fbpx

Kupatilski set PRIME 4

,

Kupatilski set PRIME 4

1,490.00 rsd 1,242.00 rsd bez PDV

Kupatilski set PRIME 4 – 4 dela za svako kupatilo!

Besplatna dostava za ovaj proizvod

Dimenzije:

  1. Dozer za tečni sapun : 9x9x17cm /500 ml
  2. Držač za četkice : 9x9x12cm
  3. Držač za čvrsti sapun : 13,5 x 8,5 x 2,5 cm
  4. Multifunkcionalna korpica : 23,5 x 17x 8,5 cm
Šifra proizvoda: msp956 Kategorije: , Oznake: , ,
Kupatilski set PRIME 4 – spoj elegancije i praktičnosti!

U svetu gde se pažnja pridaje detaljima, posebno je važno kako uređujemo svoj prostor. Kupatilo, kao mesto gde započinjemo i završavamo svaki dan, zaslužuje posebnu pažnju. Da li ste ikada razmišljali o tome koliko je važno da svaki predmet u vašem kupatilu ima svoju svrhu, ali i da se estetski uklapa u prostor? Upravo tu na scenu stupa Kupatilski set PRIME 4.

Ovaj inovativni set nije samo puko spajanje funkcionalnosti i estetike, već je pažljivo dizajniran kako bi svaki segment služio svojoj svrsi, a ujedno i doprineo ukupnom izgledu kupatila. Razmislite o držaču za čvrsti sapun dimenzija 13,5 x 8,5 x 2,5 cm. Njegova precizna izrada omogućava da gornji deo skidate radi lakšeg pranja, dok je donji deo namenski napravljen da sakuplja višak vode, čuvajući vašu površinu čistom.

Ali Kupatilski set PRIME 4 set ne staje tu. Uz ovaj držač, dolazi i sofisticirani dozer za tečni sapun dimenzija 9x9x17cm. Sa kapacitetom od 500 ml, osmišljen je da bude pravi komad luksuza na vašem lavabou. Svaka pumpica donosi savršenu količinu tečnog sapuna, dok njegove dimenzije garantuju da će se uklopiti u svaki prostor.

Držač za četkice je još jedna zvezda ovog seta. Svojim dimenzijama od 9x9x12 cm, osmišljen je tako da razdvaja četkice od paste, pružajući vam lak pristup svakom od njih. Ako se ikada borite sa neredom od raznih sitnica u kupatilu, univerzalna korpica dimenzija 23,5 x 17 x 8,5 cm će biti vaš najbolji prijatelj. Ova prostrana korpica je idealna za ručne peškire, šnalice, tupfere i sve druge sitnice koje često završavaju razbacane po kupatilu.

Jedna od ključnih prednosti ovog seta je njegova svestranost. Zahvaljujući raznovrsnoj paleti boja, svaki komad može da se prilagodi estetici vašeg kupatila, omogućavajući da svaki prostor zrači harmonijom i elegancijom. A kada sve ima svoj red i kada je svaka sitnica na svom mestu, vaše kupatilo će postati prava oaza mira.

Osim estetike, Kupatilski set PRIME 4 set je izrađen sa naglaskom na kvalitetu i dugotrajnost. Čvrsta plastika iz koje je napravljen garantuje da će svaki predmet iz seta odolevati vremenu, čestoj upotrebi i različitim uslovima u kupatilu. Ulaganje u ovaj set nije samo ulaganje u lepote vašeg prostora, već i u dugotrajne, kvalitetne proizvode.

Na kraju, ne smemo zaboraviti i koliko je važno imati organizovano kupatilo. Ne samo da olakšava svakodnevne rutine, već i čini da se osećate bolje, opuštenije i srećnije. Sa Kupatilskim setom PRIME 4, svako kupatilo, bez obzira na veličinu, može postati prostor koji odražava lični stil, funkcionalnost i estetiku.

Zakoračite u svet gde se pažnja pridaje detaljima i gde svaki predmet u vašem kupatilu priča svoju priču. Izaberite Kupatilski set PRIME 4 i dozvolite sebi luksuz organizovanog, elegantnog i funkcionalnog prostora.

Boja

, , , , , ,

Proizvođač

Proizvođač: Miskone plast doo Srbija

Korpa