fbpx

Kutija za odlaganje NOMIL BOX 50L

,

Kutija za odlaganje NOMIL BOX 50L

1,790.00 rsd 1,492.00 rsd bez PDV

Plastična kutija za odlaganje
Zapremina: 50L
Dimenzije: 60x40xh29cm
Šifra proizvoda: MN627 Kategorije: ,

Dostupnost: Na zalihama

Kutija za odlaganje NOMIL BOX 50L

Dimenzije: 60x40xh29cm
Plastična kutija sa točkićima namenjena za odlaganje raznih stvari
Zapremina 50L
Ručke fiksiraju poklopac tako da nema ispadanja stvari.

Plastična kutija sa točkićima namenjena za odlaganje raznih stvari. Pomoću ručki se zatvaraju “hermetički” pa i otuda sam naziv BOX.
Plastične box kutije od 50 litara sa točkićima mogu imati različite primene u različitim okruženjima. Evo nekoliko primera kako se takve kutije mogu koristiti:
Skladištenje i organizacija: Kutije sa točkićima su idealne za skladištenje različitih predmeta u domaćinstvu, skladištima ili radionicama. Možete ih koristiti za odlaganje igračaka, odeće, alata, kućnih aparata i drugih stvari koje želite da organizujete i zaštitite od prašine i vlage.
Selidbe: Plastične kutije sa točkićima su praktične za selidbe. Lako ih možete napuniti sa stvarima, a zatim ih pomerati bez podizanja teških tereta. Ovo olakšava proces selidbe i štiti vaše stvari od oštećenja.
Magacini i logistika: U industrijskim ili komercijalnim okruženjima, kutije sa točkićima olakšavaju transport i skladištenje robe. Radnici ih mogu lako pomerati po skladištima ili proizvodnim pogonima.
Baštovanstvo: Ako se bavite baštovanstvom, kutije sa točkićima mogu biti korisne za skladištenje alatki, saksija, đubriva ili drugih baštenskih potrepština. Lako se premeštaju po dvorištu ili bašti.
Skladištenje sportske opreme: Kutije sa točkićima su odlične za skladištenje sportske opreme kao što su bicikli, roleri, daska za surfovanje ili oprema za kampovanje. Možete ih jednostavno vući do mesta gde želite koristiti opremu.
Prodavnice i maloprodaja: U maloprodajnim objektima, kutije sa točkićima mogu se koristiti za skladištenje proizvoda, kao i za organizaciju inventara. Radnici ih mogu lako pomerati i postavljati na željeno mesto.
Hobi i umetnost: Ako se bavite hobijem ili umetničkim aktivnostima, kutije sa točkićima mogu biti korisne za skladištenje materijala, boja, četkica i drugih potrepština. Lako možete premeštati svoj inventar do mesta gde stvarate.
Školovanje i obrazovanje: U učionicama ili obrazovnim ustanovama, kutije sa točkićima mogu biti korisne za skladištenje nastavnih materijala ili učeničkih radova. Nastavnici ili učitelji mogu lako organizovati i prenositi materijale.
Ovisno o vašim potrebama, kutije sa točkićima mogu biti veoma korisne za olakšavanje transporta, skladištenja i organizacije različitih stvari. Važno je izabrati kutiju koja odgovara vašim potrebama po veličini, izdržljivosti i dizajnu.
Težina 0.00000000 kg
Korpa