fbpx

Noša stolica

,

Noša stolica

420.00 rsd 350.00 rsd bez PDV

Šifra proizvoda: IP147 Kategorije: ,

Noša za decu.

Upoznajte se sa revolucionarnom “Plastičnom Nošom za Decu MIA” – inovativnim rešenjem koje olakšava proces obučavanja vašeg mališana za korišćenje noše! Ova šarena i zabavna noša nije obično sedište; to je mesto gde mališani mogu obaviti svoju malu i veliku nuždu na bezbedan i čist način.

Srednji deo se vadi kako bi se mogla lako očistiti.

 

Osim što pomaže u razvijanju nezavisnosti kod dece, naša plastična noša stolica pruža i mnogo smeha i zabave. Deca će se sigurno nasmejati uz šarene motive i prijateljske životinjske likove koji se nalaze na njoj. To će sigurno učiniti proces učenja korisnim i veselim iskustvom za celu porodicu!

 

Održavanje je jednostavno – samo je ispraznite, isperite i osušite nakon svake upotrebe. Materijal je visokokvalitetna plastika koja se lako čisti i ne zadržava neprijatne mirise. Noša je takođe kompaktna i laka za nošenje, idealna za kuću ili putovanja.

 

Zaboravite na stresne trenutke obučavanja za nošu! Sa našom plastičnom nošom za decu, svaki mali korak ka nezavisnosti postaje velika avantura. Pustite mašti na volju, smejte se zajedno i proslavite svaki uspeh na putu ka odrastanju!

Težina 0.20000000 kg
Boja

,

Proizvođač

Proizvođač: Immosplast, DOO Nova Pazova, Srbija

Korpa