoceno posuđe.

Gumene Stopice – Čuvari Stabilnosti:

Donja strana ovog oceđivača je opremljena gumiranim stopicama koje nisu tu samo kao estetski dodatak, već kao ključni činilac stabilnosti. Ove gumene stopice sprečavaju klizanje, čak i kada je oceđivač pun posuđa. Bez obzira na količinu tanjira, čaša ili escajga, oceđivač ostaje čvrsto ukotvljen na mestu, pružajući vam osećaj sigurnosti i stabilnosti.

Bezbednost za Sve Tipove Posuđa:

Ne morate brinuti o potencijalnom kretanju posuđa unutar oceđivača. Zahvaljujući gumiranim stopicama, svaki deo vašeg posuđa će ostati siguran i čvrsto smešten na svom mestu. Ova funkcionalnost je posebno korisna kada se oceđivač koristi u punom kapacitetu, osiguravajući da čak i sa punim opterećenjem, vaše posuđe ostaje sigurno i stabilno.

Mir Uma u Svakom Trenutku:

Važnost stabilnosti ne može se dovoljno naglasiti, posebno kada je u pitanju očuvanje integriteta vašeg posuđa. MYSTIC Veliki Oceđivač ne samo da štiti vaše posuđe, već vam pruža i mir uma. Bez obzira na dinamiku kuhinjskih aktivnosti, ovaj oceđivač će ostati čvrsto na svom mestu, čuvajući vaše posuđe, prostor i vašu unutrašnju harmoniju.

Začinite Svaki Trenutak Sigurnošću:

MYSTIC Veliki Oceđivač za Sudje nije samo praktičan, već i čuvar bezbednosti. Sa gumiranim stopicama, vaša kuhinja postaje mesto gde je sigurnost posuđa zagarantovana, omogućavajući vam da se opustite i uživate u svakom trenutku bez briga.

Kvalitet Bez Kompromisa – Temeljna Otpornost i Trajnost:

MYSTIC Veliki Oceđivač za Sudje predstavlja ultimativni spoj izdržljivosti i sofisticiranog dizajna. Svaki detalj ovog oceđivača pažljivo je osmišljen i izrađen od visokokvalitetnih materijala, obećavajući dugotrajnost i neuporedivu otpornost na izazove svakodnevnog korišćenja.

Otpornost na Svakodnevnu Upotrebu:

Kada je u pitanju posuđe, dugovečnost je ključna karakteristika. MYSTIC Veliki nije samo elegantan komad u vašoj kuhinji, već je i snažan partner koji može izdržati svakodnevno opterećenje bez gubitka svoje funkcionalnosti. Otporan je na ogrebotine, udarce i uticaje svakodnevnog korisćenja, obezbeđujući da će vaš oceđivač zadržati svoj prvobitni sjaj dugi niz godina.

Visokokvalitetni Materijali:

Odaberite kvalitet, odaberite MYSTIC Veliki. Ovaj oceđivač je izrađen od vrhunskih materijala koji zadovoljavaju najviše standarde. Otpornost na koroziju i promene boje čini ga pouzdanim izborom za dugoročnu upotrebu. Svaki komad materijala je pažljivo biran kako bi se postigao balans između estetike i trajnosti.

Testiranje na Savršenstvo:

Pre nego što stigne do vašeg doma, svaki MYSTIC Veliki oceđivač prolazi kroz rigorozna testiranja kako bi se garantovala visoka kvaliteta. Ovo testiranje uključuje provere izdržljivosti, stabilnosti i funkcionalnosti, kako biste bili sigurni da ulažete u proizvod koji će zadovoljiti i najzahtevnije kriterijume.

Investicija u Praktičnost, Organizaciju i Stil:

Transformišite svoje kuhinjsko iskustvo uz MYSTIC Veliki Oceđivač za Sudje. Kupovinom ovog proizvoda, ne samo da dobijate efikasno rešenje za organizaciju, već i investirate u dugotrajnu vrednost. Nabavite svoj MYSTIC Veliki danas i doživite spoj praktičnosti, organizacije i stila koji će unaprediti vaš kuhinjski prostor na jedinstven način.

 

Boja

, , , ,

Proizvođač

Proizvođač: Miskone plast doo Srbija

Korpa