fbpx

Levak za tegle – teglir

,

Levak za tegle – teglir

180.00 rsd 150.00 rsd bez PDV

 

Boja zavisi od trenutne dostupnosti u magacinu.

Setite se tih posebnih trenutaka kada je vaša baka brižljivo sipala džem od šljiva u staklenke, dok je miris sveže kuvanog voća ispunjavao celu kuhinju. Sada možete ponovo doživeti te dragocene trenutke uz naš plastični levak za tegle.

Ključne karakteristike:

  • Savršene dimenzije: Naš levak, sa dimenzijama od 19 x 16 x H14 cm, idealno je dizajniran da se savršeno uklopi u većinu tegli, osiguravajući da svaka kapljica vaših dragocenih kreacija završi tačno gde treba.
  • Sprečava prosipanje: Smanjuje šanse za nered i gubitak materijala. Bez obzira da li sipate vrući džem ili marinadu, ovaj levak će vam pomoći da to uradite precizno i uredno.
  • Dizajn koji štiti: Izrađen od visokokvalitetne plastike, otporan je na visoke temperature, garantujući da vaše ruke ostanu sigurne i zaštićene.

Nostalgija na dlanu vaše ruke:

Dok koristite naš plastični levak, moći ćete zamišljati mirisne slike iz detinjstva, od bakinog kuhinjskog stola prekrivenog crvenim i zlatnim bojama konzervirane hrane, do toplog osećaja zajedništva i ljubavi. Oživite te momente, ne samo kroz sećanja, već i kroz sopstvene kreacije.

Ne čekajte! Vratite komadić tradicije i topline u vašu kuhinju danas uz naš plastični levak za tegle. Sada je pravo vreme da nastavite porodičnu tradiciju i da započnete sa pripremom vaše zimnice baš kao što je to nekad činila vaša baka.

 

Šifra proizvoda: dr10472 Kategorije: ,

levak za tegle

dimenzije 19 x 16 x H14 cm

 

Proizvođač

Proizvodnja Drina Plastika-86 doo, Nova Pazova

Možda će vam se svideti …

Korpa