Metalni držač za kese DEKI

690.00 rsd 575.00 rsd bez PDV-a

Šifra proizvoda: AZ197 Kategorije: , , , ,
Za kesu punu kesa ili za kesu za odlaganje otpada tu je :
Metalni držač za kese
Dimenzije: 26x20x6cm
širina kuke: 2cm
Materijal: Metal
Boja: Siva
Gde vam stoji kesu u koju odlazite smeće iz kuhinje? Uglavnom na podu ili na samoj kuhinji a neretko pokušate i da je zakacite na vrata ali vam ne uspeva.
E pa tim mukama je došao kraj jer tu je sada nas držač za kese. Odgovara bilo kojoj kesi iz prodavnice. Svim onim kesama koje inače koristite za odlaganje smeća u kuhinji. Nema montaže, na držacu se nalazi nosač koji odgovara kuhinjskim vratima, kada je okacen držač ne ometa otvaranje i zatvaranje vrata.
Držač je uradjen od čvrstog metala kako bi mogao izdržati i punu kesu smeća. Nema više prosipanja i prevrtanja kese, kada se postavi kesa na držacu uvek stoji uspravno. Držač je napravljen bas tako da kesa stoji otvorena ispred radne ploče pa sav otpad koji se nalazi na radnoj ploči možete istresti u kesu koristeći samo jednu ruku jer kesa je već otvorena i stoji na držacu. Kada se kesa napuni jednostavno je uklonite i zamenite sa novom praznom kesom.
Ovaj držač štedi vam i vreme i novac. Ne morate kupovati dodatne kante i kese za smeće, svi u kuci već imamo gomilu kesa iz prodavnice koje čuvamo za ono „zatrebace nekad“ e evo sada je prilika. Sav višak koji ostane na radnoj ploči samo jednim potezom gurnite ka ivici radne ploče i upasce u kesu koja se nalazi na drzacu. Osim za otpad ovaj držač možete koristiti i za kese sa bilo kojim sadržajem koji želite da vam uvek bude na dohvat ruke.

Proizvođač

Poreklo Turska, uvoznik za Srbiju TPR Kovplast, KG, Golubinci

Korpa