fbpx

Metalni stalak za kolače na 2 nivoa u imitaciji čipke Lace STAND

, ,

Metalni stalak za kolače na 2 nivoa u imitaciji čipke Lace STAND

2,490.00 rsd 2,075.00 rsd bez PDV

Metalni stalak za kolače na 2 nivoa u imitaciji čipke Lace STAND h 36cm

Dimenzije :

Donji deo : prečnik 24 cm

Gornji deo : prečnik 16 cm

Ukupna visina : 36 cm

Razmak izmedju spratova : 13,5 cm

Elegantan i stabilan metalni stalak za kolače na 2 sprata , sa ručkom za lakše prenošenje.

Metalni stalak za kolače na 2 nivoa spratni stalak stalak za posluzivanje

 

Dostupnost: Na zalihama

Elegantni Metalni Stalak za Kolače na 2 Nivoa u Imitaciji Čipke – Lace STAND

 

 

Uz Metalni stalak za kolače na 2 nivoa u imitaciji čipke – Lace STAND, podarite svojim poslasticama poseban trenutak istinske elegancije. Sa dimenzijama koje pružaju funkcionalnost i estetiku, ovaj stalak će dodati sofisticiran dodir svakom vašem stolu.

Specifikacije:

  • Donji deo: Prečnik 24 cm
  • Gornji deo: Prečnik 16 cm
  • Ukupna visina: 36 cm
  • Razmak između spratova: 13,5 cm

Elegancija koja Oduzima Dah: Metalni stalak za kolače na 2 nivoa, s prelepim detaljima imitacije čipke – Lace STAND, unapređuje svaki trenutak posluživanja. Elegancija ovog stalaka ne leži samo u njegovoj funkcionalnosti, već i u pažljivo oblikovanim ornamentima koji dodaju sofisticiranost svakom delu vaše poslastičarske kreacije.

Odlična Stabilnost: Osim što privlači poglede, ovaj stalak pruža i neosporivu stabilnost. Svaki deo je pažljivo dizajniran kako bi se osigurala čvrstina i podrška kolačima ili tortama na oba nivoa. Bez obzira na to koliko su vaši kulinarski izazovi veliki, Lace STAND će ih sigurno podržati.

Ručka za Savršen Prenos: Dodatni dodir praktičnosti dolazi u obliku elegantne ručke koja je diskretno uključena u dizajn. Ova ručka ne samo da omogućava lakše prenošenje, već takođe dodaje dodir gracioznosti celokupnom izgledu stalaka. Sa Lace STAND, prenos vaših poslastica postaje istinsko umetničko iskustvo.

Centralni deo na Svakoj Proslavi: Lace STAND nije samo praktičan, već i dekorativan. Svaka proslava postaje prilika za predstavljanje vaših kulinarskih dostignuća sa stilom. Bilo da je reč o rođendanima, venčanjima ili posebnim događajima, ovaj stalak dodaje notu raskoši i elegancije svakom slavlju.

Inovativnost Montaže:

Metalni stalak za kolače na 2 nivoa, sa svojim intuitivnim i lako sklapajućim sistemom, pruža izuzetno korisno iskustvo prilikom pripreme za bilo koju proslavu.

Brza i Jednostavna Montaža: Sastavljanje ovog stalaka je pravo zadovoljstvo zahvaljujući pametnom dizajnu i jednostavnom šrafljenju. Svaki deo se uklapa precizno, omogućavajući vam da brzo i efikasno postavite impresivan deo posluživanja. Bez potrebe za komplikovanim uputstvima, Lace STAND se sastavlja u trenu, čime vam ostavlja više vremena za usavršavanje poslastičarskih detalja.

Šrafljenje za Neosporivu Čvrstoću: Jednom kada se delovi postave na svoja mesta, šrafljenje dolazi do izražaja kao ključni element koji obezbeđuje čvrstoću i stabilnost celog stalaka. Ovaj sistem osigurava da vaša poslastica ostane sigurna i nenarušena tokom celog događaja, bez obzira na to koliko gostiju ili uzbuđenja.

Praktičnost na Dohvat Ruke: Bez obzira na vrstu proslave, Lace STAND će se pokazati kao dragocen dodatak vašem aranžmanu. Bilo da je reč o rođendanu, venčanju ili jubileju, ovaj stalak pruža praktičnost i efikasnost u postavljanju centralnog mesta za vaše kulinarske kreacije. Jednostavnost montaže omogućava vam da se fokusirate na estetiku poslastica umesto na tehničke detalje.

Uz jednostavan i efikasan sistem montaže, ovaj stalak postaje neizostavan deo vaše kulinarske opreme, pružajući vam mogućnost da istaknete svoje majstorstvo na svakoj proslavi.

