fbpx

Metalni čiviluk sa granit pločom i stalkom za kišobran 180

,

Metalni čiviluk sa granit pločom i stalkom za kišobran 180

3,300.00 rsd 2,750.00 rsd bez PDV

Metalni čiviluk sa granit pločom i stalkom za kišobran 180

Materijal: mermer/metal/plastika

Boja: braon/crna

Visina: 180cm
Postolje: fi 37cm

Metalni čiviluk sa granit pločom i stalkom za kišobran 180 – Elegantno rešenje za organizaciju

Metalni čiviluk sa granit pločom i stalkom za kišobran visine 180cm predstavlja vrhunsko rešenje za sve vaše potrebe organizacije prostora. Ne samo da je praktičan, već oduzima dah svojom estetikom, čineći vaš prostor elegantnim i funkcionalnim istovremeno.

Ovaj izvanredan komad nameštaja ističe se svojom impozantnom visinom od 180cm, pružajući vam obilje prostora za odlaganje jakni, kaputa, i drugih komada garderobe. Kombinacija materijala od mermera, metala i plastike ne samo da ga čini izuzetno izdržljivim, već mu dodaje i neodoljivu estetsku privlačnost.

Metalni čiviluk je dostupan u kombinaciji braon i crne boje. Bez obzira da li preferirate toplinu braon nijansi ili klasičnu eleganciju crne, ovaj čiviluk će dodati sofisticiranu notu svakom prostoru u kojem se nalazi.

Čiviluk sa postoljem kao centralni deo svakog hodnika!

Metalni čiviluk sa granit pločom i stalkom za kišobran 180 , Čiviluk sa postoljem,

Granit ploča koja krasi ovaj čiviluk nije samo dekorativni element – ona dodaje dodatnu eleganciju i luksuz prostoru. Sa svojom izdržljivošću i jedinstvenim šarmom granita, ova ploča ističe se kao funkcionalan i estetski privlačan detalj, dopunjujući izgled čiviluka na najbolji mogući način.

Ovaj čiviluk nije samo komad nameštaja – on je simbol organizacije, stila i elegancije. Metalni čiviluk sa granit pločom i stalkom za kišobran 180 će transformisati vaš prostor, čineći ga harmoničnim i dobro organizovanim, dok istovremeno dodaje dozu luksuza i sofisticiranosti.

Stabilno mermerno postolje Metalnog čiviluka sa granit pločom i stalkom za kišobran 180 pruža neupitnu čvrstoću i stabilnost, čineći ga pouzdanim rešenjem za vaš hodnik, sobu ili poslovni prostor. Ovo postolje je temelj koji garantuje da će čiviluk stajati čvrsto i sigurno čak i pod opterećenjem, osiguravajući da vaša garderoba ostane uredno odlagana bez straha od prevrtanja ili nesigurnog stajanja.

Dodatni stalak za kišobrane predstavlja izuzetno praktičan dodatak Metalnom čiviluku. Omogućava vam da organizujete kišobrane na efikasan način, čuvajući ih na dohvat ruke kada vam zatrebaju. Bez obzira na vremenske uslove napolju, ovaj stalak pruža sigurno mesto za vaše kišobrane, sprečavajući nered i olakšavajući njihovo korišćenje prilikom izlaska iz kuće ili kancelarije.

Metalni čiviluk sa granit pločom i stalkom za kišobran 180 je ne samo funkcionalan komad nameštaja, već i estetski privlačan detalj koji doprinosi eleganciji i stilu vašeg prostora. Bez obzira na vremenske uslove i količinu garderobe koju posedujete, ovaj čiviluk će vam pomoći da održite prostor urednim i organizovanim, bez kompromisa po pitanju stila i elegancije.

Za još proizvoda za organizaciju domaćinstva, kliknite OVDE 

 

Korpa