fbpx

Multifunkcionalni organizer MEGA HOLDER

,

Multifunkcionalni organizer MEGA HOLDER

590.00 rsd 325.00 rsd bez PDV

Multifunkcionalni organizer MEGA HOLDER

Dimenzije: 13.5×15.5x11cm 

Organizer koji je pogodan za odlaganje različitih stvari  – od escajga, preko četkica do olovaka.

 

Шифра производа: MPJ295 Категорије: ,
Multifunkcionalni organizer MEGA HOLDER – složi sve uredno da bude pregledno!

Dobrodošli u svet organizacije gde praktičnost susreće eleganciju – upoznajte naš Multifunkcionalni organizer MEGA HOLDER! Sa preciznim dimenzijama od 13.5×15.5x11cm, ovaj funkcionalni komad nije samo prostor za odlaganje, već i estetski dodatak vašem prostoru.

Ovaj inovativni organizer dizajniran je kako bi savršeno odgovarao vašim potrebama. Bilo da su u pitanju escajg, četkice ili olovke, MEGA HOLDER pruža praktično rešenje za odlaganje raznovrsnih stvari. Njegov izvlačivi gornji deo sa sitnim rupicama omogućava vam organizaciju predmeta na jednostavan i pregledan način.

Izrađen od visokokvalitetne plastike, MEGA HOLDER nije samo izuzetno funkcionalan, već i estetski privlačan. Njegov moderni dizajn dodaje notu elegancije vašem prostoru, čineći ga još privlačnijim. Ovaj organizer je ne samo ukras vašeg stola, već i efikasan alat za održavanje prostora urednim.

Transformišite svoj radni prostor ili trpezariju uz Multifunkcionalni organizer MEGA HOLDER. Neka vaša okolina odražava vašu organizovanost i stil – nabavite svoj MEGA HOLDER danas i unapredite način na koji upravljate svakodnevnim stvarima!

Multifunkcionalni organizer MEGA HOLDER donosi jedinstvenu karakteristiku koja će revolucionisati način na koji organizujete svoje stvari. Ključna prednost ovog organizera je njegov izvlačivi gornji deo opremljen sitnim rupicama, stvarajući savršeno organizovan prostor za escajg, četkice, olovke i druge sitnice. Ove precizno postavljene rupice omogućavaju vam da lako i brzo pronađete svaki predmet, čineći organizaciju ne samo efikasnom, već i vizuelno privlačnom.

Kvalitetna plastika od koje je MEGA HOLDER izrađen obezbeđuje dugotrajnost i pouzdanost. Materijal nije samo estetski privlačan, već i izuzetno otporan na svakodnevnu upotrebu. Sposobnost održavanja svoje forme i boje čini ovaj organizer trajnim rešenjem za održavanje prostora urednim.

Estetika i funkcionalnost idu ruku pod ruku, čineći MEGA HOLDER ne samo praktičnim, već i elegantnim dodatkom vašem prostoru. Bez obzira da li ga koristite na radnom stolu, u kuhinji ili na trpezarijskom stolu, ovaj organizator će sigurno privući pažnju svojim modernim dizajnom i sposobnošću da transformiše haos u urednost.

Investirajte u organizaciju sa stilom – Multifunkcionalni organizer MEGA HOLDER je vaš partner u održavanju prostora besprekorno organizovanim. Uzmite kontrolu nad svakodnevnim haosom i unapredite svoj životni prostor uz ovaj elegantni i praktični dodatak!

Dopustite da vaš radni prostor ili trpezarija zrače organizacijom i elegancijom uz Multifunkcionalni organizer MEGA HOLDER. Ovaj proizvod nije samo praktičan, već predstavlja ključni dodatak koji će transformisati vaš stol u besprekoran prostor.

Sa dimenzijama 13.5×15.5x11cm, MEGA HOLDER je pažljivo dizajniran kako bi zadovoljio sve vaše potrebe organizacije. Elegantan dizajn ovog organizera ne samo da privlači pažnju, već i pruža funkcionalnost koja olakšava održavanje prostora urednim. Svaki detalj je pažljivo promišljen kako bi se stvorio sklad između estetike i praktičnosti.

Izdvajamo posebnu prednost ovog organizera – izvlačivi gornji deo sa sitnim rupicama. Ova karakteristika ne samo da pruža prostor za odlaganje raznovrsnih predmeta, već i omogućava da svaki od njih bude na dohvat ruke. Organizacija escajga, četkica i olovaka nikada nije bila lakša i estetski prijemčivija.

Investirajte u red i praktičnost sa MEGA HOLDER-om danas. Ovaj proizvod nije samo organizator, već i statement komad koji unapređuje atmosferu svakog prostora. Transformišite način na koji organizujete svoje stvari, čineći svaki trenutak proveden za stolom u prijatno iskustvo. Nabavite svoj Multifunkcionalni organizer MEGA HOLDER i doživite harmoniju između stila i organizacije!

 

 

 

Тежина 0.50000000 кг
Boja

, ,

Proizvođač

Proizvođač: MegaPlast Jovanovic DOO, Nova Pazova, Srbija

Корпа