fbpx

Fiokar MEDA 4/1 dezen sa četiri fioke

Fiokar MEDA 4/1 dezen sa četiri fioke

2,990.00 rsd 2,492.00 rsd bez PDV

Fiokar Meda

Dimenzije: 43x38x h93cm

Fiokar Meda sa 4 fioke

Šifra proizvoda: PD298-meda Kategorija: Oznake: , ,

Dostupnost: Na zalihama

Fiokar Meda 4

Dimenzije: 43x38x h93cm

Materijal: regranulirani PP

Plastični fiokar sa prednjom aplikacijom Mede na njegovoj masci od fioke je praktičan i funkcionalan komad nameštaja koji je idealan za organizaciju i skladištenje različitih stvari u dečijoj sobi. Ova aplikacija Mede na fiokaru može biti šarmantan dodatak, koji privlači pažnju dece i doprinosi estetici prostora. U narednih 600 reči, istražićemo različite primene ovog plastičnog fiokara sa Medom na masci fioke.
1. Organizacija Dečijih Stvari: Jedna od osnovnih primena ovog fiokara je organizacija dečijih stvari. Fiokar je idealno mesto za skladištenje odeće, igračaka, knjiga i drugih predmeta. Svaka fioka može biti namenjena određenoj kategoriji stvari, što pomaže deci da lako pronađu ono što im je potrebno.
2. Učenje o Redu i Organizaciji: Ovaj fiokar može biti koristan alat za učenje dece o važnosti reda i organizacije. Roditelji mogu zajedno sa decom organizovati stvari u fiokama, učeći ih veštinama organizacije i održavanja urednosti u sobi.
3. Estetski Dodatak Dečijoj Sobi: Aplikacija Mede na masci fioke dodaje šarm dečijoj sobi. Dizajn sa omiljenim crtanim junakom, poput Mede, čini ovaj komad nameštaja privlačnim za decu i doprinosi ukupnom izgledu prostora.
4. Sigurnost i Praktičnost: Plastični materijal fiokara je lak za održavanje i čišćenje. Takođe, fiokar je bezbedan za decu jer nema oštrih ivica ili delova koji bi mogli da predstavljaju rizik.
5. Raznovrsne Primene: Ovaj fiokar nije namenjen samo za dečije sobe. Može se koristiti i u igraonicama, vrtićima, ili kao dodatni prostor za odlaganje u bilo kojoj sobi u kući. Pored toga, može poslužiti i kao stočić ili površina za igranje.
6. Motivacija za Održavanje Čistoće: Deca često vole da svoje stvari smeštaju u fiokare sa zabavnim dizajnom. To ih može motivisati da održavaju urednost tako što će stavljati svoje igračke i stvari nazad u fiokare nakon korišćenja.
7. Kreativne Primene: Osim osnovne svrhe skladištenja, ovaj fiokar može poslužiti kao inspiracija za kreativne aktivnosti. Deca mogu koristiti površinu fioke za crtanje, pravljenje zadataka ili za organizaciju svojih umetničkih projekata.
Zaključak: Plastični fiokar sa aplikacijom Mede na masci fioke je multifunkcionalan i praktičan komad nameštaja koji donosi koristi kako deci, tako i roditeljima. Kroz organizaciju, estetiku, bezbednost i mogućnost učenja, ovaj fiokar postaje nezamenljiv deo dečije sobe. Osim toga, doprinosi stvaranju pozitivnog okruženja za decu, podstičući ih na red i organizaciju, dok istovremeno pruža zabavu kroz aplikaciju Mede na svojoj masci fioke.
Težina 5.00000000 kg

Proizvođač

Proizvođač ELIF ,Poreklo Turska , Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Korpa