Univerzalna Svestranost Lace STAND Stalaka:

Ovaj metalni stalak na 2 nivoa – Lace STAND, nije samo praktičan, već je i savršeno prilagođen za zadovoljenje raznovrsnih ukusa i potreba svakog domaćinstva.

Dizajniran za Različite Delikatese: Svestranost ovog stalaka postiže se pažljivim dizajnom koji omogućava postavljanje različitih poslastica. Bez obzira da li se radi o bogatim tortama, prozračnim kolačima, ili slanim grickalicama, Lace STAND će se uklopiti u svaku situaciju i istaći lepotu svakog kulinarskog remek-dela.

Spratni stalak za kolace : Ponosno Ističe Raznolikost

Ovaj stalak ne pravi kompromise kada je reč o raznolikosti. Sa dva nivoa i dovoljno prostora između, Lace STAND omogućava istovremeno prikazivanje slatkih i slanih đakonija, dodajući dinamičnost i šarm svakom stolu. Bez obzira na to koliko su vaše poslastice raznovrsne, ovaj stalak će im pružiti zajednički prostor da zablistaju.

Luksuzna Nota za Svakodnevne Trenutke: Ovaj stalak nije rezervisan samo za posebne prilike. Dizajniran je kako bi unapredio svakodnevne trenutke, dodajući notu luksuza svakom vašem obroku. Neka vaša jutra postanu elegantnija uz postavljene kolače na Lace STAND-u ili neka porodična okupljanja budu posebna uz raznovrsne slane grickalice predstavljene na istom mestu.

Praktičnost za Svečane i Opšte Trenutke: Lace STAND savršeno balansira između funkcionalnosti i estetike, čineći ga idealnim za svaki trenutak. Bilo da organizujete veliku proslavu ili jednostavno uživate u mirnom porodičnom okupljanju, ovaj stalak će biti neizostavan deo svakog stola, prateći vaše kulinarske poduhvate s elegancijom.

Oživite Raznolikost na Vašem Stolu: Neka Lace STAND bude centralno mesto gde se susreću različite ukuse, boje i mirisi. Ovaj stalak postaje središnje mesto raznolikosti, pružajući vam priliku da istaknete svoj kulinarski entuzijazam i učinite svaki trenutak jedinstvenim i nezaboravnim.

Prenosivost sa Stilom – Bezbednost i Elegancija u Svakom Koraku:

Jedan od ključnih atributa Lace STAND stalaka je njegova sposobnost da pruži ne samo elegantno postavljanje vaših kulinarskih umetničkih dela, već i praktičnost u prenošenju, čime se osigurava da vaša pažljivo pripremljena poslastica stigne na cilj u savršenom stanju.

Elegantna Ručka za Bezbedan Transport: Lace STAND se ističe praktičnom ručkom za prenošenje, koja je dizajnirana s pažnjom prema estetici. Ova ručka ne samo da dodaje eleganciju stalaku već i omogućava vam da lako prenesete svoje kulinarske kreacije sa stola na željeno mesto. Bez obzira na to da li se krećete kroz prostoriju punu gostiju ili se pripremate za iznošenje poslastica napolje, ova ručka će vam omogućiti da to obavite sa stilom.

Sigurnost na Prvom Mestu: Pri prenošenju kolača, torti ili drugih poslastica, bezbednost je ključna. Lace STAND osigurava da vaša poslastica ostane netaknuta i sigurna tokom transporta. Ručka je dovoljno čvrsta da izdrži težinu poslastice, čime se smanjuje rizik od neželjenih nesreća. Tako možete biti sigurni da će vaše kulinarsko remek-delo stići na destinaciju u savršenom stanju.

Bez Brige o Oštećenju ili Neredu: Jednom kada su vaši kolači postavljeni na elegantan način, ne želite brinuti o potencijalnom neredu ili oštećenju tokom prenosa. Lace STAND ne samo da obezbeđuje siguran prenos, već i održava integritet poslastica. Bez obzira na to koliko su delikatni ili ukrašeni, vaši kulinarski majstori će ostati netaknuti i spremni za uživanje.

Praktičnost sa Estetskim Pečatom: Prenosivost Lace STAND stalaka je spoj praktičnosti i estetike. Ova funkcionalnost ne samo da vam olakšava život već i doprinosi ukupnom doživljaju prezentacije vaših kulinarskih kreacija. Sada možete nositi svoje poslastice sa stilom i uživati u svakom trenutku deleći svoj gastronomski talenat sa svetom.

Za veću ponudu stalaka kliknite OVDE

Za dekoraciju slatkog stola, klinite OVDE 

Metalni stalak za kolače na 2 nivoa spratni stalak stalak za posluzivanje
Metalni stalak za kolače na 2 nivoa spratni stalak stalak za posluzivanje
Težina 0.00000000 kg

Proizvođač

Zemlja porekla Kina, Uvoznik za Srbiju: Tuto Per Tutti N. Bograd

Korpa