fbpx

Montažni sto za rukohvat GEHE 40×34

,

Montažni sto za rukohvat GEHE 40×34

990.00 rsd 825.00 rsd bez PDV

Montažni sto za rukohvat GEHE 40×34
Dimenzije: 40x34x1cm
Modularni je što znači da se prilagođava svakom naslonu na krevetu.
Boje: crna i mahagoni
Materijal: Bambus
Montažni sto za rukohvat GEHE , POMOCNI STO, sto za namestaj
Montažni sto za rukohvat GEHE , POMOCNI STO, sto za namestaj
Šifra proizvoda: AV356290gehe Kategorije: , Oznake: , ,

Montažni sto za rukohvat GEHE 40×34 – Praktičnost i Estetika u Vašem Domaćinstvu

Predstavljamo Vam inovativno rešenje za dodatni prostor u Vašem domu – Montažni sto za rukohvat GEHE 40×34. Ovaj mini sto namenjen je postavljanju na rukohvate fotelja, ugaonih garnitura i sličnog nameštaja, pružajući vam mogućnost da pretvorite rukohvat u funkcionalnu površinu.

STO GEHE 40×34 dizajniran je sa ciljem da vam omogući praktičnost i udobnost u svakodnevnim trenucima opuštanja. Idealan je za sve ljubitelje čitanja, uživanja u kafi ili čaja dok sedite u udobnoj fotelji ili gledate TV na ugaonoj garnituri.

Ovaj mini sto omogućava da pretvorite rukohvat u površinu na koju možete bezbedno odložiti čašu, šolju ili tanjir bez straha od prolivanja. Na taj način, stvara se dodatni prostor za vaše omiljene napitke i sitnice, čineći vaše domaćinstvo još funkcionalnijim.

Sto za nameštaj to je izrađen od visokokvalitetnog bambusa, pružajući ne samo izdržljivost već i estetski doprinos vašem prostoru. Debljina od 1cm garantuje stabilnost i dugotrajnost proizvoda. Ovaj materijal se savršeno uklapa sa svakim rukohvatom, čineći ga savršenim dodatkom za svaki tip nameštaja.

Sto za nameštaj – nešto bez čega niste ni znali da ne možete da živite!

 

Donja strana samog stola je od filca i sprečava proklizavanje a gornja je glatka tako da je čišćenje veoma lako – samo prebrišete krpom.

Pored postavljanja na rukohvate, GEHE 40×34 može se proširiti preko površine i koristiti kao sto za nameštaj. Fleksibilnost i jednostavnost montaže čine ga prilagodljivim za različite potrebe u vašem domu.

Uz GEHE 40×34, unapredite svoj dom dodatnim prostorom i funkcionalnošću. Ovaj elegantni i praktični dodatak vašem nameštaju pruža vam mogućnost da uživate u trenucima opuštanja bez brige o neredu. Kvalitetan bambus i pažljiv dizajn čine ga savršenim izborom za svaki prostor. Ne propustite priliku da unapredite svoje domaćinstvo uz ovaj jedinstveni Montažni sto.

Montažni sto za rukohvat GEHE , POMOCNI STO, sto za namestaj
Montažni sto za rukohvat GEHE , POMOCNI STO, sto za namestaj
Boja

,

Proizvođač

Poreklo Turska , Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Korpa