fbpx

Oceđivač za posuđe okrugli

Oceđivač za posuđe okrugli

990.00 rsd 825.00 rsd bez PDV

Besplatna dostava za ovaj proizvod

Oceđivač za Posuđe Okrugli: Savršenstvo Forme i Funkcionalnosti

Ako postoji jedan nezamenljiv predmet koji svaka moderna kuhinja treba da ima, to je definitivno oceđivač za posuđe. Ali, zašto baš okrugli oceđivač, pitate se? U narednim redovima otkrićemo zašto je okrugli oceđivač za posuđe dimenzija fi 34 pravi izbor za svaku kuhinju.

1. Optimizacija Prostora sa Okruglim Dizajnom

Okrugli dizajn oceđivača pruža izuzetnu ravnotežu između funkcionalnosti i estetike. Omogućava ravnomernu distribuciju posuđa, što osigurava da svaki komad posuđa ima dovoljno prostora za efikasno sušenje. Osim toga, fi 34 dimenzija je savršena za većinu kuhinjskih površina, čineći ga idealnim čak i za manje prostore.

2. Prednosti Plastičnih Oceđivača

Kada je u pitanju odabir materijala, plastika nosi niz prednosti:

  • Otpornost na rđu: Za razliku od metalnih oceđivača, plastični oceđivači su otporni na rđu. To znači da će vaš oceđivač ostati nov i sjajan godinama.
  • Lakoća čišćenja: Plastični materijal omogućava lako čišćenje i održavanje. Jednostavno isperite ili obrišite, i vaš oceđivač će izgledati kao nov.
  • Lagana težina: Plastika je lagana, što čini premeštanje oceđivača izuzetno lako, čak i kada je pun posuđa.

3. Taca za Sakupljanje Vode

Jedna od ključnih karakteristika ovog oceđivača je i taca ispod, koja sakuplja višak vode. Ovo ne samo da čuva vašu radnu površinu suvom, već i sprečava nastanak vodenih mrlja na posuđu.

4. Zašto Svaka Kuhinja Treba Oceđivač

Nema ništa bolje nego imati mesto gde možete odložiti mokro posuđe, a da ne morate odmah brisati svaki komad. Oceđivač za posuđe okrugli omogućava brže sušenje zahvaljujući optimalnom protoku vazduha. Takođe služi kao privremeni organizator posuđa, štedeći vam vreme i trud.

Zaključak

Kada sumiramo sve, Oceđivač za posuđe okrugli dimenzija fi 34 pruža kombinaciju estetike, funkcionalnosti i praktičnosti. Njegov plastični materijal osigurava dugovečnost i lakoću održavanja, dok taca ispod čuva vašu radnu površinu čistom. Investirajte u kvalitet i praktičnost – odaberite okrugli oceđivač za posuđe i učinite svoju kuhinju još funkcionalnijom!

Šifra proizvoda: IP162 Kategorija:

Oceđivač za posuđe okrugli

Dimenizije : fi 34

Okrugli ocedjivač za posuđe.

Težina 0.20000000 kg
Boja

, , , , ,

Proizvođač

Proizvođač: Immosplast, DOO Nova Pazova, Srbija

Korpa