fbpx

Oceđivač posuđa i escajga, metalni BLACK 986

,

Oceđivač posuđa i escajga, metalni BLACK 986

1,990.00 rsd 1,659.00 rsd bez PDV

Uz ovaj metalni oceđivač dobijate i veliku plasticnu tacnu koja ce skupljati visak vode.
Dimenzije tacne: 45x30cm
Uz ovaj model ocedjivača dobijate i plasticni drzac za escajg sa dve velike pregrade i kukama za kacenje na bilo koju stranu ocedjivača.
Metalni oceđivač za sudove se koristi za isušivanje posuđa nakon pranja. Obojen je bojom koja ga čini otpornim na koroziju.
Oceđivač ima otvore i rešetke na dnu i stranama kako bi omogućili slobodan protok vode iz posuđa i olakšali brže sušenje. Mogu da se postave iznad sudopere ili na kuhinjskom pultu.
Ovaj ocešivač ima rešetke dizajnirane da drze tanjire i ostalo posudje. Prednosti korištenja metalnog oceđivača za sudove uključuju: Uštedu prostora: Oceđivači su dizajnirani da maksimalno iskoriste prostor iznad sudopere ili na kuhinjskom pultu, što može biti korisno u manjim kuhinjama. Brže sušenje: Otvorena konstrukcija oceđivača omogućava brži protok zraka i sušenje posuđa, što može smanjiti vreme potrebno za ručno brisanje ili čekanje da se posuđe prirodno osuši. Higijena: Metalni oceđivači su lako održavajući i obično su otporni na bakterije i plijesan. Mogu se jednostavno očistiti sapunom i vodom ili staviti u perilicu posuđa. Izdržljivost: Metalni oceđivači su čvrsti i izdržljivi, te mogu izdržati težinu različitih vrsta posuđa bez savijanja ili lomljenja. Pri odabiru metalnog oceđivača za sudove, možete uzeti u obzir veličinu svog sudopera i kuhinje, potrebe za dodatnim funkcijama i dizajn koji se najbolje uklapa u vašu kuhinjsku estetiku
Šifra proizvoda: DCOHM986 Kategorije: ,
Ocedjivac posudja i escajga, metalni BLACK 986
šifra artikla DCOHM986
boja: crna
Dimenzije: 48.5x30x10cm

Proizvođač

Poreklo Turska, Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Korpa