fbpx

Mozaik red dekomarin sunđeraste podne prostirke 65*10cm

,

Mozaik red dekomarin sunđeraste podne prostirke 65*10cm

59.00 rsd 50.00 rsd bez PDV

Mozaik red dekomarin sunđeraste podne prostirke 65*10cm

Rolna je široka 65 cm, cena je izražena na 10cm dužine, tako da ako u količinu upišete npr10 kom dobižete prostirku 65*100cm duzine
Cena: 65cmx100cm 590din
Širina rolne je 65cm dužinu birate sami. Veoma lake za održavanje, sprečavaju proklizavanje, štite vaše podove od vode, prljavštvine I habanja.

Šifra proizvoda: SMMDEKO-1-1-1 Kategorije: ,

Dostupnost: Na zalihama

Mozaik red dekomarin sunđeraste podne prostirke 65*10cm : Harmonija Braonkastih i Crvenih Tona za Vaše Kupatilo

Uplovite u svet elegancije i udobnosti sa Mozaik Red sunđerastom prostirkom, dizajniranom da vaše kupatilo pretvori u pravu oazu stila. Inspirirana umetnošću mozaika, ova prostirka u pretežno braonkastim i crvenim tonovima je stvorena da odrazi vaš ukus i ljubav prema detaljima.

Autentičan Dizajn Inspirisan Mozaikom
Pretvorite svoj pod u umetničko delo! Svojim bogatim braonkastim i crvenim tonovima, Mozaik Red prostirka je savršena imitacija klasičnog mozaika, pružajući vašem kupatilu dozu sofisticiranosti i topline.

Fleksibilnost Izabira Dužine
Razumemo da svaki prostor ima svoje jedinstvene dimenzije i potrebe. Zato smo Mozaik Red sunđerastu prostirku prilagodili vama, nudeći cenu formiranu na svakih 10cm. Bez obzira na veličinu vašeg kupatila, imate slobodu da odredite pravu dužinu prostirke, optimizujući svoju investiciju.

Udobnost i Sigurnost u Jednom
Pored njenog atraktivnog dizajna, Mozaik Red prostirka je dizajnirana da pruži sigurnost vašim koracima, smanjujući rizik od klizanja na mokrim površinama. Njena sunđerasta struktura obećava udobnost i mekoću pri svakom koraku.

Zaključak
Da li je vaše kupatilo spremno za transformaciju? Dopustite da Mozaik Red sunđerasta prostirka postane centralni komad koji će uneti toplinu, eleganciju i funkcionalnost u vaš prostor. Izaberite dužinu koja vam najbolje odgovara i uronite u svet luksuza pod vašim nogama!

Težina 0.00000000 kg

Proizvođač

Proizvođač TROPIK Poreklo Turska, uvoznik SMM RODA, Zemun

Korpa