fbpx

Merice Mile Set 8-1

,

Merice Mile Set 8-1

590.00 rsd 492.00 rsd bez PDV

Merice Mile Set 8-1

Dimenzije :

1. 1 cup ( 1 šolja ) / 250 ml / 8×7,5cm, visina 5,5 cm / plava

2. 1/2 cup ( pola šolje ) / 125 ml / 7,5 x7 c 3,5 cm / plava

3. 1/3 cup ( trećina šolje ) / 85 ml / 6,5 x 6 x 3 cm / zelena

4.1/4 cup ( četvrtina šolje ) / 6x 5x 2,5 cm / zelena

5. 1 TBS ( supena kašika ) / 15ml / 5 x 4,5 x 1 cm / žuta

6. 1 TSP ( kafena kašika) / 5 ml / 4 x 3,5 x 0,5 cm / žuta

7. 1/2 TSP ( pola kafene kašike ) / 2,5 ml / 3,5 x 3x 0,5cm / crvena

8. 1/4 TSP ( četvrtina kafene kašike) / 1,25 ml / 2,5 x 2 x 0,5 cm / crvena

Perive u sudomašini, višekratne.

 

Šifra proizvoda: msp050 Kategorije: , Oznake: , ,
Ušteda Vremena i Preciznost: Magija Korišćenja Merice Mile Set 8-1 u Vašoj Kuhinji

Svaki pasionirani kuvar, bilo amater ili profesionalac, zna koliko je preciznost bitna u kuhinji. Često se nađemo u situaciji gde recept traži specifičnu meru sastojka, a mi tragamo za pravom mernom jedinicom. Upravo zato je kreiran Merice Mile Set 8-1 – komplet koji će revolucionarizovati način na koji pristupamo kuvanju.

Zamislite situaciju: pripremate omiljenu tortu i recept traži tačno 85 ml ulja. Tradicionalno, prvo biste potražili odgovarajuću meru ili čak vagu, možda čak i konvertovali mere. Ali sa Merice Mile setom 8-1 , sve je mnogo jednostavnije. S obzirom da svaka merica ima utisnuto dva merna sistema, pronaći ćete savršenu meru za tren oka.

Boje su ne samo estetski dopadljive, već i funkcionalne. Kada brzo treba da nađete meru od 250 ml ili 1 šolje, nema potrebe za dugim traženjem. Vibrantne boje koje odvajaju veće, srednje, manje i najmanje dimenzije čine proces jednostavnijim.

Naravno, kada kuvamo, želimo da naš radni prostor bude što organizovaniji. Sa Merice Mile setom 8-1, to je postalo mnogo lakše. Svaka merica ima poseban deo koji omogućava da je okačite ili da je povežete sa drugima iz seta. Tako ne samo da štedite prostor, već i sprečavate gubitak bilo koje merice.

No, najveći benefit koji ovaj set nudi je bez sumnje ušteda vremena. Umesto da vadite vagu, postavljate posudu, podešavate nulu i merite, sada jednostavno uzmete potrebnu Merice Mile setom 8-1  i izmerite sastojak. Nakon toga, umesto da perete posudu u kojoj ste merili, jednostavno isperete svoju mericu, što je mnogo brže i praktičnije.

Za sve one koji vole da eksperimentišu sa međunarodnim receptima, ovaj set je nezamenjiv. Bilo da je u pitanju američki recept koji koristi mere poput “cups” ili domaći koji se oslanja na mililitre, vi ste spremni. Plus, set je idealan za različite vrste sastojaka, od začina, preko brašna, do tečnosti.

U svetu kulinarskih umetnosti, gde svaka sekunda i svaki gram mogu praviti razliku, Merice Mile Set 8-1 je više od pomoćnog alata. To je pravi saveznik koji će vam omogućiti da svaki obrok pripremite sa lakoćom i preciznošću. Uz ovaj set, vaša kuhinja postaje mesto gde se magija zaista događa.

Proizvođač

Proizvođač: Miskone plast doo Srbija

Korpa