fbpx

Multimedijalna podloga za decu DŽUNGLA

,

Multimedijalna podloga za decu DŽUNGLA

1,490.00 rsd 1,242.00 rsd bez PDV

Šifra proizvoda: nmss79b-1 Kategorije: ,
Dimenzije : 145×98 cm
Rasprostite podlogu i uplovite u novi univerzum igranja autićima i učenja pravila ponašanja u saobraćaju sa vašim mališanima. Na podlozi su predstavljene ulice i malene oaze za životinje gde zajedno sa detetom možete da učite koje životinje postoje i gde koja životinja živi.
Prilikom igranja sa autićima, dete će oponašati ponašanja odraslih i na taj način će iskusiti svet oko sebe na neki malo drugačiji način, a to će naravno dovesti do učenja novog ponašanja . Učenje zasnovano na igri gradi detetovo razumevanje sveta i njegove kognitivne sposobnosti. Prema tome, svaka igra sa autićima je prilika da dete nauči nešto novo o prostornoj inteligenciji, logičkom rasuđivanju i kreativnom razmišljanju, i to u bezbednom okruženju i na najzabavniji mogući način. Razmatraju različite scenarije i rešavaju probleme. Zbog čega je došlo do sudara, da li je brza vožnja dovela do skretanja sa staze ili do prevrtanja autića – i odgovore na sva ta pitanja dete kroz igru dobija iz prve ruke na bezbedan način u okviru vašeg doma. Igra autićima pomaže u razvoju finih motoričkih veština deteta. Mališani mogu dosta da nauče dok dok kroz igru razvijaju koordinaciju ruku i očiju,Međutim, pored benefita koji dolaze u vidu razvoja motoričkih veština, treba napomenuti da igranje sa autićima i automobilima za vožnju može pomoći i u jačanju društvenog, fizičkog i emocionalnog razvoja deteta. Kroz igru sa autićem dete uči da koristi maštu kao i na koje načine može da se izrazi i koje reči da koristi u razgovoru. Ujedno, savladavaju i neke osnovne koncepte kretanja i komandi kao što su: kreni/stani, brzo/sporo, gore/dole i to sve interaktivno, u zamišljenom svetu icrtanom na podlozi.
Sama podloga je pogodna za korišćenje kako u kući tako i napolju – i može da bude vaš najbolji saveznik na svim dvorišnim aktivnostima. Kada vam podloga nije potrebna više, možete je lako srolati i odložiti u ćošak – mada ne vidimo razlog zašto jer će mališani uvek biti spremni da se igraju na njoj.

Proizvođač

Proizvođač QLUX, Poreklo Turska , Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Korpa